Mountfield HK – Pardubice 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 4:2 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 3:5 (kon.)
Zlín – Vítkovice 1:2 (kon.) | Kobra – K. Vary 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Sparta 1:7 (kon.)
Tábor – Liberec 2:9 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 7:2 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 2:1 (kon.)
Warriors Brno – Přerov 5:4 (po pr.) | PZ Kladno – Letňany 1:10 (kon.) | Žďár n/S – Kometa Brno 5:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:5 (0:2, 1:3, 2:0)
HC Motor České Budějovice
Neděle 23.10.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Motor České Budějovice zvítězil na ledě Jihlavy 5:3 a oplatil jí porážku z prvního vzájemného zápasu, se s Vámi loučí a hezkou neděli přeje Tomáš Lysý. (14:29:19)
     
    Ve třetí třetině se Dukla vzepjala a během tří minut snížila na rozdíl dvou branek, když se trefil Ondřej Winkler a Adam Najman. V hodně vyhecovaném závěru zápasu, kde plály emoce, k jejímž zmírnění trio sudích příliš nepomohlo, už Motor dokázal uhájit tři body. Trenér hostí ale asi nebude spokojen s tím, jak jeho svěřenci přistoupili k utkání za jasného vedení 5:0. I přes zlepšený výkon Dukly ve třetí třetině však veze Motor z ledu Jihlavy vítězství.
     
    Po konci zápasu následuje opět menší strkanice a rozhodčí mají co dělat, aby nastalou situaci uklidnili. Na vině je právě krosček Tomana, který vše vyvolal. Nakonec jdou hráči od sebe a snad podání rukou proběhne v klidu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Zcela zbytečný krosček přišel v poslední vteřině zápasu od Matěje Tomana. Tohle k uklidnění emocí na Horáckém zimním stadionu příliš nepřispěje...

    Na vyloučení: 9-6.
     
    59:43
    Jihlav hraje v plném počtu.
     
    59:25
    Znovu to byl agilní Petr Brož, jenž nyní předložil i ve vlastním oslabení kotouč pro Chlubnu, jenž zblízka kus černé gumy za záda gólmana hostí nepropasíroval.
     
    58:33
    Pokud jsem dobře viděl, tak to byl nyní Petr Brož, který jako útočník obkroužil branku a jeho zasunutí puku k levé tyči nadělalo Dvořákovi nemálo starostí.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny. Puk se po střele Čížka odrazil před branku, kde u něj byli nejdříve domácí hráči.
     
    57:43
    Tady si myslím, že se pan sudí trošku pomýlil, když situaci řešil pouze vyloučením na straně domácích i hostů. Aniž bych chtěl jakkoliv snižovat jeho výrok, tentokrát měli hrát přesilovku domácí, protože všemu předcházel neodpískaný krosček jednoho z hostí. Což se také nelíbí trenéru Svobodovi a hráčská lavice Dukly dostává dvě minuty za nesportovní chování.

    Na vyloučení: 9-5.
     
    57:43
    Závěr utkání je hodně nervozní, do menší výměny názorů se pustily dvě dvojičky hráčů.
     
    57:24
    Novák posílal střílenou přihrávku na branku, do které se snažil vložit hokejku Houdek. Krejčí celou situaci přečetl a překvapit se nenechal.
     
    56:56
    Vítězslav Brož se snažil získat kotouč spolu s Čermákem v útočném pásmu, ovšem skákavý kus černé gumy nakonec zkrotili hosté, které jej hned posílají ven z pásma.
     
    56:19
    Po hře vysokou holí Dukly se buly stěhuje do středního pásma k obranné modré domácích.
     
    56:01
    Od modré střílel Kubíček a Zadražil stojící mezi kruhy srazil jeho pokus vedle pravé tyče vlastní klece.
     
    55:02
    Jihlava hraje v plném počtu.
     
    54:57
    Spíše než na ofenzívu se Motor zaměřuje na poctivou obranu a nechce v početní výhodě udělat nějakou chybu.
     
    54:47
    Hostům se přesilová hra nedaří, prakticky se nemohou dostat před Krejčího.
     
    54:15
    Nechybělo moc, aby se Adam Najman ve středním pásmu dostal k odraženému puku a upaloval sám na Dvořáka.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 36. Menšík (Najman, Chlubna), 46. Winkler (Zadražil, Kaltounková), 49. Najman (Chlubna, Mihulka) – 10. Janoch (Škvarek), 17. Beránek (Toman, Grossmann), 22. Beránek (Toman), 24. Čížek (Novák), 28. Čížek


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (28. Krejčí) – P. Brož, Smolko, Winkler, Křišta, Chvátal, Barák – V. Brož, Najman, Kaltounková – Chlubna, Čermák, Zadražil – Mihulka, Juda, Menšík. Trenér: Petr Svoboda
    HC Motor České Budějovice: M. Dvořák (Kadlec) – J. Dvořák, Kubíček, Procházka, Remta, Řehout, Svach, Dekret – Houdek, Čížek, Novák – Grossmann, Beránek, Toman – Schwartz, Janoch, Ryba – Škvarek. Trenér: Ladislav Kolda

    Rozhodčí: Vrba – Vašíček, Kříž
    bahis siteleri