Carolina – Calgary 5:2 (kon.) | Chicago – St. Louis 2:0 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
2:3 (0:0, 1:0, 1:2 - 0:1)
Los Angeles Kings
Pondělí 25.01.2016, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Marián Gáborík (LAK) (1 + 0)
    Drew Doughty (LAK) (1 + 0)
    Logan Couture (SJS) (1 + 0) (06:59:11)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) (0 + 1, 0 střel, čas na ledě 17:16)
    Marián Gáborík (SJS) (1 + 0, 1 střela, čas na ledě 17:14)
     
    Dnešní utkání sledovalo 17 562 diváků.
     
    Střely na branku v zápase

    San Jose Sharks: 32

    Los Angeles Kings: 32
     
    To byla tedy pořádná hokejová podívaná. V základní hrací době sice tolik branek nepadlo, jen dvě na každé straně, ale i tak bylo na co koukat. Hra se přelévala ze strany a stranu, domácí dvakrát v utkání vedli a už se zdálo, že si Sharks užijí výhru v základní hrací době a prodlouží sérii vítězství. Jenže Vincent Lecavalier dvanáct vteřin před koncem třetí části srovnal a poslal duel do prodloužení. V něm se po velikých možnostech na obou stranách kluziště nakonec prosadil Marián Gáborík, jenž rozhodl o osudu celého duelu. Kings tedy vítězí, San Jose má alespoň bod ze zápasu. Ode mě je to pro dnešek vše a loučím se s vámi po krásné hokejové bitvě.
     
    Konec zápasu.
    64:06 Marián GÁBORÍK - 2:3
     
    64:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Vyrovnaný a napínavý zápas je u svého konce, Los Angeles nakonec nepřipustilo, aby se zápas mezi dvěma rivaly dostal až do samostatných nájezdů. Přitom do konce nastavených pěti minut chyběla už jen necelá minutka. Pak se ale výborně rozjel do pásma Sharks Tyler Toffoli, který výborně našel slovenského forvarda MARIÁNA GÁBORÍKA a bylo rozhodnuto. Gáborík trefil naprosto přesně síťku za Martinem Jonesem. Kings tak berou z SAP Centeru výhru v prodloužení. Asistence: Tyler Toffoli.
     
    63:45
    Pomalu se blížíme k poslední minutě prodloužení. Nyní zase Alec Martinez zahrozil Jonesovi, ale puk až za brankovou čáru nedostal.
     
    63:12
    Ani Anže Kopitar si na druhé straně nevedl moc dobře, co se týče zakončení. A vzápětí na druhé straně musel svou lapačku vytasit Enroth.
     
    62:52
    Donskoi předvedl další výborný boj o kotouč a San Jose poté unikalo v přečíslení tři na jednoho. Ale domácí nezakončili vůbec dobře.
     
    61:45
    Dustin Brown na ledě převzal puk do své moci, následně o něj ale přišel a Joonas Donskoi se hnal do slibné možnosti.
     
    61:08
    Zatím se v prodloužení z obou stran spíše vyčkává. Toffoli a Gáborík sice získali pásmo pro Los Angeles, ale vypálit na branku nestačili.
     
    60:40
    Jeff Carter i v dalším úniku, nyní už to pro něj vypadalo mnohem lépe. Ale také nyní si domácí obrana vše zavčas stačila pohlídat.
     
    60:09
    Na prvním vhazování v prodloužení si lépe nechali dařit hosté, také Jeff Carter hned zamířil dopředu. Ale ke střele se nedostal.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Tři třetiny na určení vítěze nakonec nestačily, přestože San Jose Sharks byli blízko vítězství. Budeme tedy muset sledovat prodloužení, případně i samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 24. Pavelski (Hertl, Thornton), 52. Couture (Donskoi, Karlsson) – 47. Doughty (Muzzin, Kopitar), 60. Lecavalier (Pearson, Brown), 65. Gáborík (Toffoli)


    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, DeMelo – Hertl, Thornton, Pavelski – Nieto, Marleau, Ward – Donskoi, Couture, Wingels – Karlsson, Tierney, Brown
    Los Angeles Kings: Enroth (Quick) – Muzzin, Doughty, Martinez, Ehrhoff, McNabb, Schenn – Nolan, Kopitar, Toffoli – Gáborík, Lecavalier, Carter – King, Lewis, Brown – Andreoff, Shore, Pearson

    Rozhodčí: Sutherland, Rehman – Knorr, McElman

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri