Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Ottawa – Anaheim 3:4 (po pr.) | Tampa – Florida 2:5 (kon.)
Washington – St. Louis 0:4 (kon.) | Carolina – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Toronto – Boston 1:3 (kon.)
Nashville – Columbus 5:1 (kon.) | Calgary – Chicago 1:4 (kon.) | Arizona – Philadelphia 2:1 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 6:4 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:2 (kon.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
3:4 (0:2, 3:0, 0:1 - 0:1)
New York Islanders
Neděle 27.03.2016, 00:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Islanders vedli, prohrávali a nakonec dotáhli zápas do vítězného konce

     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný den! (03:47:25)
     
    Ještě doplním, že PNC Arenu dnes navštívilo 11 636 diváků!
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Cal Clutterbuck (NYI) 2+0
    2. Nikolaj Kuljomin (NYI) 1+1
    3. Jeff Skinner (CAR) 1+0
     
    Je dobojováno, bláznivé utkání je u konce! Islanders vstoupili do zápasu parádně, když si v první třetině díky brankám Okposa a Kuljomina zajistili dvoubrankové vedení! Prostřední perioda však vyšla lépe domácí Carolině! Nejprve snížil Rask, o pět minut později srovnal Skinner a McClement dovršil obrat! Jenže to nebylo všechno! Na začátku třetí části se Clutterbuck prosadil střelou bez přípravy a srovnal na 3:3! V poslední minutě základní hrací doby mohl rozhodnout Lindholm, ale Berube podržel Islanders! Hosté byli lepší také v prodloužení, kde nakonec čtrnáct sekund před koncem rozhodl svým druhým gólem v utkání Clutterbuck!
     
    Konec zápasu.
    64:47 Cal CLUTTERBUCK - 3:4

     
    64:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tomu se říká smůla! Hosté si zajišťují bonusový bod třináct vteřin před koncem prodloužení! Hrdinou utkání je jednoznačně CAL CLUTTERBUCK! Domácím se nepodařilo odvrátit kotouč z obranného pásma a Brock Nelson jej dopravil právě ke Clutterbuckovi, jež střelou z mezikruží do horního rohu rozhodl o vítězství Islanders! Läcka asi bude hodně mrzet unáhlená rozehrávka! Asistence: Brock Nelson, Nick Leddy.
     
    64:13
    Läck akrobaticky zachytil kotouč a rychle jej vytřepal z rukavice. Jeho spoluhráči záměr moc nepochopili a u puku jsou opět hosté.
     
    63:02
    John Tavares spěchal na branku Caroliny, otočil se s pukem a předal kotouč spoluhráči, jež mohl pálil do prázdné branky, ale přes ležícího obránce nerozhodl!
     
    62:35
    Bailey se řítil sám na domácího brankáře, ale Noah Hanifin se fantasticky vrátil a skvělým zákrokem tělem nepustil soupeře do zakončení!
     
    61:54
    Skinner nahazoval před branku na Jordana Staala! Staal se natahoval po puku, ale přihrávka byla příliš prudká.
     
    61:28
    Nielsen se prodral před domácího brankáře. Dánský útočník mířil mezi betony, avšak Läck včas stačil utěsnit mezírku mezi betony.
     
    60:54
    Tavarsovu střelu z pravého kruhu schytal Jacob Slavin. Domácí brankář zatím může zůstat v klidu. Obránce mu skvěle vypomohl.
     
    60:13
    Cizikas držel kotouč u hrazení. Okamžitě se k němu sjel Slavin, jež jej o puk připravil. Carolina může jít vpřed.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut hry vítěze utkání nepřineslo, uvidíme prodloužení! Hosté vstoupili do třetí třetiny podle svých představ, když po minutě hry vyrovnal Cal Clutterbuck! Poté se obraz hry poněkud uklidnil. V závěru třetí třetiny si domácí vytvořili dobrou možnost, avšak Berube udržel nerozhodný stav. Nyní nás tedy čeká pětiminutové prodloužení 3 na 3! Pokud se nerozhodně ani v něm, přijdou na řadu samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 21. Rask (Terry, Pesce), 26. Skinner (Hainsey, Nash), 29. McClement (Murphy) – 2. Okposo (Kuljomin), 16. Kuljomin, 41. Clutterbuck (Cizikas, de Haan), 65. Clutterbuck (Nelson, Leddy)


    Carolina Hurricanes: Läck (Ward) – Faulk, Slavin, Pesce, Hanifin, Murphy, Hainsey – Lindholm, Staal, Nordström – Nash, Rask, Skinner – Brown, McClement, Terry – Sutter, Malone, Gerbe
    New York Islanders: Berube (Greiss) – Boychuk, Leddy, Hamonic, de Haan, Pulock, Hickey – Strome, Tavares, Bailey – Okposo, Nielsen, Kuljomin – Lee, Nelson, Prince – Clutterbuck, Cizikas, Martin

    Rozhodčí: Rehman, Peel – Alphonso, Racicot

    Diváci: 11 636
    bahis siteleri