Mountfield HK – Vítkovice 3:4 (1:0 po s.n.) | Kometa Brno – Motor ČB 1:4 (kon.) | Chomutov – Letňany 0:1 (kon.)
Zlín – Třinec 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Litvínov 4:2 (kon.)
HC Plzeň – K. Vary 5:2 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 31.01.2016, 12:00 • Zimní stadion Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek neděle a u dalších onlajnů se s vámi těším na počtenou. (14:01:00)
     
    V závěrečné části hry jsme opět viděli po jedné brance na obou stranách. Hned na začátku se o snížení postaral Jaromír Pytlík. Hosté měli převahu a byli aktivnějším týmem, pak se ale prosadil podruhé v utkání Richard Cachnín a potvrdil tak vítězství Havlíčkova Brodu.
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    David Matěcha (ZNS) neudržel nervy na uzdě a po odpískání zbytečně dohrál situaci, za což dostává 2 minutový trest za napadení.
     
    59:24
    Tomáš Křehlík vlétl do útočného pásma po levé straně, měl před sebou spoustu prostoru a přes osu hřiště mu najížděl spoluhráč. Hostující útočník se dlouho rozmýšlel, co provede, nakonec se dostal do ostrého úhlu, odkud o tak dokázal velice nebezpečně vystřelit, Martin Holata si však bližší tyč pohlídal a pravým betonem puk vyrazil.
     
    58:32
    Jaromír Pytlík se proháčkoval až do prostoru mezi kruhy, tam mu ale mezi dvěma bránícími hráči kotouč utekl a do zakončení se nedostal.
     
    57:39
    Tomáš Křehlík z rohu útočného pásma dobře přihrál na modrou čáru Davidu Matěchovi, jeho rána byla ovšem zablokovaná a skončila mimo.
     
    55:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí teď většinu času tahali za kratší konec, nyní si ale vytvořili opět dvoubrankový náskok! Ondřej Plíhal zavezl kotouč do útočného pásma po levé straně, zadovkou ho přenechal Tomáši Kohoutovi a po jeho střele z kruhu zvonila tyč! Akce ale pokračovala a Tomáš Kohout poslal pas na RICHARDA CACHNÍNA, jenž zkoušel zakončit u levé tyče. To byl ještě neúspěšný, jenže odražený kotouč vzal zpátky do své moci, bleskově obkroužil bránu a zasunul puk do sítě kolem pravé tyče Vackovy klece! Asistence: Tomáš Kohout.
     
    53:54
    Martin Holata předvedl další výborný zákrok! Hostující útočník dostal nahrávku přes osu hřiště na pravou stranu a z voleje vypálil. domácí gólman se ovšem rychle přemístil a jeho ránu zlikvidoval!
     
    53:34
    Matěj Škareda naskakuje z trestné lavice zpět na led a domácí jsou kompletní.
     
    53:12
    Hosté teď vytváří na havlíčkobrodskou klec obrovský tlak a vytvořili si dobré střelecké pozice, zářící hvězdou těchto chvil je ale brankář Martin Holata.
     
    52:44
    Miroslav Kukla vyslal nebezpečnou střelu od modré čáry, kterou Martin Holata nadvakrát vyrazil. Puk ještě poskakoval kolem brankoviště, domácí brankář jej ale dostal pod svoji lapačku.
     
    52:00
    Rychlou střelu z pravé strany Martin Holata zastavil. Následné vhazování vyznělo ve prospěch domácích a ti se tak mohli osvobodit.
     
    51:34
    Radim Pejchal nepřihrál přesně za vlastní bránou a hostující útočník se cpal před bránu, Matěj Škareda (HBR) ho zastavil podražením a dostává za to 2 minuty nervů na trestné lavici.
    Dokázali byste provést podobnou kličku?

     
    50:42
    Plameny zavelely k útoku a vedly jej po levé straně hřiště, jejich střelecký pokus z kruhu zastavil Martin Holata ve své náruči.
     
    49:09
    Lukáš Pokorný získal kotouč a vyvezl jej ven z pásma, unavená pětice havlíčkobrodských hráčů tak může vystřídat.
     
    48:45
    Hosté teď zatlačili Bruslaře v jejich pásmu a ostřelovali klec Martina Holaty ze všech stran. Většinu pokusů ovšem zablokovala s vypětím všech sil obrana, zbytek pokusů zase vyrazil havlíčkobrodský brankář svými betony.
     
    47:25
    Ondřej Tobiáš narýsoval přihrávku přes osu hřiště na úplně volného Jaromíra Pytlíka, který snížil své těžiště a pohotově vypálil. Puk orazítkoval horní tyč!

    Ladislav Vácha

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 2. Pokorný, 6. Tecl (Cachnín), 32. Cachnín (Tecl, Horák), 56. Cachnín (Kohout) – 27. Primožič (Pytlík), 42. Pytlík (Kukla)


    BK Havlíčkův Brod: Holata (Arbelovský) – Krejčí, Dvořák, Matula, Zvěřina, Horák, Škareda – Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl, Krajíček, Kopic, Dudek, Pejchal, Kyncl
    SKLH Žďár nad Sázavou: Vacek (Nadvěd) – Melichar, Matěcha, Pytlíková, Pachl, Myška, Kukla – Trejbal, Křehlík, Jindra, Primožič, Šutera, Pytlík, Caha, Poul, Tobiáš

    Rozhodčí: Marek Honza – Michal Huryta, David Urubčík
    bahis siteleri