Č. Budějovice – Znojmo 1:0 (kon.) | Dinamo Tbilisi – Slovan Bratislava 5:2 (kon.) | FK Oleksandrija – Ružomberok 0:1 (kon.)
Spiš. N. Ves – Lok. Košice 0:0 (zruš.) | Třinec – HFK Olomouc 0:0 (zruš.)
zrušeno
FK Třinec
0:0 (-:-)
1. HFK Olomouc
Středa 10.02.2016, 17:00 • Hřiště s umělým povrchem, sportovní areál na Lesní, Třinec • Přípravný zápas
     
    Utkání mezi Třincem a HFK Olomouc je zrušeno! Zástupce olomouckého klubu omluvil svůj tým z účasti kvůli velké marodce. (21:58:39)
    Z důvodu rozsáhlé marodky v kádru HFK Olomouc bylo utkání zrušeno. Další zápas odehraje Třinec v sobotu s Vítkovicemi.

     
    Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k utkání mezi Třincem a HFK Olomouc, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat. Zároveň můžete připojit hashtag #TRIvHFK.
     
    1. HFK OLOMOUC

    Hanáci se po roční anabázi ve Fotbalové národní lize v sezoně 2012/13 usídlili o patro níže, tedy v Moravskoslezské fotbalové lize. Jenomže desáté a čtrnácté místo z dalších dvou ročníků nejsou žádnými lichotivými výsledky a podobně to v Holici vypadá také letos. HFK najdeme po podzimu až na patnácté příčce, o bod před poslední Břeclavi, a tedy o bod před sestupem do divize. Na jaře bude mužstvo kouče Oldřicha Machaly bojovat o udržení. Nejznámějším jménem v týmu je bezesporu Marek Heinz.

    Zimní příprava

    Hanáci zahájili tréninkový proces zimní přípravy ve druhé polovině ledna a nechyběl u toho ani hrající asistent trenéra a bývalý reprezentant Marek Heinz. První přípravné utkání odehrál HFK na hřišti městského rivala, kde se utkal s rezervou Sigmy. V dalších zápasech se HFK představil v Hranicích a doma proti Ústí u Hranic.

    Středa 27. ledna, 13:00, umělá tráva SK Sigma:
    SK Sigma Olomouc "B" – 1. HFK Olomouc 1:0 (0:0)
    Branka: 58. Hladík.
     
    FK FOTBAL TŘINEC

    Třinečtí fotbalisté absolvovali na začátku zimní přípravy náročné kondiční soustředění v Pozlovicích u Luhačovic. Pod Javorový přišlo hned několik hráčů na zkoušku a většina z nich stále bojuje o angažmá. Jsou to například brankář Jiří Adamuška ze Zlína, obránci Tomáš Benetka z Košic, Martin Janošík z Liberce a Muamer Avdić z Brna, záložník Martin Motyčka nebo útočník Djika Douglas z Liberce. Kromě nich zapracovává trenér Karel Kula do sestavy také mladé talenty z juniorky.

    Zimní příprava

    Třinec už stihl v zimní přípravě odehrát pět zápasů. Na porážku 0:2 z hřiště Slovácka odpověděl domácím vítězstvím 2:0 nad druholigovými Katowicemi z Polska. Druhou prohru utrpěl na Slovensku, kde prohrál 0:3 se Senicí, avšak naládu si spravil vysokým vítězstvím 6:1 nad divizními Petřkovicemi. Nejcennější skalp ovšem Slezané vybojovali v Gliwicích, kde porazili tamní Piast, který po podzimu vede polskou Ekstraklasu, 2:1.

    Sobota 6. února, 11:00, Gliwice:
    GKS Piast Gliwice – FK Fotbal Třinec 1:2 (0:1)
    Branky: 53. Mak – 32. Dedič, 57. Motyčka.

    Sestava Třince: Adamuška (46. Paleček) – Avdić, Benetka (72. Velner), Ceplák, Dedič (79. Kučera), Hloch, Janošík, Janoščín, Malcharek (70. Latocha), Motyčka (62. Samiec), Teplý (62. Salachna).
    Trenér: Karel Kula.
    V sobotu hráli Třinečtí v Gliwicích a po výhře 2:1 získali cenný skalp aktuálně vedoucího týmu polské Ekstraklasy.

     
    Krásné středeční odpoledne z Třince přeji všem fotbalovým fanynkám a fanouškům! Vítejte při sledování textového online přenosu z přípravného utkání mezi týmy FK Fotbal Třinec a 1. HFK Olomouc. Oba týmy budou na jaře ve svých soutěžích bojovat o záchranu.

    Slezané zkoušejí v zimní přípravě mnoho nových tváří a v sobotu se jim překvapivě podařilo zvítězit na hřišti Gliwic, tedy lídra polské Ekstraklasy. V utkání proti třetiligovému HFK bude mužstvo z Fotbalové národní ligy favoritem. Utkání začne v 17:00 na umělé trávě v Třinci. Jste srdečně zváni ke sledování online přenosu, kterým vás provede Ondřej Zoubek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Ondřej Zoubek

    Branky:


    FK Třinec:
    1. HFK Olomouc:
    bahis siteleri