Tipsport Extraliga - Začátek přestupového období (probíhá)
probíhá (21:48)
Tipsport Extraliga - Začátek přestupového období

Neděle 01.05.2016, 00:01Hokej
     
    21:48
    SPEKULACE: Mistr z Liberce údajně usiluje o dva hráče Českých Budějovic. Z Motoru by se mohli na sever Čech stěhovat Josef Mikyska a Petr Kolmann. Oba borci nezahájili přípravu s jihočeským celkem a jejich přesun k Bílým Tygrům je prý ve fázi jednání. (22:19:11)
     
    20:55
    SPEKULACE: Dle portálu isport.cz se Zlín dohodl na smlouvě s odchovancem Antonínem Honejskem. Hráč, který se při návratu do extraligy upsal nejdříve Brnu a poté Mountfieldu, nebude úplně vítanou posilou.
     
    16:41
    PRODLOUŽENÍ SMLOUVY: V mistrovském Liberci zatím pohyby v kádru neoznámili, ale fanoušky potěšili alespoň prodloužením smlouvy s jedním z klíčových strůjců mistrovského titulu. Minimálně další rok bude pod Ještědem působit slovenský brankář Ján Lašák.
     
    16:18
    SPEKULACE: Zkušený obránce Tomáš Kaberle se v Brně příliš neohřál a po jedné sezoně si hledá nové angažmá. Mistr světa z roku 2005 se aktuálně nachází v cizině, ale hlasitě se mluví o jeho návratu do Kladna. V něm by se potkal s bratrem Františkem, který je jedním z asistentů trenéra.
     
    14:20
    SPEKULACE: V mistrovském Liberci údajně skončí kapitán a dlouholetý obránce Jan Výtisk. Žhavě se diskutuje o tom, že by se mohl vrátit do rodných Vítkovic, kterým několik obránců odešlo.
     
    13:50
    CHOMUTOV: Posila odtajena. První ofenzivní posilou osmého celku letošního ročníku extraligy se stal slovenský útočník Dávid Skokan. Ten prošel v české extralize Slavií a Mountfieldem, naposledy působil ve Slovanu Bratislava.
     
    13:30
    ZLÍN: Další změny v kádru hlásí také Ševci! Do Baťova města se vrací obránce Antonín Bořuta, který naposledy hrál EBEL za Znojmo. Společně s ním bude oblékat modrožlutý dres také Martin Podešva.

    Celek kouče Vlacha naopak opouští obránce Patrik Urbanec, jenž se připojí do celku Vítkovic. Dalibor Řezníček si zase plácl s vicemistry EBEL, se Znojmem.
     
    12:40
    PŘESTUPY: Dva přesuny se odehrály směrem ven. Michal Vodný opouští Olomouc a zahraje si EBEL ligu v dresu Znojma. Stejným směrem putuje také zlínský obránce Dalibor Řezníček, který má ve sbírce titul z roku 2014.
     
    1219
    PARDUBICE: Naše spekulace se potvrdily. Pardubice ohlásily první várku posil, která přichází z Mladé Boleslavi. Dres Východočechů budou nově oblékat Martin Rýgl, Michal Bárta a Tomáš Klimenta. Klub navíc jedná s o prodloužení smlouvy s několika hráči. Za zmínku stojí třeba Tomáš Marcinko, Jan Starý či Tyler Redenbach.
     
    10:14
    KOMETA: Tisková konference v Brně přinesla ovoce. Spekulace se naplnily v případě Michala Gulašiho, který mění dres Energie za ten brněnský a stejný krok učinil také útočník Marcel Haščák. Klub podepsal smlouvu s Janem Štencelem z Vítkovic a přivedl také Vlastimila Dostálka.

    V klubu potvrdili už zmíněné odchody Hanzlíka s Koreisem, kromě kterých se rozloučili Petr Kuboš, Tomáš Kaberle, Lukáš Kozák a šestici doplnil Rastislav Špirko. Klub navíc přislíbil, že udělá maximum, aby získal ještě jednoho špičkového útočníka.
     
    9:27
    PŘESTUP: Tipsport extraliga přichází o jednu z velkých hvězd. Kladenský klub dnes oznámil návrat útočníka Petra Tona, který strávil poslední dvě sezony v Kometě Brno. V uplynulém ročníku ovšem vinou zranění odehrál jen devatenáct utkání, v nichž dal šest branek a na pět jich nahrál. V následujícím ročníku se pokusí dostat Kladno zpět mezi elitu a pomoci by mu měl i bývalý brankář Chomutova Miroslav Hanuljak.
     
    9:19
    SPEKULACE: Fanoušci Chomutova se navíc mohou těšit na novou posilu! Severočeský klub na svém facebookovém profilu potvrdil příchod slovenského útočníka se zkušenostmi z MS i KHL. Tyto parametry splňuje třeba Mário Bližňák, který skončil v Plzni a zájem o něj bez pochyb bude. Kdo to nakonec bude?
    Kdo bude novou tváří Pirátů?
     
    9:10
    CHOMUTOV: Další změny už brzy oznámí v Chomutově. Zatím jde ovšem o nové smlouvy a prodloužení opcí u těch stávajících. V první várce se nachází brankář Jan Strmeň, obránci Jan Rutta s Brettem Skinnerem a nový kontrakt si vysloužil také útočník Jakub Sklenář.

