Philadelphia – Vancouver 5:4 (1:0 po s.n.) | Ottawa – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Tampa – Buffalo 4:2 (kon.)
Nashville – Boston 2:1 (kon.) | Minnesota – Montreal 7:1 (kon.) | Dallas – Detroit 5:2 (kon.)
Colorado – Anaheim 1:4 (kon.) | Edmonton – New Jersey 3:2 (po pr.) | Los Angeles – St. Louis 5:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Pittsburgh Penguins
Pátek 13.01.2017, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:59 Mark STONE - 4:1
     
    48:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    MARK STONE si najel před bránu na krásnou žabičku Dericka Brassarda z pravého křídla a bekhendem z blízkosti puk nad vyrážečkou Matta Murrayho usměrnil do pravého horního rohu. Asistence: Derick Brassard a Zack Smith.
    39:53 Conor SHEARY - 3:1
     
    39:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    CONOR SHEARY na přední tyči skvěle tečoval nahození Jevgenije Malkina z levého kruhu pro vhazování, když ho ze vzduchu srazil pod vyrážečkou Matta Murrayho k přední levé tyči. Asistence: Jevgenij Malkin a Ian Cole.
    32:50 Tom PYATT - 3:0
     
    32:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    TOM PYATT před bránou skvěle tečoval nahození Erika Karlssona z pravého křídla a puk se od vyrážečky brankáře Matta Murrayho odrazil k ledu a poté ke vzdálenější levé tyči – 3:0! Asistence: Erik Karlsson a Jean-Gabriel Pageau.
    09:26 Mike HOFFMAN - 2:0
     
    09:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Erik Karlsson na pravém křídle od modré čáry nahodil puk před bránu, kde ho mezi kruhy pro vhazování čepelí hole přiloženou k ledu skvěle tečoval MIKE HOFFMAN a puk se od horní tyče odrazil v levém horním rohu brány do sítě. Ottawa využila druhou přesilovou hru v dnešním zápase! Asistence: Erik Karlsson a Kyle Turris.
    05:29 Bobby RYAN - 1:0
     
    05:29
    Ottawa právě vstřelila branku!
    BOBBY RYAN v levém kruhu pro vhazování napřáhl po krásné diagonální přihrávce Chrise Widemana od modré čáry bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu a ještě se na cestě do sítě odrazila do tyče. Senators v přesilové hře vstřelili nádherný gól a vedou 1:0! Asistence: Chris Wideman a Derick Brassard.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. B. Ryan (Ch. Wideman, Brassard), 10. Hoffman (E. Karlsson, Turris), 33. Pyatt (E. Karlsson, Pageau), 49. Mark Stone (Brassard, Z. Smith) – 40. Sheary (Malkin, Cole)


    Ottawa Senators: Condon (O'Connor) – Methot, E. Karlsson (C), Phaneuf, Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman – Dzingel, Turris, B. Ryan – Z. Smith, Brassard, Mark Stone – Hoffman, Pageau, Pyatt – Kelly, Lazar, Neil (A). Hlavní trenér: Guy Boucher.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Daley, Letang, Cole, J. Schultz, Määttä, Oleksy – Sheary, Crosby (C), Rust – Hagelin, Malkin (A), Hörnqvist – Kunitz (A), Bonino, Kessel – S. Wilson, Cullen, Kühnhackl. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Wes McCauley. Čároví rozhodčí: Steve Barton, Michel Cormier

    Diváci: 17769
    bahis siteleri