Technika Brno – Šumperk 1:2 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 6:3 (kon.) | Nový Jičín – Kopřivnice 6:0 (kon.)
Tábor – Nymburk 6:3 (kon.) | Kolín – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Bílina – Kobra 3:5 (kon.)
Klatovy – Jablonec n/N 3:4 (1:2 po s.n.) | Sokolov – Klášterec nO 2:6 (kon.) | Vrchlabí – Trutnov 4:1 (kon.)
Děčín – Řisuty 5:1 (kon.) | David Servis – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Jindř. Hradec – Mor. Budějovice 0:4 (kon.)
Pelhřimov – Písek 4:8 (kon.)
konec
HC Děčín
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
HC Řisuty
Sobota 04.02.2017, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu zase těšit na shledanou. (21:02:48)
     
    Je dobojováno. Hráči Děčína ve třetí třetině přidali další dva góly a pečetili tak vítězství 5:1. Nad Řisuty tak zvítězili i počtvrté v sezóně a zároveň utnuli čtyřzápasovou sérii proher.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Roman Navarra číhal před brankou hostů a poté se dostal i ke střele, ale kotouč skončil jen vedle Chabrovy svatyně. Vypadá to, že se už nic nestane.
     
    58:22
    Před brankou volného Oliveriuse našel Zika a prvně jmenovaný pak nastavil svoji hůl těsně před Chabrem, který puk chytá do své lapačky.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:16
    Kopta se jal ke střele z pravé strany, ale kotouč skončil v moci Chabra, který ho pak okamžitě poslal mezi své spoluhráče.
     
    56:27
    Medvědi zahráli kotouč na zakázané uvolnění a hra se tak stěhuje před Martina Michajlova. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    54:12
    Ondřej Sýkora se neprodral mezi dvěma hostujícími obránci, ale domácí útočné pásmo udrželi. Nyní už krouží kolem hostující branky a snaží se najít lepší střeleckou pozici.
     
    53:19
    Faigl mohl jít do samostatného úniku, ale kotouč mu utekl a obránce Keller si pak puk převzal a poslal ho do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    51:49
    Na druhé straně poslal Kopta přihrávku zpoza hostující branky Radimu Vackovi, jenž svou bekhendovou střelou ale Chabra nepřekonal.
     
    50:51
    Jakub Sedláček svou střelou z pravé strany orazítkoval tyčku domácí branky!
     
    49:47
    Po jedovaté střele hostů se zaskvěl Martin Michajlov, který Náprstkovi ukázal efektní semafor.
     
    48:16
    Děčín právě vstřelil branku!
    Navarrův samostatný únik brankou neskončil, ale ROMAN NAVARRA si to vynahradil o chvíli později, kdy si všiml odraženého kotouče a ten poté dorazil za záda brankáře hostů – 5:1. Medvědi tak jdou do čtyřbrankového trháku. Asistence: Tomáš Faigl.
     
    46:53
    K nahozenému kotouči do útočného pásma se Vykouk nedostal a hosté tak dostali prostor k tomu, aby se vydali znovu do útoku.
     
    46:02
    Hned na to se do úniku dostali hosté, ale před Michajlovem nakonec nic nevymysleli. Nicméně ale udrželi útočné pásmo.
     
    45:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nádherná akce, kterou předvedli domácí hráči. Jaroslav Hašek v úniku dva na jednoho předložil MICHALU OLIVERIUSOVI přihrávku jak na zlatém podnose a pro kapitána děčínského týmu pak nebyl problém trefit odkrytou Chabrovu klec – 4:1. Asistence: Jaroslav Hašek.
     
    44:27
    Kopta si nabruslil do útočného pásma, ale nedostal se následně k puku. Na opačnou stranu tak míří znovu Buldoci, kteří se pokusí o kontaktní branku.
     
    43:00
    Dalekonosná střela ze středního pásma z hole Záleského Michajlova nezaskočila, ten poté dostal kotouč na svoji hůl a poslal ho hned směrem před hostující klec.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Vacek (Faigl, Navarra), 20. Hašek (Molnár, Oliverius), 33. Vaněk (Kopta, Sýkora), 46. Oliverius (Hašek), 49. Navarra (Faigl) – 22. Sedláček (Čurilla)


    HC Děčín: Michajlov (Lavinger) – Hříbal, Molnár, Chmel, Kaltenböck, Vaněk, Vegner, Procházka – Hašek, Oliverius, Zika – Navarra, Faigl, Sýkora – Vacek, Kopta, Vykouk – Chovanec, Fojt
    HC Řisuty: Chabr (Ilašenko) – Kolařík, Bílek, Babický, Sedláček, Keller, Kulich – Hegenbart, Kos, Borovanský – Záleský, Čurilla, Slavíček – Havlůj, Janeček, Náprstek – Vyskočil, Brém

    Rozhodčí: Smitka – Svoboda, Ovsík
    bahis siteleri