    Na pirátské lodi pak zůstávají obránce Ondřej Dlapa, a jeho kolegové z útoku Marek Tomica, Marek Račuk, Jakub Chrpa a Radek Veselý.
     
    Přeji dobré pondělní ráno. Ve večerních a nočních hodinách se na extraligovém poli nic neodehrálo, ale dnes by měly být oznámeny další pohyby v Tipsport extralize i nižší WSM Lize.
     
    2:25
    SPEKULACE: Posilování Hradce Králové nemusí být zdaleka u konce. Zákulisím koluje informace, že by se měl na východ Čech přesunout slovenský útočník Mário Bližňák, kterému skončil kontrakt v Plzni.
     
    První květnové pondělí může být velmi zajímavé. Tiskové konference totiž plánuje několik extraligových celků a oznamovat posily by měly i celky WSM Ligy, což by podle všeho mělo způsobit pohyby i v extraligových týmech.
     
    20:42
    Prvomájový podvečer žádné novinky nenabídl, ale zítra je také den. Dá se předpokládat, že k dalšímu představování posil dojde během pondělí a rozhodně se dají očekávat zajímavé posuny.

    Bez posil jsou zatím Karlovy Vary s Litvínovem, pouze lehce posiloval ambiciózní Chomutov a podle spekulací se dají očekávat pohyby v Pardubicích.
     
    17:45
    Změny v kádru ještě neoznámila řada klubů. Bez posil jsou zatím ambiciózní Kometa Brno a Třinec. Změny v kádru dosud nekomentovaly ani Vítkovice s Pardubicemi, klid je také na jihu Moravy ve Zlíně a na nové tváře čekají i Karlovy Vary s Litvínovem. Kdo přijde na řadu jako první?

    Daniel Ryl

    David Panuška

    Přestupy v rámci Tipsport extraligy
    Tomáš Valenta (Olomouc - bez angažmá)
    Tomáš Vošvrda (Olomouc - bez angažmá)
    Peter Húževka (Olomouc - Vítkovice, NH)
    Daniel Přibyl (Sparta - Calgary)
    Adam Polášek (Sparta - Novosibirsk)
    Jan Buchtele (Sparta - Jekatěrinburg)
    Danny Taylor (Sparta - bez angažmá)
    Jan Hlaváč (Sparta - konec smlouvy)
    Petr Vrána (Brynäs - Sparta)
    Brian Ihnacak (Mountfield HK - Sparta)
    Jakub Koreis (Kometa - Plzeň)
    Peter Čerešňák (Vítkovice - Plzeň)
    David Stach (Kladno - Plzeň)
    Colton Yellow Horn (Znojmo - Plzeň)
    Ján Sýkora (Plzeň - Třinec, H)
    Jakub Jeřábek (Plzeň - bez angažmá)
    Kristián Kudroč (Plzeň - bez angažmá)
    Mário Bližňák (Plzeň - bez angažmá)
    Tomáš Pitule (Plzeň - bez angažmá)
    Michal Poletín (Plzeň - bez angažmá)
    Richard Jarůšek (Mladá Boleslav - Mountfield HK)
    Blaž Gregorc (Pardubice - Mountfield HK)
    Martin Štajnoch (Pardubice - Mountfield HK)
    Martin Bača (Znojmo - Mountfield HK)
    Jindřich Barák (Skalica - Mountfield HK)
    Patrik Rybár (Piešťany - Mountfield HK)
    Tomáš Král (Mountfield HK - bez angažmá)
    Tomáš Kudělka (Vítkovice - Chomutov)
    Jan Růžička (Des Moines Buccaneers - Mladá Boleslav)
    Jan Lukáš (Sparta - Mladá Boleslav)
    David Štich (Vítkovice - Mladá Boleslav)
    Tomáš Pastor (Vítkovice - Mladá Boleslav)
    Jan Hanzlík (Kometa - Mladá Boleslav)
    Jakub Orsava (Třinec - Mladá Boleslav)
    Petr Vampola (Liberec - Mladá Boleslav)
    Tomáš Pospíšil (Chomutov - Mladá Boleslav)
    Martin Růžička (Mladá Boleslav - bez angažmá)
    Václav Kočí (Mladá Boleslav - bez angažmá)
    Radim Hruška (Mladá Boleslav - bez angažmá)
    Jiří Rys (Mladá Boleslav - bez angažmá)
    Petr Ton (Kometa - Kladno)
    Miroslav Hanuljak (Chomutov - Kladno)
    Michal Gulaši (Karlovy Vary - Kometa)
    Marcel Haščák (Karlovy Vary - Kometa)
    Jan Štencel (Vítkovice - Kometa)
    Vlastimil Dostálek (Přerov - Kometa)
    Petr Kuboš (Kometa - bez angažmá)
    Tomáš Kaberle (Kometa - bez angažmá)
    Lukáš Kozák (Kometa - bez angažmá)
    Rastislav Špirko (Kometa - bez angažmá)
    Martin Rýgl (Mladá Boleslav - Pardubice)
    Michal Bárta (Mladá Boleslav - Pardubice)
    Tomáš Klimenta (Mladá Boleslav - Pardubice)
    Michal Vodný (Olomouc - Znojmo)
    Dalibor Řezníček (Zlín - Znojmo)
    Antonín Bořuta (Znojmo - Zlín)
    Martin Podešva (Znojmo - Zlín)
    Patrik Urbanec (Zlín - Vítkovice)
    Dávid Skokan (Slovan Bratislava - Chomutov)
    bahis siteleri