Helas Brno – Zruč n/S 1:4 (kon.) | Rádio Krokodýl Brno – Hradec Králové 5:1 (kon.) | Slavia – Tango Brno 1:5 (kon.)
Chrudim – Sparta 8:2 (kon.) | Interobal Plzeň – Česká Lípa 10:5 (kon.) | Kladno – Vysoké Mýto 1:7 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
1:5 (0:2)
FC Tango Brno
Pátek 22.01.2016, 20:001. Futsal liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je tu konec 16. kola mezi Slavií Praha a Tangem Brno. Ač Jihomoravané nevstupovali do tohoto zápasu jako favorité, v samotném utkání naprosto zaslouženě vítězí. Prohra Slavie 1-5 mohla být daleko krutější, kdyby Tango dokázalo proměnit řadu velkých příležitostí ve druhém poločase. Na druhou stranu musíme uznat, že domácí tým též neproměnil několik velkých šancí, proto je rozdíl dnešního skóre víceméně spravedlivý.

    Ode mě je to pro tuto chvíli vše, přeji příjemné prožití pátečního večera! (21:32:06)
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Jiří Novotný v závěru úřadoval, brankou to však neskončilo! Nejprve krásným obloučkem našel hlavu Lištvána, který podruhé síť rozvlnit nedokázal. Za dalších dvacet vteřin pak samotný Novotný nadvakrát ve velikánské šanci neprostřelil hrdinu dnešního duelu Zrzavého!
     
    40
    Scénář závěru utkání je víceméně stejný. Domácí tým obklopuje Zrzavého nepovedenými střelami, hosté se snaží neúspěšně trefit prázdnou branku domácích.
     
    38
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Brankář hostů LUKÁŠ ZRZAVÝ dneska zažívá výborný zápas! Kromě skvělých zákroků a asistence na druhou branku svého týmu, nyní dokonce střílí i branku do prázdné svatyně pražské Slavie! Tango Brno se ujímá vedení 5-1!
     
    38
    Michal Vejvoda se pokusil vystřelit z voleje, ale jeho střela byla zablokovaná na roh.
     
    37
    U míče jsou převážně již jen domácí, Brno bude spoléhat na to, že tento výsledek ubrání.
     
    36
    Oddechový čas pro hosty.
     
    36
    Slavia právě vstřelila branku!

    Bude tu ještě drama? JAN LIŠTVÁN nevěděl co s míčem, tak vystřelil a i když si brankář Brna na míč sáhl, nedokázal brance zabránit! Slavia Praha snižuje na 1-4!
     
    35
    Oddechový čas pro domácí.
     
    35
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Nyní si dovolím tvrdit, že je již definitivně rozhodnuto! Domácí celek si tvořil hru a měl tlak, z brejku však udeřil brněnský BOHUMÍŘ DOUBRAVSKÝ, jenž našel místo mezi nohami brankáře! Tango navyšuje vedení na 4-0!
     
    33
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Ve futsale je sice možné cokoliv, ale Brno má k výhře v dnešním duelu již velmi blízko! Slavia hraje power play, které využil kapitán hostů DIMOSTENIS CHADZIDIS. Ten míč sice spíše odkopával, každopádně trefil odkrytou branku velice přesně! Tango tak vede 3-0!
     
    32
    Čas nám rychle utíká a za sebou máme již tři čtvrtiny dnešního duelu. Je tedy jasné, že domácí budou muset hru více otevírat, tak jako to dělají v posledních minutách, během kterých vyslaly na brankáře hostů několik nepovedených střel.
     
    29
    Hosté, konkrétně Čeněk Cenek, měli opětovně obrovskou šanci, ale hráči s číslem sedm tato střela ale vůbec nesedla!
     
    27
    Petr Oliva, jeden z nejlepších hráčů domácích, vyslal na bránu solidní projektil, brankář hostů ale dokázal rychle zareagovat a vyrazit na roh.
     
    26
    Kapitán domácích Michal Salák leží cizím nezaviněním na palubovce a vypadá to, že má patrně problémy s kolenem. Troufl bych si tvrdit, že pro tohoto borce dnešní duel již skončil.
     
    25
    Střelec druhé branky zápasu Milan Svoboda z Brna se v obrovské příležitosti dostal sám před brankáře Slavie Praha, ale nepochopitelně branku nevstřelil! Veliká škoda pro hosty, kteří již mohli vést o tři branky!
     
    25
    Bohumír Doubravský se postupně dostal téměř až k domácí bráně, ale trochu zbytečně celou akci zbrzdil a vrátil se až na vlastní polovinu.
     
    24
    Domácí Jan Homola zakončoval z levé strany šajtlí, hostující brankář zatím ale drží Brnu čisté konto.

    Radek Štohl

    Branky: 36. Lištván (Homola) – 15. Buršík, 20. Svoboda (Zrzavý), 33. Chadzidis, 35. Doubravský (Hudáček), 38. Zrzavý

    Karty:   20. Lištván (SLA)


    SK Slavia Praha:
    FC Tango Brno:
    bahis siteleri