Vladivostok – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Toljatti – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | Kazaň – Barys 2:1 (kon.)
Nižněkamsk – Jekatěrinburg 2:5 (kon.) | CSKA Moskva – Záhřeb 3:1 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 6:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
Barys Nur-Sultan
Úterý 25.10.2016, 18:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (20:16:28)
     
    Jestli se před utkáním mohlo zdát, že souboj mezi Kazaní a Astanou bude mít jasný průběh, pak dění na hřišti ukázalo zcela něco jiného. Astana odehrála v Kazani opravdu dobrý zápas, pokazila ovšem první dějství, které o jeho porážce nakonec rozhodlo. Domácím nakonec stačily dva zásahy z 12. a 14. minuty (Varnakov a Malychin), neboť hosté ve zbývajícím čase jen snižovali, a to ve 25. minutě (St. Pierre).
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Chudjakov se dostal na levé straně k zakončení, jenže Galimovovi mířil do míst, kde má povětšinou svou výstroj. Ještě pár sekund hostům zbývá. Důležité bude následující buly.
     
    59:20
    Astana dvě minuty hraje bez brankáře. Mačká soupeře, co to jde, ale Galimov drží svůj tým nad vodou.
     
    58:39
    Velký závar před brankou Galimova! Ten likvidoval střelu Semjonova od modré čáry. Dorážet se snažili hned tři jeho spoluhráči, ani jeden z nich však nedomlátil puk za brankovou čáru. Velká škoda pro Barys.
     
    58:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:25
    Popov s Glinkinem dobře kombinovali v útočném pásmu kazašské Astany, nakonec si druhý jmenovaný vybrusloval do středu kluziště, tam o puk ovšem velmi snadno přišel.
     
    56:30
    Tři a půl minuty do konce. Domácí se budou chtít svůj náskok především udržet. Hosté stále hrozí, síly ještě mají, to je jisté. Budou to ještě krušné kazaňské chvíle, to zcela určitě.
     
    55:46
    Na druhé straně zasahoval Karlsson, ovšem bez větších problémů. Čibisov si sjel podél pravého mantinelu a vyzkoušel soupeřovu pozornost.
     
    55:11
    A Semjonov se od modré čáry osmělil! Galimov však svůj ým drží nad vodou. Ještěže na tuhle střelu poměrně dobře viděl. Jinak by to pro Kazaň mohla být katastrofa.
     
    55:06
    Hosté v plném počtu.
     
    54:30
    Ne že by domácí vyloženě museli tuhle přesilovku proměnit, ovšem aby je nepřílišná aktivita nakonec nemrzela. Pojišťovací gól by se jim zcela jistě hodil do krámu.
     
    54:06
    Minuta z početní výhody Kazaně je pryč. A Karlsson se mezi třemi tyčemi nemusel výrazněji potit.
     
    53:06
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Martin St. Pierre – 2 min., hákování).
     
    53:00
    Dnes nepříliš výrazný Popov se snažil zakončovat z levého kruhu, ale byl evidentně faulovaný. Nejprve to vypadalo, že rozhodčí se pro trest nerozhodnou. Nakonec ale rozhodli správně ve pospěch kazaňského mužstva.
     
    52:03
    Jordán se dostal k zakončení z pravé strany, nicméně jeho pokus skončil v ochranné síti. Toho si všiml jeden z kazaňských fandů, který ho z ní vymotal a schoval si ho jako suvenýr.
     
    51:21
    Žukov se na levém kruh ocitl ve vyložené pozici! Ihned z první vypálil, ale mířil těsně nad. Možná Karlsson si na puk i ramenem lehce sáhl. Povedená akce AK Barsu.
     
    50:40
    Galimovův důležitý zákrok. Střela od modré čáry ho trefila do jeho levého betonu.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 12. Varnakov (Malychin, Obuchov), 14. Malychin (Varnakov, S. Zacharčuk) – 25. St. Pierre (Bochenski)


    Ak Bars Kazaň: S. Galimov (Garipov) – Tokranov, S. Zacharčuk, Abrosimov, Ohtamaa, Jordán, D. Musin, Sidorov – Azevedo, Svitov, Lukojanov – Čibisov, Tkačjov, Žukov – M. Gluchov, An. Popov, Glinkin – Obuchov, Malychin, Varnakov – M. Lazarev.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Poluektov) – Dallman, M. Semjonov, Trjasunov, Barker, Šalapov, Lipin, Savčenko – Bochenski, St. Pierre, Dawes – R. Starčenko, Kučin, Rymarev – Chudjakov, Trivino, Markelov – N. Ivanov, Grenc, Paňukov – Šin.

    Rozhodčí: Kulakov, Fraňo – Majtak, Pronskich
    bahis siteleri