Bordeaux – Guingamp 3:0 (kon.) | Montpellier – Saint-Étienne 2:1 (kon.) | Lyon – Dijon 4:2 (kon.)
PSG – Toulouse 0:0 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
0:0 (0:0)
Toulouse FC
Neděle 19.02.2017, 21:00 • Parc des Princes, Paris (kapacita: 48 428 diváků) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi pro dnešek loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou! (23:03:31)
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a končí bezbrankovou remízou. Více ze hry sice měli domácí, kteří hodně tlačili, nicméně Edinson Cavani trefil v největší šanci jen tyč a gólovou hlavičku Marquinhose pak paradoxně zastavil jeho spoluhráč Presnel Kimpembe. V samotném závěru chtělo PSG pokutový kop, avšak ten sudí v šesté minutě nastavení neodpískal. Pro favorizovaný celek z Paříže je to tedy zbytečná ztráta.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Hodně sporný okamžik! Jeden z domácích dal jesle bránícímu hráči, který poté tělem zastavil další postup soupeře. Domácí chtějí penaltu, avšak ta se nepíská!
     
    90+5
    Další pokus o překonání obrany hostujícího celku byl neúspěšný. Tentokrát se nepřesným lobem prezentoval Marquinhos, jenž chtěl oslovit Verrattiho.
     
    90+4
    Vinou Toivonenova faulu se PSG vrátilo před bránu soupeře, nicméně Cavaniho akrobatická střela přišla z docela jasného ofsajdu.
     
    90+3
    Toulouse teď drží míč na polovině soupeře. Domácím rychle utíkají vteřiny a nějaký rychlý návrat před Lafontovu bránu zatím nepřichází.
     
    90+2
    Tentokrát domácí fotbalisté volili centr z výrazně častěji využívané pravé strany. Edinson Cavani se však přes dvojici obránců nedostal k zakončení.
     
    90+1
    Přes nedůrazného soupeře se k zakončení na pravé straně pokutového území prodral Pastore. Příliš vysoké zakončení však Lafonta nevystrašilo.
     
    90
    Nastavuje se šest minut! To je solidní přídavek nad rámec řádné hrací doby.
     
    90
    Hůře dopadl Francois Moubandje, který musel být ošetřován, ale nyní se musí poroučet do zámezí. Chvíli tak hosté budou hrát v deseti.
     
    88
    Aurier si výborně naskočil na centr z levé strany. Ve vzduchu se ale pouze srazil s Moubandjem a oba fotbalisté zůstávají na trávníku.
     
    87
    Zprava se před bránu snažil protlačit Hatem Ben Arfa. Moubandje si sice v souboji pomohl rukou, ale takovou penaltu sudí rozhodně nepískne. Odkop od brány.
     
    86
    Roh nic nepřinesl a tlak domácích je nyní přerušen nedovoleným zákrokem jednoho z hráčů PSG. Pro tohle kouč Emery nemá pochopení.
    84. Nejisté odehrání míče v podání Christophera Juliena (TOU)
     
    84
    Opakovaný centr zprava teď nepřesně zasáhl Julien, který míč kopačkou téměř usměrnil ke vzdálenější tyči Lafontovy brány. Nakonec je z toho jen roh.
     
    83
    Centrovaný míč z pravé strany měl přistát na hlavě Edinsona Cavaniho, nicméně ten byl velmi dobře hlídán. Přesto domácí pokračují v útoku.
     
    82
    Další ofenzivně laděná akce PSG nepřinesla ohrožení Lafontovy brány. Toulouse míč bleskově vrací k půlící čáře.
     
    81
    Po ubráněné standardní situaci Toulouse přichází poslední střídání. Hosté na plac posílají Olu Toivinena a na střídačku míří Óscar Trejo.

    Lukáš Podleśny

    Branky:

    Karty:   17. Kimpembe (PSG) – 38. Amian Adou (TOU), 49. Braithwaite (TOU), 72. Yago (TOU)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 7:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 11:15.
    Paris Saint-Germain: Trapp – Aurier, Marquinhos, Kimpembe, Maxwell – Nkunku (46. Verratti), Motta (C), Rabiot – Lucas Moura (77. Ben Arfa), Cavani, Draxler (70. Pastore).
    Náhradníci: Aréola – Meunier, Verratti, Pastore, Matuidi, Guedes, Ben Arfa.

    Toulouse FC: Lafont – Amian Adou, Jullien, Diop, Moubandje – Pi (56. Somália), Blin (60. Yago) – Jean, Trejo (81. Toivonen), Braithwaite (C) – Delort.
    Náhradníci: Goicoechea – Sylla, Yago, Ninkov, Somália, Durmaz, Toivonen.

    Rozhodčí: Amaury Delerue – Julien Aube, Bertrand Jouannaud
    bahis siteleri