Motor ČB – Ústí n/L 8:3 (kon.) | Jihlava – Kladno 2:4 (kon.) | Most – Benátky n/J 1:4 (kon.)
Třebíč – Prostějov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 2:5 (kon.) | Havířov – Přerov 3:4 (po pr.)
Kadaň – Slavia 3:4 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (1:1, 1:3, 0:0)
Rytíři Kladno
Pondělí 25.01.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Rytíři Kladno vezou z Horáckého zimního stadionu výhru 4:2 a upevňují si vedení v tabulce WSM Ligy, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:37:25)
     
    Kladenští si ve třetí třetině dvougólové vedení pohlídali a slaví zisk tří bodů. Rytíři nedovolili domácím zdramatizovat zápas, nutno říci, že ve třetí třetině Kladno dokonale využilo stavu, kdy se nemuselo nikam hnát.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    4,4 vteřiny před koncem je tu ještě zakázané uvolnění Rytířů.
     
    59:38
    Kladno navíc dvakrát po sobě vyhazuje kotouč.
     
    59:04
    Jihlavská branka zůstává prázdná, ovšem na vyrovnání má Dukla pramálo času.
     
    59:04
    Jihlava si bere oddechový čas.
     
    59:04
    Tohle je ale naprosto zbytečná situace. Za zřejmě rozhodnutého stavu byl za brankou Václavem Skuhravým krosčekován Marek Prokš, který se předtím snažil vydolovat puk zpod Mensatora. Ano, tohle sice soupeř nemá rád, Prokš to prostě musel zkusit, ale vzápětí pocítil tvrdost Skuhravého rukou. Jihlavský forvard jde ven za sekání, hostující kapitán odjíždí na dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 5-8.
     
    59:03
    David Honzík jde ven z branky, Dukla to zkusí v šesti.
     
    58:46
    Kladnu stačí vyhazovat puky, jako to nyní udělal Gutwald, navíc to není ani zakázané uvolnění.
     
    58:38
    Jihlavským se nepovedla rozehrávka, bude se vhazovat ve středním pásmu u útočné modré Dukly.
     
    58:00
    Dvě minuty dělí Kladno od upevnění si pozice v čele tabulky.
     
    57:28
    Jihlava ještě zkusila zatlačit soupeře. Kalábova rána od modré prošla znovu jen těsně vedle pravé tyče. Poté dostal mezi kruhy dobrou přihrávku Jícha, ovšem Mensator, který nic neviděl, stačil vyrazit puk pravým betonem.
     
    Dnešnímu utkání přihlíží 2261 diváků.
     
    55:50
    Lukáš Anděl sice zavezl puk do pásma, ale vzápětí byl zastaven protihráči a Rytíři znovu bezpečně dávají kotouč do neutrální zóny.
     
    55:15
    Kaláb zastavil puk na útočné modré. Vyskočil si pro černou pryž a sklepl jí za modrou, ovšem v pásmu byli ještě jeho spoluhráči. Ofsajd je tak posouzen jako úmyslný.
     
    54:11
    Prokš poslal puk zadovkou před branku na Skořepu, kterému černá pryž přeskočila hůl. Štebih sice puk zachytil na modré, ale v nouzi již nestačil přihrát na spoluhráče.
     
    53:38
    Bílek přejel útočnou modrou a zkusil to skrytou střelou, ovšem hodně rychle se vrátil Tomáš Kaláb a jeho pokus zablokoval.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Skořepa (Kaláb, Důras), 26. Bilčík (Diviš, Skořepa) – 8. Machač (Dvořáček, Ptáček), 23. Zajíc, 33. Bílek (Rudovský, Skuhravý), 40. Nash (Skuhravý, Stach)


    HC Dukla Jihlava: Honzík (Škarek) – Bilčík, Štebih, Parýzek, Škůrek, Grebenyuk, Dobrovolný, Kaláb – Beránek, Skořepa, Důras – Diviš, Jícha, Kolář – Harkabus, Anděl, Kohout – Šafář, Březina, Prokš. Trenér: Petr Vlk
    Rytíři Kladno: Mensator (Cikánek) – Kehar, Nash, Růžička, Těrnavskij, Ptáček, Zajíc, Gutwald – Rudovský, Skuhravý, Machač – Bílek, Stach, Kindl – Dvořáček, Pitule, Račuk – Strnad, Lukáč, Redlich. Trenér: Jindřich Lidický

    Rozhodčí: Trombík – Barteček, Ganger

    Diváci: 2261
    bahis siteleri