Pardubice – Tatran 6:7 (kon.) | Bohemians – Chodov 2:5 (pře.) | Liberec – Ostrava 7:10 (kon.)
Vítkovice – Otrokovice 5:1 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
5:1 (2:0, 0:0, 3:1)
PSG Panthers Otrokovice
Sobota 17.09.2016, 19:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Přeji Vám krásný zbytek večera a budu se těšit u dalších florbalových online přenosů. (20:59:35)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku: 28:22
    Vyloučení: 1:1
    Využití: 0:0
    V oslabení: 0:0

    Nejlepší hráči utkání: Václav jurdzin (VIT) – Adam Pančocha (OTR)
     
    Zápas končí, vítkovičtí se nadřeli, ale vítězí. Utkání se lámalo až v poslední desetiminutovce. Nejprve zvýšil na rozdíl dvou branek z trestného střílení Josef Rýpar a otrokovický odpor pak svými brankami v posledních minutách definitivně zlomili Václav Jurdzin a Marek Matejčík. Tři body tedy zůstávají v Ostravě.
     
    Konec zápasu.
     
    58:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Šebesta ze středu předložil míček MARKU MATEJČÍKOVI a ten již neměl problém zamířit do poloodkryté branky. Asistence: Jan Šebesta.
     
    56:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nenápadná, ale o to přesnější střela VÁVLAVA JURDZINA zapadla ke vzdálenější tyči Michajlovičovy branky. Asistence: Martin Nehera.
     
    51:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    JOSEF RÝPAR to udělal skvěle. Dlouho napínal všechny přítomné a nakonec rychlou kličkou do forhendu zvýšil vrátil Vítkovicím dvoubrankové vedení.
     
    42:03
    Dnešní utkání sleduje 187 diváků.
     
    41:35
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Hostům se podařil vstup do třetiny výborně, když pobídku od Jurčíka přetavil parádní střelou v gól ADAM PANČOCHA. Asistence: Pavel Jurčík.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je za námi. Žádnou další branku jsme neviděli, ačkoliv oba týmy si několik slušných příležitostí vypracovaly. Do závěrečné dvacetiminutovky se tak půjde za stavu 2:0 pro domácí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    32:46
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Gabriel Mertha – 2 minuty).
     
    28:10
    Hosté v plném počtu.
     
    26:10
    Vyloučení v týmu HU-FA Panthers Otrokovice (Jakub Zatloukal – 2 minuty).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, ve které byli mírně aktivnější domácí florbalisté, kteří dokázali i dvakrát skórovat. Nejprve se ze vzduchu prosadil Lukáš Hájek a druhý gól pak přidal z dorážky Marek Bräuer. Otrokovičtí také měli několik šancí, ale vždy ztroskotali na zatím bezchybném Součkovi.
     
    20:00
    První třetina skončila.

    Branky a nahrávky: 7. Hájek (Švajný), 16. Bräuer (Rýpar), 52. Rýpar (TS), 57. Jurdzin (Nehera), 59. Matejčík (Jan Šebesta) – 42. Pančocha (Jurčík)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Blakala) – Jankulár, Mertha, Nehera, Jakubec, Švajný (C), Komačka, Radim – Firda, Jan Šebesta, Gál – Rýpar, Hájek, Pešat – Bräuer, Matejčík, Němec – Jurdzin, Matúš.
    PSG Panthers Otrokovice: Michaljovič (Majrich) – Ťopek, Kostka, Mich. Nagy, Vyoral, Koníček – Uhrinovský, Zapletal, Sovják – Krchňáček, Petřík, Hrdina – Pančocha, Čevela, Zatloukal – Jurčík.

    Rozhodčí: Lukáš Svrček, Radim Waliczko

    Diváci: 187
    bahis siteleri