Kolín nad Rýnem – W. Brémy 4:3 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
4:3 (3:2)
Werder Brémy
Pátek 05.05.2017, 20:30Německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:25:43)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:9.
     
    Je dobojováno! Kolín nakonec v úchvatném utkání porazil Brémy 3:2 a oživil naděje na postup do evropských pohárů! Kolín vlétl do zápasu jako velká voda a Anthony Modeste po třinácti minutách otevřel skóre! O čtvrthodinu později navíc přidal druhou branku Leonardo Bittencourt ! Brémy se však vzpamatovaly a Fin Bartels snížil! Pět minut před přestávkou dokonce vyrovnal Theodor Gebre Selassie , ale v samotném závěru prvního poločasu vrátil Kolínu vedení Simon Zoller! Po přestávce vlétl Kolín znovu nabuzený a Anthony Modeste přidal svou druhou branku v utkání! Poté se do hry opět dostaly Brémy! Střídající Serge Gnabry několik minut po svém příchodu snížil na 4:3! A právě Gnabry mohl vyrovnat, ale deset minut před koncem hlavičkoval nad! Kolín si poté své vedení pohlídal a zvítězil 4:3!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Artjoms Rudņevs si na polovině hřiště skvěle pokryl míč tělem a nechal se chytře faulovat. Kolín nyní nasbírá cenné vteřinky k dobru.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Claudio Pizarro sice překonal domácího brankáře, ale v době přihrávky se pohyboval dobré dva metry za domácí obranou. Ofsajd!
     
    89
    Brémy se ne a ne dostat do vyložené šance! Pokutovým územím domácího celku prolétl další prudký centr z levé strany, ale nikdo z hostů jej nezasáhl.
     
    88
    Do akce musel také domácí brankář. Timo Horn vyrazil ven z brankové čáry a na malém vápně vyboxoval prudký centr z levé strany. Kolín se brání opravdu srdnatě.
     
    87
    Modeste zahodil možnost na dovršení hattricku! Domácí střelec dostal přihrávku do vápna, byl zcela sám, ale trefil jen vyběhnutého brankáře!
     
    86
    Gnabry tentokrát neuspěl v hlavičkovém souboji na hranici šestnáctky. Frederik Sørensen hraje opravdu povedený duel a velice pomáhá domácímu brankáři.
     
    85
    Felix Wiedwald vystartoval takřka na polovinu hřiště, kde hlavou pomohl hostujícím fotbalistům v založení dalšího útoku. Brémy hrají nadále velmi aktivně.
     
    84
    Serge Gnabry si naběhl na dobrou přihrávku na hranici pokutového území, ale Frederik Sørensen jej důraznou hrou vytlačil do zámezí.
     
    83
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem: ze hřiště odchází Simon Zoller, přichází Artjoms Rudņevs.
     
    82
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Miloš Veljković, přichází Claudio Pizarro.
     
    81
    A tentokrát pomohl Kolínu také brankář Timo Horn! Domácí gólman vystartoval ven z brankové čáry a došel si pro nepovedený centr na zadní tyč.
     
    80
    Gnabry se uvolnil na levé straně, obešel druhého obránce a poslal prudkou pobídku na přední tyč. Nikdo z fotbalistů Brém na jeho pobídku nedosáhl.
     
    79
    Max Kruse držel balón v blízkosti velkého vápna, ale nikdo z jeho spoluhráčů si neřekl o přihrávku. Kolín už pouze brání v deseti lidech.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 14. Modeste (Bittencourt), 29. Bittencourt (Klünter), 45. Zoller (Bittencourt), 47. Modeste (Bittencourt) – 35. Bartels (Junuzović), 40. Gebre Selassie (Junuzović), 63. Gnabry (Bartels)

    Karty:   61. N. Moisander (BRM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:9.
    1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – Klünter, F. Sørensen, Subotić, Heintz – Jojić (71. Höger), Lehmann (C), Hector – Zoller (83. Rudņevs), Modeste, Bittencourt (74. Rausch).
    Náhradníci: Kessler – Clemens, Höger, Maroh, Osako, Rausch, Rudņevs.

    Werder Brémy: Wiedwald – Veljković (82. C. Pizarro), Sané, N. Moisander – Gebre Selassie, Grillitsch, Delaney (55. Gnabry), Junuzović (C), Bauer (65. Kainz) – Bartels, M. Kruse.
    Náhradníci: Drobný – Bargfrede, M. Eggestein, U. García, Gnabry, Kainz, C. Pizarro.
    bahis siteleri