Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 0:2 (kon.) | Zlínský kraj – Pardubický kraj 6:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Liberecký kraj 0:2 (kon.)
Olomoucký kraj – Jihočeský kraj 2:5 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 2:5 (kon.) | Plzeňský kraj – Středočeský kraj 5:0 (kon.)
Ústecký kraj – Moravskoslezský kraj 1:2 (kon.) | Praha – Olomoucký kraj 3:3 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 3:0 (kon.)
Jihočeský kraj – Královéhradecký kraj 4:3 (kon.) | Pardubický kraj – Karlovarský kraj 2:3 (kon.) | Liberecký kraj – Plzeňský kraj 2:1 (kon.)
Jihomoravský kraj – Ústecký kraj 4:5 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 0:3 (kon.)
konec
Pardubický kraj
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
Karlovarský kraj
Pondělí 18.01.2016, 16:30 • ZS Ivana Hlinky • Olympiáda dětí a mládeže • Skupina A
Partner:
     
    Konec zápasu. (17:58:14)
     
    44:30
    Neskutečné! David Novotný stál tváří v tvář prázdné bráně a stál od ní asi metr. Co je pro jiné snadný úkol, pro něj bylo nemožné, jelikož trefil pouze tyč brány, a tak se výsměchu svých spoluhráčů po utkání v kabině asi nevyhne.
     
    44:15
    Pardubičtí hrají bez brankáře a kombinují v útočném pásmu.
     
    43:47
    Oddechový čas pro hosty.
     
    43:47
    Tobiáš se nakonec dostal do skvělé střelecké pozice, jenže Bednář se po puku pouze natáhl lapačkou.
     
    43:18
    Tobiáš bojoval na modré čáře o útočné pásmo, jenže byl nakonec z třetiny vyhnán, a tak jí musí opustit i jeho spoluhráči.
     
    42:17
    Karlovarští se drží v útočném pásmu a neumožňují domácím ani případnou power-play.
     
    40:10
    Karlovarský kraj pokračuje v nastoleném tlaku a nepouští domácí hráče z pásma. Uvidíme, zdali se Pardubický kraj nadechne k závěrečnému tlaku.
     
    39:29
    Domácí v plném počtu.
     
    38:29
    Radek Šír míří na trestnou lavici, tentokrát za podražení a Karlovarský kraj bude mít možnost rozhodnout dnešní utkání definitivně.
     
    37:34
    Jan Petrov mohl jet sám na Nečase, jenže nedokázal zachytit kotouč, a tak je z toho pouze zakázané uvolnění.
     
    36:28
    Pardubický kraj právě vstřelil branku!
    No, tak jsem to zakřikl, domácí snižují! Tobiáš přihrál do jízdy na FILIPA KOFFERA, který kličkou a následným zasunutí kotouč za beton Bednáře snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Ondřej Tobiáš.
     
    35:54
    Oliver Obr vypálil od mantinelu, jenže v zakončení upadl a nezamířil ani mezi tři tyče brány. Devět minut do konce a Karlovarský kraj sahá po cenném vítězství.
     
    34:51
    Ondřej Rohlík vystihl rozehrávku hostujících a stál sám před Bednářem. Ten ovšem jeho ránu přečetl a vyrazil jí betonem do bezpečných míst.
     
    33:58
    Novotný vypálil ihned po buly, jeho ránu ještě tečoval Binias, jenže kotouč se od něho odrazil pouze do rohu kluziště a Nečas tak nemusel zasahovat.
     
    33:09
    V souboji dvou pětek vyhrála ta Karlovarská. Obr vypálil od modré čáry, jenže kotouč z jeho hole zablokoval Kursa, který tak výrazně pomohl svému brankáři.
     
    31:58
    Týmy se zatím perou sami ze sebou. Momentálně to ale nevypadá, že by Pardubický kraj měl zdramatizovat dnešní utkání.
     
    30:45
    Poizl si stáhl kotouč ze vzduchu a vypálil. Ze zádu mu ale ještě na poslední chvíli zasekl hokejku domácí útočník, čímž mu znemožnil vypálit.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 8. Zeman (Šír, Koffer), 37. Koffer (Tobiáš) – 4. Pištěk (Křemen), 22. Křemen (Pištěk, Poizl), 30. Jiskra (Pištěk, Křemen)


    Pardubický kraj: Nečas (Klas) – Pejzl, Odehnal, Obr, Kraužel, Matěcha, Voženílek, Kaštánek- Hrádek, Pavlata, Zeman, Tobiáš, Šíř, Lašák, Hricuš, Rohlík, Kazda, Koffer, Langr, Pavelka
    Karlovarský kraj: Bednář (Kovařík) – Poizl, Kursa, Horváth, Kosina, Braný, Bílek- Pohanka, Jiskra, Křemen, Pištěk, Novotný, Rozhon, Zdeněk, Korčmaroš, Petrov, Hadáček, Troch, Mašek
    thejrc.org