Havlíčkův Brod – Písek 14:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
14:2 (4:0, 2:1, 8:1)
IHC Králové Písek
Neděle 23.10.2016, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod svého soupeře z Písku nekompromisně rozstřílel a přehrál ho rozdílem několika tříd. Konečný výsledek se jen tak nevidí – 14:2. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. Na shledanou! (11:59:59)
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Tomáš Kulhánek vypálil z pravého kruhu, ale gólman Špiler byl pozorný a kotouč od bližší tyčky vyrazil svými betony za svou bránu.
     
    59:38
    Mladí Bruslaři mají puk ve své moci a rozehrávají z obranného pásma.
     
    58:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je opravdu neuvěřitelné, jakou rychlostí náskok mladých Bruslařů narůstá! Pavel Dudek znovu ukázal velký přehled ve hře a načrtl ideální pas před brankoviště na ADAMA RYBÁČKA, jenž ze vzdálenosti nějakých tří kroků poslal kotouč do takřka zcela prázdné brány! Asistence: Pavel Dudek.
     
    58:42
    Adam Rybáček se chopil kotouče a snažil se s ním prokličkovat mezi kruhy až k bráně. Hosté mu však zatarasili cestu, o puk se bojuje v rohu pásma.
     
    58:18
    Brankář Špiler si připsal úspěšný zákrok a přerušil hru.
     
    57:40
    Havlíčkův Brod má znovu puk a okupuje útočnou zónu.
     
    57:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři už se ani tolik neradují, propast mezi oběma týmy už činí neuvěřitelných jedenáct gólů! Jakub Košťál namazal kotouč před bránu TOMÁŠI KŘEHLÍKOVI, který už měl hodně snadnou práci a dorazil kus černé gumy do zcela odkryté brány, čímž se raduje ze své čtvrté přesné trefy! Asistence: Jakub Košťál.
     
    56:49
    Mladí Bruslaři znovu hýří aktivitou a v útočném území motají hlavy soupeřových hráčů.
     
    56:10
    Havlíčkův Brod kombinuje u gólmana Špilera.
     
    55:48
    Písek se snažil vyvézt kotouč podél hrazení dopředu, ale soupeř mu cestu zatarasil už ve středním pásmu. Jihočeši se tak znovu musí bránit.
     
    55:09
    Domácí už jsou znovu v hojném počtu v útočném pásmu a napadají neúnavně rozehrávku soupeře.
     
    54:40
    Hosté teď vyhnali svého hladového soka alespoň do neutrální zóny, čímž na chviličku nechávají vydechnout svou přetíženou obranu v čele s gólmanem Špilerem.
     
    54:12
    Mladým Bruslařům se daří i na vhazování, znovu vybojoval puk a hrají s ním u brány soupeře.
     
    53:57
    Brankář Špiler měl teď obrovskou spoustu práce, když několika parádními zákroky vyrazil sérii soupeřových střel zblízka. Do odkryté brány zblízka dorážel Tomáš Kulhánek, ale ve vyložené pozici neuspěl!
     
    53:36
    Hosté jsou dál zatlačeni do obranné ulity, mladí Bruslaři nepolevují.
     
    53:11
    Jihočeši jsou dál pod obrovským tlakem a vůbec neví, kam dřív skočit. Havlíčkův Brod hraje dnes opravdu skvěle a většinu svých šancí se mu daří proměňovat.
     
    52:54
    Brankář Špiler má znovu spoustu práce, Havlíčkův Brod buší do písecké obrany hlava nehlava.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Kopic (P. Vacík, Matula), 4. Kopic (Fiala), 9. Trupl (Rybáček), 11. Křehlík (D. Vacík, Dudek), 37. Kopic (Fiala), 40. Křehlík (Kulhánek), 43. Fiala (Kopic), 47. Křehlík (Kulhánek), 49. P. Vacík (Kopic, Fiala), 51. Kulhánek, 52. Fiala (Kopic), 52. Dudek, 58. Křehlík (Košťál), 59. Rybáček (Dudek) – 38. Vokoun (Řehoř), 50. Kouba (Andrle)


    BK Havlíčkův Brod: Juřicová (Král) – D. Vacík, Kerber, Matula, Trupl, Horáček, Dvořák – Kulhánek "A", Dudek, Rybáček, Kopic, Fiala, P. Vacík, Klofáč, Pártl, Košťál, Brdičko, Křehlík
    IHC Králové Písek: Buchta (41. Špiler) – Brož, Keřka, Kroupa, Řezáč, Kacbunda, Smola, Kurfurst, Kajtman – Řehoř, Januška, Šuhaj, Andrle, Dub, Kouba, Lukeš, Kovanda, Kříž, Vokoun

    Rozhodčí: Filip Honza – Vojtěch Holenda, Matěj Krejčí
    thejrc.org