Arouca – Estoril 2:1 (kon.)
konec
FC Arouca
2:1 (0:0)
GD Estoril Praia
Pátek 13.01.2017, 21:30 • Estádio Municipal de Arouca, Arouca (kapacita: 7.000 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:27:01)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 13:14.
     
    Je dobojováno! Arouca nakonec přeci jen poráží Estoril a získává důležité tři body! V prvním poločase se oba týmy spíše oťukávaly a na šance se čekalo. Branky začaly padat až deset minut před koncem. Adilson nejprve přesnou střelou poslal míč do sítě a s Aroucou to vypadalo dobře. Dvě minuty před koncem však po rohovém kopu vyrovnal Basso! To stále nebylo vše! V samotném závěru nastaveného času zahrávala rohový kop Arouca a střídající Kuca rozhodl o výhře domácího celku!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Kuca za následnou oslavu svlečením dresu dostává žlutou kartu!
    90+3. KUCA - 2:1
     
    90+3
    Arouca právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Domácí v samotném závěru nastaveného času zahrávali rohový kop! Na zadní tyči vyskočil ze všech nejvýše KUCA a jeho prudká hlavička zapadla do sítě!
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Afonso odhlavičkoval míč z malého vápna. Estoril už rezignoval na jakékoliv útočení a koncentruje se na bránění remízového stavu.
    88. Joao BASSO - 1:1
     
    88
    Estoril právě vstřelilo branku!
    A pozor! Máme vyrovnáno! Centr od rohového praporku přilétl mezi značku pokutového kopu a malé vápno, kde si na něj naskočil JOAO BASSO a nechytatelnou hlavičkou vyrovnal na 1:1!
     
    87
    Joel se vydal podpořit ofenzívu hostujícího celku. Krajní obránce Estorilu centroval z pravé strany, ale jeho pobídku srazila obrana na roh.
     
    86
    Arouca zahrávala přímý kop ze zajímavé pozice. Centrovaný míč přílétl na malé vápno, kde zakončoval Jubal, nicméně jeho pokus zamířil do rukavic brankáře Moreiry.
     
    85
    Arouca se hnala do dalšího útoku. Do pokutového území přiletěl prudký centr, který ve skluzu na poslední chvíli odvrátil Afonso.
     
    84
    Arouca zahrávala rohový kop. Exekuce se ujal Intima. Tomu se však exekuce vůbec nepovedl a míč prolétl skrz pokutové území do autu.
     
    83
    Domácí příznivci si užívají pozdního vedení svého celku. Na stadion jich sice nedorazilo moc, ale ti nejvěrnější hlasitě povzbuzují svůj klub!
    81. ADILSON - 1:0
     
    81
    Arouca právě vstřelila branku!
    Arouca se přeci jen ujímá vedení! Domácí fanoušci se nakonec dočkali branky! ADILSON si skvělým prvním dotekem posunul míč do pokutového území a přesnou střelou rozvlnil síť!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 81. Adilson, 90+3. Kuca – 88. Basso

    Karty:   90+3. Kuca (ARC)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 13:14.
    FC Arouca: Bracali – Anderson, Coelho, Jubal, Nelsinho – Santos, Goiano – Intima, Artur (79. Crivellaro), Mateus (59. Tomané) – González (76. Kuca)
    Náhradníci: Sacramento, Velazquez, Costa, Tomané, Kuca, Crivellaro, Zequinha

    GD Estoril Praia: Moreira – Joel, Afonso, Diakhite, Ailton – Mattheus, Amado, Eduardo (68. Basso) – Indio (46. Gomes), Tocantins, Farias (75. Kléber)
    Náhradníci: Graca, Basso, Gomes, Kléber, Bazelyuk, Yarchuk, Baltazar
    thejrc.org