Kladno – Letohrad 4:2 (kon.) | Plzeň – Hr. Králové 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Kovo Praha 2:3 (3:4 po s.s.)
Kert Park Praha – Most 1:2 (kon.) | Pardubice – Sudoměřice 3:1 (kon.)
konec
HBC Plzeň
5:2 (1:0, 1:0, 3:2)
HBC Hradec Králové 1988
Pátek 28.10.2016, 16:00 • Hokejbalová hala Košutka • CROSSDOCK Extraliga • 12. kolo
     
    Utkání, které sledovalo 110 diváků je u konce! Z Plzně je to pro dnešek všechno. Nezbývá než vám poděkovat za pozornost a popřát hezký zbytek dnešního dne! Mějte krásný víkend! (17:45:31)
     
    Plzeň poráží v rámci utkání hokejbalové extraligy Hradec Králové 5:2. Byl to zajímavý zápas hlavně ve třetí třetině. Západočeši vedli již 3:0 a vše vypadalo velice nadějně do poslední sekundy, ale Východočeši se nevzdali a nakonec z toho bylo zajímavé drama až do poslední sekundy. Plzeň se strachovala o výsledek, ale bere tři body a vítězí 5:2.

    Posléze Petr Gřonka přijímá gratulaci ke svým pětadvacátým narozeninám.
     
    Konec zápasu.
     
    44:40
    A emoce planou. Viděli jsme výměnu názorů u střídačky Plzně, ale vyloučený bude pouze Martin Davídek (PLZ) za nedovolené bránění.
     
    44:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle už Plzeň nepustí. Hradec to zkusil v šesti hráčích v poli. Jeho branka zůstala prázdná. Západočeši vyhráli buly a přes celé hřiště přidal pátý gól domácích MICHALEM PRŮCHOU (druhá branka v zápase). Asistence: Martin Kunzmann.
     
    44:19
    Třetí třetina a hlavně posledních zhruba deset minut nabízí strhující podívanou. Jan Bacovský trošku neunáší, že Hradec Králové prohrává 2:4 a hází hokejkou. Načež si Jiří Rytíř bere oddychový čas.
     
    43:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Petr Novák prohrál buly v útočném pásmu hostů a výsledkem byl únik ONDŘEJE MALÉHO po levé straně zakončený šestou brankou utkání. Vítěz základní části loňského extraligového ročníku vede 4:2. Asistence: Martin Kunzmann, Lukáš Vodrážka.
     
    42:43
    Jan Fišer mohl srovnat tento zápas, ale nestalo se tak. Posléze toho Petr Kráčina zrovna dvakrát moc neviděl, ale nemusel zasahovat.
     
    42:22
    Zakázané uvolnění hostujícího mužstva. Následovat bude vhazování před brankou Hradce Králové.
     
    41:56
    Tohle je velice zajímavý závěr zápasu. Hraje se agresivně, důrazně na obou stranách. Emoce planou a otázkou je, kdy někdo z hráčů vybuchne.
     
    40:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    MIROSLAV HUDEČEK dělá tenhle zápas ještě zajímavějším, protože proměňuje souboj tváří v tváří Petru Kračinovi v branku Východočechů! 3:2! Miloš Pekárek jej našel za obranou domácích. Asistence: Miloš Pekárek.
     
    38:46
    Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Kráčina – 2 min., vysoká hůl). Trest odpyká Kunzmann.
     
    37:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je tady první branka Východočechů, kteří využívají přesilovou hru. Petr Kráčina je poprvé překonán. JAN FIŠER si dobře našel místo před západočeskou brankou a brankář svěřenců trenéra Edla tohle snad ani nemohl chytit, jedině, že by jej autor branky červenožlutých trefil, ale to se nestalo. 3:1. Asistence: Petr Novák, Petr Šimek.
     
    37:06
    Další vyhrané vhazování Petra Nováka znamenalo pokus Jana Bacovského, jenže nepřišla dorážka, která by usměrnila míček za Petra Kráčinu.
     
    36:57
    A co chybělo k tomu, aby Hradec snížil v Plzni a vstřelil svojí první branku na hřišti Západočechů? Jakub Svoboda ale nezamířil z dobré pozice před Petrem Kráčinou přesně.
     
    36:19
    Docela dobrá příležitost pro hráče Hradce, protože Martin Kunzmann (PLZ) je vyloučený na dvě minuty za sekání.
     
    35:41
    Prostě Plzeň dnes nemůže vyhrát buly nad Petrem Novákem a je skvělé, jak se dnes prezentuje hrající trenér Hradce v západočeském městě. Posléze rušno bylo před brankou svěřenců trenéra Edla, o což se staral především kapitán hostů Jan Bacovský.
     
    35:34
    Petr Kráčina je dnes hodně jistý při své práci. Před brankářem Plzně se bude vhazovat po zakázaném uvolnění západočeského celku.
     
    35:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle je velká chyba hostujícího hráče v rozehrávce. STANISLAV VALENTA dostal míček prakticky zadarmo a poslal jej potřetí do branky Zdeňka Biegla. Velice snadná práce pro hráče Plzně, který zakončil do horního rohu branky Hradce Králové! Východočeský hráč teď trošku daroval Plzni třetí branku! Bez asistence!

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 1. Průcha (Valenta), 29. Gřonka, 36. Valenta, 43. Kejř (Kunzmann, Vodrážka), 45. Průcha (Kunzmann) – 38. Fišer (Novák, Šimek), 41. Hudeček (Pekárek)


    HBC Plzeň: Kráčina (Návara) – Průcha, Vágner, Kavalír, Vodrážka, Davídek, Pokorný, Papán – Benedikt O., Benedikt J., Valenta, Kunzmann, Kejř (C), Malý, Kolařík, Gřonka, Pauer, Majer, Kastner, Vlasák, Matějka
    HBC Hradec Králové 1988: Biegl (Brykner) – Veselý, Pekárek, Škoda, Sádovský, Jiřík (A), Hrubý – Novák, Krejčík, Svoboda, Fišer, Hudeček, Tesař, Ježek (A), Mitra, Černý, Šimek, Bacovský (C)
    bahis siteleri