Columbus – Detroit 2:1 (kon.) | Toronto – Buffalo 1:3 (kon.) | Montreal – St. Louis 2:4 (kon.)
NY Rangers – Colorado 4:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 1:4 (kon.) | Washington – Anaheim 6:4 (kon.)
Arizona – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Edmonton – Chicago 1:5 (kon.) | New Jersey – San Jose 1:4 (kon.)
Minnesota – Detroit 6:3 (kon.)
konec
Washington Capitals
6:4 (3:0, 1:2, 2:2)
Anaheim Ducks
Neděle 12.02.2017, 01:30 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemnou dobrou noc. (05:01:10)
     
    Dnešní utkání sledovalo 18506 diváků.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Zachary Sanford (WSH) 1+0
    2. Ryan Getzlaf (ANA) 1+2
    3. Daniel Winnik (WSH) 1+1
     
    Československá stopa

    Do utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hráč.
     
    Ještě před třetí dvacetiminutovkou to vypadalo, že Washington dokráčí k pohodlnému vítězství. Ovšem opak byl pravdou a Kačeři ještě nesložili zbraně. Anaheimu se sice podařilo vyrovnat, ale bodový úspěch mu utekl v posledních třech minutách základní hrací doby, kdy o dvou bodech do tabulky rozhodli domácí.
     
    Konec zápasu.
    59:47 Marcus JOHANSSON - 6:4
     
    59:47
    Washington právě vstřelil branku!
    je definitivně rozhodnuto! Kotouč se od mantinelu dostal Nicklasu Bäckströmovi, jenž jej posunul na MARCUSE JOHANSSONA. Ten už neměl problém dopravit černou gumu do opuštěné branky. Asistence: Nicklas Bäckström.
     
    58:46
    Neskutečný tlak Kačerů brankou nekončí! První střelu v brankovišti vyrazil Braden Holtby. Puk putoval mezi kruhy, odkud odkrytou branku minul Ryan Getzlaf.
     
    58:06
    Domácí celek vyhazuje na zakázané uvolnění a Anaheim už nemá nač čekat. John Gibson opouští branku a pouští do hry šestého bruslaře.
    57:21 Zachary SANFORD - 5:4
     
    57:21
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak jsem to asi zakřikl a dost možná se prodloužení ani nedočkáme. Brett Connolly zasekl hru a zvedl hlavu. V pravém kruhu pro vhazování viděl osamoceného ZACHARYHO SANFORDA. Jeho pokus zápěstím neudržel John Gibson a puk se doklouzal až za brankovou čáru. Asistence: Brett Connolly a Matt Niskanen.
     
    56:30
    Hra se přelévá ze strany na stranu, ale na větší šanci stále čekáme. Zatím to vypadá, že by duel mohl dojít do prodloužení.
     
    55:54
    Washington zastavil další útok soupeře ve středním pásmu. Puk si za vlastní branku vzal Justin Williams, od něhož začne další útok domácích.
     
    55:40
    Na levé straně si obránce položil Lars Eller, jehož pokus k bližší tyči hostujícího brankáře nepřekvapil. John Gibson utěsnil všechny díry u své tyče a drží nerozhodný stav.
     
    55:13
    V tomto čase už může rozhodnou jakákoliv chyba. Oba celky jsou si toho vědomy a hrají hlavně do obrany.
     
    54:45
    Hostujícímu celku se nepodařilo přejít přes střední pásmu a k vidění bylo jen nahození k zadnímu mantinelu.
     
    54:02
    Až nyní se k puku dostal Andrew Cogliano, jenž zavedl puk za červenou čáru a jde na střídačku.
     
    53:37
    Hostující hráči jsou pod velkým tlakem a chybí jim síly. Anaheim vyhazuje na další icing, čímž se Caps dostávají na koně.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 7. Oshie (Ma. Johansson, Bäckström), 15. Bäckström (Ovečkin, Oshie), 18. T. Wilson (Winnik, Beagle), 33. Winnik, 58. Sanford (Connolly, Niskanen), 60. Ma. Johansson (Bäckström) – 28. Silfverberg (Cogliano, Getzlaf), 38. H. Lindholm (Getzlaf, Silfverberg), 50. Kesler (Fowler), 52. Getzlaf (Fowler, Bieksa)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov (A), Schmidt, Orpik – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Ma. Johansson – Sanford, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.
    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Montour, Fowler, Manson, H. Lindholm, Bieksa, Theodore – Silfverberg, Getzlaf (C), Vermette – Perry (A), Rakell, N. Ritchie – L. Shaw, Kesler (A), Cogliano – Boll, N. Thompson, Cramarossa.

    Diváci: 18506
    bahis siteleri