Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.) | Toronto – Detroit 2:3 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 3:4 (kon.) | Carolina – Columbus 1:5 (kon.) | Florida – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – San Jose 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 0:5 (kon.) | Arizona – Washington 3:0 (kon.)
Chicago – Boston 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 6:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 03.04.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Zach Werenski nedávno podepsal vstupní nováčkovskou smlouvu s Blue Jackets

     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších zápasů! Pěkný den! (03:47:17)
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 11 542 diváků!
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Brandon Saad (CBJ) 3+0
    2. Alexander Wennberg (CBJ) 0+2
    3. Jeff Skinner (CAR) 1+0
     
    Je dobojováno! Carolina Hurricanes nezvládla domácí souboj s Columbusem Blue Jackets, kterému podlehla 1:5! Domácí přitom do utkání vstoupili lépe. V první třetině svého soupeře výrazně přestříleli a zásluhou Jeffa Skinnera dokonce vedli. Brandon Saad však ještě před přestávkou srovnal a ve druhé třetině dalšími dvěma brankami zkompletoval hattrick! Definitivní hřebíček do rakve domácího celku přidal Boone Jenner desetinu sekundy před druhou sirénou! Ve třetí třetině se už zápas pouze dohrával. Brankový účet utkání završil deset minut před koncem Oliver Bjorkstrand! Hrdinou zápasu je tedy jednoznačně Brandon Saad, který zaznamenal svůj první hattrick v NHL! Na druhé straně je smutným hrdinou Jay McClement, jež hostům namazal na dvě branky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Korpisalo dlouho nevěděl, kde má kotouč po střeleckém pokusu McClementa. Hostující brankář nakonec našel puk mezi svými betony.
     
    59:05
    Murphyho rána od modré čáry prosvištěla kolem hostující klece. Kotouč se od zadního mantinelu odrazil na hůl domácího hráče, Carolina zůstává u puku.
     
    58:05
    Dubinsky je hladový po gólu! Dubinsky nyní clonil Läckovi ve výhledu a sám se snažil tečovat nahození od modré čáry. Domácí brankář se ale překvapit nenechal.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty 3. třetiny!
     
    57:36
    Victor Rask si baseballovým způsobem zpracovával kotouč na modré čáře. Raskovi se složitý manévr nepovedl a Columbus může jít znovu kupředu.
     
    57:18
    Ron Hainsey dostal nabito na modrou čáru. Hainsey se okamžitě připravil a vyslal dělovku směrem na Läcka. Jeho pokus hostující obrana přizvedla nad branku.
     
    56:17
    Karlsson mohl ještě zvýšit náskok Columbusu! Läck se však nenechal ošálit, zůstal pevný jako skála a famózním zákrokem pobavil diváky!
     
    55:40
    Od Gerbeho se puk odrazil směrem k hostující brance. Kukan jej ještě stačil posunout do rohu obranného pásma. Columbus se brání s přehledem.
     
    55:02
    Nordström se probíjel podél hrazení do útočného pásma. Hned za modrou čárou se mu postavil Prout a čistým zákrokem jej poslal k zemi.
     
    54:27
    Nyní už Korpisalo zasahovat musel. Hostující brankář si poradil i s ránou příklepem od mantinelu. Korpisalo dnes chytá opravdu dobrý zápas.
     
    54:06
    Jordan Staal přenechal puk pro Lindholma. Elias Lindholm střelou zápěstím poslal kotouč nad branku Columbusu. Carolina však zůstává u puku.
     
    53:58
    Také Läck ještě pro dnešek nemá hotovo. Domácí brankář musel znovu na led, aby zneškodnil Jennerův pokus z velké rychlosti.
     
    53:19
    Korpisalo vyrazil střelu od modré čáry vysoko nad sebe. Dvojička před jeho brankou poté svedla souboj o padající kotouč. Vítězně odešel domácí hokejista.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Skinner (Rask, Slavin) – 15. Saad, 27. Saad (Milano, Wennberg), 39. Saad (Wennberg, Savard), 40. Jenner (Atkinson, Jones), 50. Bjorkstrand (Calvert, Savard)


    Carolina Hurricanes: Läck (Ward) – Hainsey, Slavin, Pesce, Hanifin, Faulk, Murphy – Lindholm, Staal, Nordström – Terry, Rask, Skinner – Malone, McClement, Gerbe – Brown, Ryan, Tolčinskij
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Jones, Murray, Savard, Prout, Goloubef, Kukan – Atkinson, Dubinsky, Jenner – Saad, Wennberg, Milano – Bjorkstrand, Foligno, Hartnell – Calvert, Campbell, Karlsson

    Rozhodčí: St. Lauren, Nicholson – Kovachik, Amell

    Diváci: 11 542
    bahis siteleri