Královské Vinohrady – ELITE PRAHA 8:1 (kon.) | Olomouc – Panthers 3:1 (kon.)
konec
FBS Olomouc
3:1 (0:0, 1:1, 2:0) Stav série: 2:1
Panthers Praha
Sobota 18.03.2017, 17:30 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • Play-down Extraligy žen • 1. kolo
     
    59:02
    Topolová je z brány, hosté hrají power-play!
     
    57:14
    Sklenářová pálí jemným příklepem pouze do Topolové, hosté se znovu dostávají na útočnou půlku hřiště, kde bude pokračovat jejich tlak.
     
    56:51
    Domácí kouč Dadej si bere v této chvíli oddechový čas!
     
    56:27
    A další zákrok Frankové! Hubáčková se ocitla sama před brankou, jenže pálí pouze do helmy olomoucké golmanky.
     
    54:37
    Krauskopfová je dnes velkou smolařkou! Její rána teď trefila obě tyčky a míček tím pádem vyletěl z branky ven. Neskutečné, co dnes Pantherky neproměnily.
     
    53:33
    Krauskopfová se ani v této chvíli neprosazuje! Franková je dnes jasně největším faktorem na straně Olomouce, který rozhoduje o aktuálním stavu na časomíře.
     
    50:17
    Krauskopfová se nedokázala prosadit v tutové šanci, když se sama řítila na branku. Franková se ji vrhla pod nohy a předvádí další ze svých parádních zákroků.
     
    49:58
    Olomouc čeká další přesilovka. Martina Bernardová (PAN) je vyloučena za zákrok na unikající Bouchalovou.
     
    49:14
    Reimerová se hnala s Oháňkovou na zteč, jenže prve jmenovaná trefila nohu bránící Šusterové. Panthers zabránili velké šanci!
     
    45:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tady navýšení skóre! Přesilovku totiž využívá milmetrově přesnou střelou PETRA GRUFÍKOVÁ, která střelou zátahem trefuje šibenici. Asistence: Barbora Suchánková.
     
    43:38
    Pantherky půjdou znovu do čtyř, Lucie Kalinová (PAN) je vyloučena za zákrok v rohu hřiště.
     
    40:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají bleskově do vedení! Po střele Reimerové se dostala k dorážce MONIKA ZAMAZALOVÁ, která už touto nabídkou nepohrdla. Topolová byla bez větší šance na úspěšný zákrok. Asistence: Tereza Reimerová.
     
    38:49
    Topolová má dnes vynikající formu! Reimerová si už myslela, že její střela zapadne do branky, jenomže brankařka Pantherek si připisuje další neskutečný zákrok, když rukou odpálila míček skoro ze šibenice!
     
    37:34
    Olomouc čeká první přesilová hra zápasu, Eva Krauskopfová (PAN) je vyloučena na 2 minuty za bránění ve hře.
     
    37:22
    Obrovskou šanci nejprve spaluje Hubáčková, když přestřeluje osamocena odkrytou branku. Z breaku pak Fleischmannová narazila na odpor výborně chytající Topolové.
     
    33:01
    Fraková předvádí neskutečný zákrok! Hranou helmy odrazila míček mimo bránu k překvapení asi všech přítomných. Už se budu opakovat, ale Olomoučanky mají dnes neskutečně štěstí.
     
    31:14
    Kalinová se rozhodla ke střele zátahem a dobře udělala! její ránu totiž až s obrovským štěstím vyrazila Franková z šibenice. Hosté nadále pokračují v presu na olomouckou obrannou řadu.
     
    30:20
    Sklenářová měla velkou smůlu! Její střela z dálky totiž letěla do šibenice, jenomže nakonec se odrazila od tyčky mimo ni. Topolová na míček asi ani moc neviděla.
     
    28:00
    Panthers právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají ke srovnání! Tentokrát znovu zaúřadovala střelba NELY ŠKOPÁNOVÉ a Franková byla tentokrát bez šance na zákrok. Její pokus totiž letěl přímo do rohu branky nad nohu olomoucké brankařky. Asistence: Eva Krauskopfová.
     
    24:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tady první branku! PETRA GRUFÍKOVÁ napřáhla skoro od půlící čáry a přesnou střelou k tyči otevírá skóre. Topolová byla bez větší šance, v prostoru před brankovištěm bylo hodně namačkáno. Asistence: Monika Zamazalová.
     
    23:29
    Slaná nebyla daleko od úvodní branky! Její teč proletěla jen milimetry vedle branky, Franková spolu s celým svým týmem si může pořádně oddychnout.
     
    21:01
    Reimerová nastřelila Topolovou právě ve chvíli, když se přesunovala. Hosté měly velkou kopu štěstí.
     
    13:39
    Lamková se ocitla osamocená před bránou a zkoušela tečovat ne moc povedenou ránu Klvaňové. Franková nakonec nemusela ani zasahovat, ale kouči Dadejovi muselo zešedivět hodně vlasů.
     
    11:10
    Reimerová se ukázala v dobré formě, ale její střelu zátahem nakonec Topolová vyškrábla nad horní tyčku. Olomouc bude mít rozehrávku z rohu.
     
    10:22
    Bouchalová spálila obrovskou gólovku! Olomoucká útočnice se hnala sama na bránu, jenže nastřelila jen přesunující se Topolovou. Tentokrát obstali hosté v těžké situaci.
     
    09:11
    Bedleková nastřelila tyčku! Pantherkám znovu nepřálo štěstí v rozhodujícím okamžiku, Olomouc dnes ho má naopak víc než dost.
     
    04:05
    Šusterová zkusila vypálit ihned po rozehrávce, ovšem jen do připravené Frankové. Následně se olomoucká brankařka zaskvěla parádním zákrokem proti ráně Lamkové, když předvedla učebnicový rozštěp. Pantherky momentálně velmi tlačí.
     
    01:22
    Hubáčková pálila od mantinelu do masky Frankové, zatím se Pantherky ukazují v parádní formě. Olomouc v obraně zatím je dost nejistá.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 25. P. Grufíková (Zamazalová), 41. Zamazalová (Reimerová), 46. P. Grufíková (Suchánková) – 28. Škopánová (Krauskopfová)


    FBS Olomouc: Franková (Kluzová, Králová) – Peterková, Václavíková, Sedláková – Reimerová, Zacpalová (C), Pavlíková – Suchánková, Pařízková, Bouchalová – Oháňková, Zamazalová, Mošťková – Sklenářová, Fleischmannová, Kylarová – P. Grufíková.
    Panthers Praha: Topolová (Horňáková) – Kučerová, Kalinová, Klvaňová, Fabiánová, Škopánová, Šusterová, Rosmusová – Lamková, Slaná, Šarochová – Bedleková, Kylarová, Bernardová – Krauskopfová (C), A. Nováková, Hubáčková.

    Rozhodčí: Pavel Hála, Vladimír Hála

    Diváci: 125
    Olomouc 4 2 Panthers
    #1 Sobota 11.03.2017 • 20:30
    Panthers - Olomouc 6:1
    #2 Neděle 12.03.2017 • 15:00
    Panthers - Olomouc 4:5
    #3 Sobota 18.03.2017 • 17:30
    Olomouc - Panthers 3:1
    #4 Neděle 19.03.2017 • 15:00
    Olomouc - Panthers 4:5 po s.n. (1:2)
    #5 Středa 22.03.2017 • 18:15
    Panthers - Olomouc 2:4
    #6 Pátek 24.03.2017 • 19:30
    Olomouc - Panthers 4:2
    bahis siteleri