Tisková konference FbK Horní Suchá (kon.)
konec
Mimořádná tisková konference FbK Horní Suchá

Sobota 28.05.2016, 17:00Tiskové konference
     
    Vyjádření generálního sponzora klubu a majitele lokálu Radioklub Libora Gavlase: "Postupem do vyšší soutěže nám Horní Suchá udělala dobrou reklamu, proto jsme se rozhodli, že spolupráci prodloužíme o další rok." (20:50:00)
     
    Teď se k mikrofonu dostává kapitán mužského týmu Filip Mocek: "Jsem pyšný na všechny kluky, kteří zasáhli v minulé sezoně do bojů o postup, byť odehráli za mužský "A" tým jen pár minut. Děkuju všem činovníkům v čele s Petrem Krucinou, nevyjímaje trenéra Ivo Jochmana a další, jako je Martin Petřík, Milan Maszurka, Silvie Komendová. Gratuluji ostatním kategoriím Horní Suché k úspěchům ve svých ligách. Těším se na vyšší ligu, bude to vrchol mé kariéry."
     
    K postupu se vyjádří také inženýr Milan Maszurka: "Sezóna byla úspěšná pro mužskou a ženskou část, mládež zas tolik radosti neudělala, ale jsem rád, že mladí vypli počítač, zvedli zadek, nebo naopak a oblékli dres Horní Suché. Ještě bych chtěl zhodnotit veteránskou soutěž, ve které mám funkci kapitána. Bohužel se nám nepodařilo navázat na výsledky z podzimní části a neudrželi jsme třetí postupové místo. Přestalo se dařit naší elitní formaci v čele s mojí osobou, když jsem neudržel první místo v tabulce střelců."
     
    Přítomen je i obránce Martin Czyž, ten je sice momentálně zdravotně indisponován, kvůli zlomené zánártní kosti, ale jeho stav se výrazně lepší a na novou sezónu bude připraven.
     
    Slovo si nyní bere finanční poradce Radomil Frydryšek: "Finance byly pod kontrolou, všechni plnili platební morálku od elévu po veterány. Jsme rádi, že nejsme v červených číslech jako loni."
     
    Jako další se dozvíme názor místopředsedy klubu Martina Petříka: "Jsme rádi, že jsme před sezónou naplnili všechny kategorie a náš finanční rozpočet je vyrovnaný. Letos pořádáme jubilejní desátý kemp a to dokonce ve třech turnusech. Jako tradičně se letos zúčastníme Prague Games, Czech Openu a Prague Masters. Naši nejmladší veteráni vyjíždění na prestižní mezinárodní turnaj do slovenského Tvrdošína, kde obhajují předloňský titul."
     
    O slovo se hlásí druhý muž kanadského bodování Vojtěch Kopia: "Sezóna byla mimořádně povedená, ale nesmíme usnout na vavřínech. Všichni se na Národní ligu těšíme a doufáme v postup do play-off."
     
    Před oficiálním zahájením tiskové konference se slova ujímá tiskový mluvčí klubu Tomáš Podlesný: "Jsme rádi, že se nám podařilo postoupit do Národní ligy. Paradoxně nám při postupu do vyšší soutěže ubylo cestování. V letošním soutěžním ročníku byla průměrná vzdálenost na zápas 132 783 metrů a v příští sezóně se sníží na 48 321 metrů. Zároveň jsme pyšní na naše veterány, kteří v tabulce skončili na pátém mistě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:00.

    Štěpán Hladký

    bahis siteleri