Ingolstadt – Mohuč 2:1 (kon.) | Leverkusen – Wolfsburg 3:3 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
3:3 (1:0)
VfL Wolfsburg
Neděle 02.04.2017, 17:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Strhující závěr zápasu přinesla dohrávka 26. kola Bundesligy mezi Bayerem Leverkusen a VfL Wolfsburg. Domácí měli ještě v 80. minutě pohodlný náskok dvou gólů, ale o ten kvůli neskutečnému výkonu Maria Gómeze přišli. Německý kanonýr totiž v rozmezí sedmi minut nasázel tři góly a tím zaznamenal hattrick. Když už se zdálo, že si hosté odvezou z BayAreny plný počet bodů, trefil se Havertz a Leverkusenu tak zachránil alespoň bod, který může mít na konci sezony hodnotu zlata. (19:38:03)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Vieirinha, přichází Paul Seguin.
     
    90
    Deniz Aytekin nastavil nad rámec řádné hrací doby tři minuty.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Luiz Gustavo (VfL Wolfsburg).
    89. Kai HAVERTZ - 3:3
     
    89
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Tak pozor, protože Leverkusen vzápětí vyrovnává a celá BayArena propuká nadšením! Bellarabi hezkým pasem oslovil KAIE HAVERTZE a ten přesnou střelou vykouzlil příznivcům Bayeru úsměv na rtech.
    87. Mario GÓMEZ - 2:3
     
    87
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Míč si na penaltový puntík nepostavil nikdo jiný než MARIO GÓMEZ, a přestože Leno směr jeho střely vystihl, natahoval se balonu marně. Na světě je hattrick, díky kterému hosté otáčejí nepříznivý vývoj ve svůj prospěch. Neuvěřitelné se stává skutečností a fanouškům Bayeru zbyly jenom oči pro pláč.
    86. Penaltový zákrok na Błaszczykowského
     
    86
    Błaszczykowski se zprava prodral do pokutového území a u koncové čáry ho fauloval Henrichs. Sudí Aytekin neváhal ani vteřinu a ukázal na značku penalty, kterou bude zahrávat Wolfsburg!
    83. Mario GÓMEZ - 2:2
     
    83
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Celá BayArena ztichla! Způsobil to MARIO GÓMEZ, který si naskočil na Arnoldovu nabídku z rohového kopu a vymetl pravý horní růžek brány. Úspěšný střelcem svým druhým gólem v rozmezí několika minut vyrovnal stav utkání na 2:2.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Charles Aránguiz (Bayer Leverkusen).
    80. Mario GÓMEZ - 2:1
     
    80
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    MARIO GÓMEZ si naběhl do pokutového území a vyšplhal si tam na načechraný centr Błaszczykowského, aby poslal balon k levé konstrukci brány za záda zkoprnělého Lena. Je z toho kontaktní gól a ten znamená, že v závěru duelu budeme svědky pořádného dramatu.
     
    80
    Bayer Leverkusen vystřídal naposledy: odpracováno má Stefan Kießling a svůj fotbalový um přichází předvést Julian Brandt.
     
    78
    Kießling se nyní proměnil do role nahrávače, když vzdušným pasem hledal Bellarabiho. Balon proskotačil kousek od jeho nohy.
     
    75
    Kießling se rozběhl za dlouhým nákopem, nedokázal však vyvinout dostatečnou rychlost a míč mu zmizel až za koncovou čárou.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 40. Bellarabi (Aránguiz), 65. Volland (Havertz), 89. Havertz (Bellarabi) – 80. Mario Gómez (Błaszczykowski), 83. Mario Gómez (Arnold), 87. Mario Gómez (pen.)

    Karty:   81. Aránguiz (LEV) – 39. Bazoer (WOF), 90. Gustavo (WOF)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 1:7. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:14.
    Bayer Leverkusen: Leno – Hilbert, Toprak (C), Dragović, Wendell (46. Henrichs) – Bellarabi, Baumgartlinger, Aránguiz, Mehmedi (60. Havertz) – Kießling (80. Brandt), Volland.
    Náhradníci: R. Özcan – Brandt, Jedvaj, Pohjanpalo, Havertz, V. Jurčenko, Henrichs.

    VfL Wolfsburg: Casteels – Błaszczykowski, Knoche, Gustavo (C), Horn – Bazoer (73. Möbius), Guilavogui – Vieirinha (90+3. Seguin), Arnold, Mallı (46. Träsch) – Mario Gómez.
    Náhradníci: Benaglio – Wollscheid, Gerhardt, Mayoral, Träsch, Möbius, Seguin.

    Rozhodčí: Aytekin – Dietz, Beitinger

    Diváci: 28 675
    bahis siteleri