K. Vary – Litvínov 4:3 (kon.) | Zlín – Liberec 2:1 (kon.) | Plzeň – Třinec 1:3 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 3:2 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Sparta 4:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 4:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
HC Kometa Brno
Neděle 17.01.2016, 18:20 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání je u konce, Mladá Boleslav naprosto zaslouženě poráží brněnskou Kometu poměrem 4:1 a připisuje si další tři body do extraligové tabulky! Bruslaři dnes podali skvělý týmový výkon, o vítězi rozhodla už první třetina, v níž přesně mířili Lens s Urbanem. Hosté se postupem času zlepšovali, Středočechy ale několikrát podržel brankář Rittich, který o čisté konto přišel smolným způsobem, když jej v poslední vteřině utkání šikovnou tečí překonal Vojtěch Němec.

    Nejlepší hráči utkání: Radan Lenc (MBL), Tomáš Kaberle (BRN)

    Ode mě je to pro dnešek z města automobilů vše, děkuji Vám za pozornost a přeji úspěšný vstup do nového týdne! Na počtenou. (20:47:15)
     
    Konec zápasu.
    Vojtěch NĚMEC - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tohle si David Rittich opravdu nezasloužil! Do konce utkání totiž zbývaly už jen vteřinky, boleslavský brankář ale přišel o další čisté konto! Na modré čáře se k puku dostal Kaberle, jehož poměrně nenápadné nahození tečoval VOJTĚCH NĚMEC, Rittich neměl šanci zasáhnout! Asistence: Tomáš Kaberle, Rastislav Špirko.
     
    59:12
    První Kubošovu ránu vyrazil Rittich svým levým betonem, druhý projektil z hole hostujícího zadáka obětavým pádem zablokoval Michal Bárta.
     
    58:41
    Zatímco stadionem koluje mexická vlna, domácí hráči se už podruhé dokázali osvobodit a poslal kotouč přes všechny čáry.
     
    58:19
    Bruslaři ale vyhráli důležité vhazování a Radanu Lencovi se podařilo vyhodit. Chvíli nato ale ostře pálil Tomáš Kaberle, jenže Rittich byl na svém místě.
     
    58:03
    Brno si alespoň může vyzkoušet hru v početní převaze, za hákování totiž na trestnou lavici usedá obránce Tomáš Voráček.
     
    58:00
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:14
    Hosté se snaží alespoň o vstřelení čestného zásahu, ovšem už je na nich vidět značná frustrace, která se odráží v jejich počínání při předávaní kotouče.
     
    56:34
    Domácí fanoušci si závěr utkání nesmírně užívají, teď už můžeme s jistotou říci, že Bruslaři Brno doma porazí i podruhé v této ezoně.
    Tomáš URBAN - 4:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    55:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto, domácí přidávají čtvrtý hřebíček do brněnské rakvičky! Klepiš křižným pasem našel volného Výborného, jenž přihrávkou z první poslal puk směrem k TOMÁŠI URBANOVI, jemuž už stačilo trefit odkrytou svatyni brankáře Čiliaka! Asistence: David Výborný, Jakub Klepiš.
     
    55:06
    To byla nádhera! Výborný našel Klepiše, který mu puk z jedničky ihned vrátil, avšak boleslavský kapitán z velmi nadějné pozice branku o kousek přestřelil!
     
    54:37
    Dočekal se rychle zapojuje do hry, Kometa je ve čtyřech.
     
    54:11
    Výborný lehkou žabičkou našel na druhé tyči číhajícího Hyku, tomu však v klíčový moment puk přeskočil přes hokejku.
     
    53:57
    A hosté půjdou do tří! Unikajícího Pacovského totiž jasně přidržel Tomáš Malec, tento zákrok sudí opravdu přehlédnout nemohli. Jak Bruslaři s touto čtyřicet vteřin trvající dvojnásobnou početní výhodou naloží?
     
    53:23
    Hyka našel volného Klepiše, jehož tvrdou ránu těsně před Čiliakem ještě lehce tečoval Tomáš Urban, brněnský gólman teď vůbec nevěděl, jak puk chytil!
     
    52:49
    Urban vybojoval kotouč a poslal jej k na modré čáře stojícímu Klepišovi, po jehož pokusu Čiliak puk vyklepal z lapačky a sám jej vyhodil do bezpečí.
    Marken.cz

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 6. Lenc (Hyka, Klepiš), 14. Urban (Stříteský, Klepiš), 22. Hyka (Lenc), 56. Urban (Výborný, Klepiš) – 60. Němec (Kaberle, Špirko)


    BK Mladá Boleslav: Rittich (Krofta) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Rýgl, Ovčačík, Kučný – Jarůšek, Výborný, Bárta – Hyka, Klepiš, Lenc – Klimenta, Urban, Pacovský – Musil, Hruška, Kubica
    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kaberle, Kuboš, Malec, Kováčik, Trška, Štindl, Koch – Ostřížek, Hruška, Ton – Káňa, Němec, Špirko – Mrázek, Dočekal, Zohorna – Burian, Koreis, Vondráček

    Rozhodčí: Hribik, Úlehla – Bláha, Špůr
    bahis siteleri