Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Ottawa – Anaheim 3:4 (po pr.) | Tampa – Florida 2:5 (kon.)
Washington – St. Louis 0:4 (kon.) | Carolina – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Toronto – Boston 1:3 (kon.)
Nashville – Columbus 5:1 (kon.) | Calgary – Chicago 1:4 (kon.) | Arizona – Philadelphia 2:1 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 6:4 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:5 (1:1, 1:4, 0:0)
New York Rangers
Neděle 27.03.2016, 00:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hosté také využili dvě přesilovky, Canadiens ze sedmi možností neskórovali v početní výhodě ani jednou. Přeji příjemný zbytek noci. (03:55:24)
     
    Rangers zvítězili v Montrealu hladce 5:2 a připsali si třetí vítězství v řadě. Triumf hostů je zasloužený, domácí hořeli hlavně v obraně a jejich první formace byla navíc takřka neviditelná.
     
    Československá stopa v utkání:
    Tomáš Plekanec (MTL) 0 bodů, 2 střely, čas na ledě 19:32.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Derick Brassard (NYR) 1+2
    2. Chris Kreider (NYR) 2+1
    3. Derek Stepan (NYR) 1+1
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Eller se ještě snažil prosadit individuálně, ale moc daleko nedojel. Už ve středním pásmu ho na mantinel přišpendlil protivník a hosté už s pukem na holi vyčkávají na závěrečnou sirénu.
     
    58:24
    Závěr duelu se dohrává bez přerušení. Kreider se tlačil před Scrivense a útočil na hattrick. Včas ho ovšem odzbrojil obránce.
     
    57:20
    Jemelin přihrál na levý kruh Plekancovi, jenž udělal krok k brance a pálil příklepem. Raanta však jen pohledem kontroloval, jak kotouč letí nad. Rangers už jsou kompletní.
     
    56:07
    Stalberg poslal kotouč do středního pásma a peláší na střídačku. Montrealu se nedaří zabydlet v pásmu, domácím poněkud vázne kombinace.
     
    55:15
    Útočník Brown naboural na brankovišti do Raanty, za což ho ihned jeli zpacifikovat obránci. Sudí nakonec i vylučují, Yandle to totiž přehnal s agresivitou a vyfasoval trest za krosček. Přesilovka Canadiens.
     
    54:50
    Vyloučení hráči jsou zpět na ledě, momentálně probíhá komerční přestávka. Hosté si náskok zkušeně hlídají, minimálně tři góly v podání Montrealu by se rovnaly téměř zázraku.
     
    53:58
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Staal se momentálně pere o kotouč u hrazení, předtím si Plekanec připsal úspěšný hit na McDonagha.
     
    52:49
    S tresty se roztrhl pytel. Mitchell a Kreider odchází shodně na lavici hanby. Pokračuje se tedy ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    52:10
    Tohle vypadalo zajímavě pro Canadiens. Domácí jeli na tři na jednoho, avšak Desharnaisovu přihrávku na volného spoluhráče srazil výtečným obranným zákrokem McDonagh.
     
    51:37
    Rangers soka masírují před jeho klecí. Aktivní byl Nash, následně si do dobré palebné pozice najel Miller. Střílel ale švihem kousek nad.
     
    50:02
    Vylučuje se i na druhé straně. Desharnais jde pykat za podražení a Montreal se pro změnu bude muset bránit soupeřově početní výhodě.
     
    49:51
    Nash nejprve vyslal do šance Stepana a následně svůj tým dobrou prací ve vlastním pásmu osvobodil. Skvělá práce v podání hostujícího křídelníka.
     
    48:30
    Barkov střílel krátce po vhazování, ale Raanta byl připravený. O chvilku později vyslal navštívenku směrem k hostující brance i Andrighetto. Gólman má kotouč v lapačce.
     
    48:07
    A další trest na straně hostů! Jezdci mají ve třetí části hry velké problémy s disciplínou. Po komerční přestávce si Montreal zahraje už třetí přesilovku v krátkém časovém sledu. Vyloučeným hráčem je Klein (podražení).

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 13. Eller (Pateryn, Beaulieu), 36. Danault (Desharnais, Andrighetto) – 4. Miller (Stepan, Yandle), 22. Brassard (Kreider, Nash), 29. Kreider (Brassard, Yandle), 31. Kreider, 40. Stepan (Zuccarello, Brassard)


    Montreal Canadiens: Condon (od 41. Scrivens) – Jemelin, Markov, Pateryn, Beaulieu, Dietz, Hanley – Byron, Galchenyuk "C", Pacioretty – Andrighetto, Plekanec, Eller – McCarron, Desharnais, Matteau – Brown, Danault, Mitchell.
    Trenér: Michel Therrien.

    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – Klein, McDonagh "C", Boyle, Staal, Girardi, Yandle – Fast, Brassard, Nash – Zuccarello, Stepan, Kreider – Hayes, Staal, Miller – Stalberg, Moore, Glass.
    Trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Kozari, Watson – Barton, Knorr.
    bahis siteleri