Zlínsko – Vel. Meziříčí 4:1 (kon.) | HFK Olomouc – Uničov 2:4 (kon.) | Třebíč – Kroměříž 3:2 (kon.)
Hulín – Líšeň 0:3 (kon.) | Vyškov – Blansko 0:0 (kon.)
konec
1. HFK Olomouc
2:4 (2:0)
SK Uničov
Sobota 06.05.2017, 16:30 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice, ul. Staškova. Kapacita: 2.900 míst. • Moravskoslezská fotbalová liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Druhý poločas tohoto zápasu ukázal krásu fotbalu. Csaplárovské okřídlené tvrzení o dvoubrankovém náskoku v poločasu se totiž bezezbytku potvrdilo právě na holickém trávníku, když se uničovské řady dokázaly díky zlepšenému výkonu dostat nejprve k vyrovnání a následně i po velké euforii do vedení. MSFL tak zřejmě uvidí ještě velký souboj o první místo, Uničov ale dnes ukázal svou momentální sílu. Rezerva Sigmy je na tahu zítra dopoledne. Ode mě je to z Olomouce pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (18:28:37)
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1. Aleš KRČ - 2:4
     
    90+1
    Uničov právě vstřelil branku!
    A máme tady ještě jednu branku! ALEŠ KRČ se dostal do breaku, který už bez velkých potíží proměnil. Uničov tak vstřelil čtyři branky v řadě, čímž celkově obrátil vývoj zápasu na svou stranu a udělal velký krok k prvnímu místu.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje 2 minuty ad standardní hrací čas!
     
    89
    Rozhodčí vytasil po postrkování Ondřeje Bučka (HFK) a Tomáše Nuce (UNI) vytasil dvě žluté karty, důvodem hádky byl ostřejší faul domácího fotbalisty.
     
    88
    Uničov už jen takticky kouskuje hru, domácí nedokáží míč přesunout do útočných pozic, což jejich snaze o srovnání neprospívá.
     
    87
    Ruka Nekudy v útočné polovině hřiště je důvodem aktuálního přerušení, Holice nevypadá na to, že by měla síly na srovnání, ale ještě máme stále minimálně tři minuty před sebou.
     
    85
    Na řadu přichází poslední střídání zápasu, Patrika Kasala totiž vystřídal Ladislav Koutek.
     
    Dnešní utkání sleduje 213 diváků.
     
    84
    Uničov se nachází ale přece jen po malým tlakem, jeho defenzíva ovšem nemá s holickým napadáním moc velké problémy, což se projevuje i aktuálním rozložení sil.
     
    83
    Uničov hraje ve velké pohodě, Holice už moc odporu nevytváří.
     
    82
    Holice naposledy střídá, Tomáše Wolfa přišel nahradit Martin Krejčí.
    80. Patrik KASAL - 2:3
     
    80
    Uničov právě vstřelil branku!
    A máme tady velký obrat! Uničov ukázal velký charakter, když se dostal ke už ke třetí brance. Po velkém zaváhání v defenzívě Vasiljev neměl moc práce, aby prošel celým vápnem a nahrál míč na nabíhajícího PATRIKA KASALA, který přihrávku dostal do odkryté branky. Mucha bez jediné šance.
     
    79
    Holičtí fotbalisté se dostávají do lehkého tlaku, neboť Uničov přece jen o nepatrnou část svého výkonu zpomalil. Domácí toho však nevyužívají
     
    78
    Holice dnes podruhé střídá, na pozici Ondřeje Pyclíka nastupuje Jakub Marek.
     
    77
    A další žlutá! Alex Řehák ji obdržel za zákrok na unikajícího Vasiljeva.
     
    76
    Aleš Krč dostal žlutou kartu za protesty proti nařízenému ofsajdu.

    Johan Čáp

    Branky: 18. Buček, 29. Pyclík – 53. Komenda, 61. Juřátek (pen.), 80. Kasal, 90+1. Krč

    Karty:   13. Přikryl (HFK), 73. Rýdel (HFK), 77. Řehák (HFK), 89. Buček (HFK) – 68. Purzitidis (UNI), 76. Krč (UNI), 89. Nuc (UNI)


    1. HFK Olomouc: Mucha – Vedral, Nekuda, Buček, Horka, Pyclík (78. Marek), Šteigl (55. Žák), Rýdel (C), Wolf (82. Krejčí), Přikryl, Řehák
    Náhradníci: Snášel – Kováč, Žák, Marek, Krejčí

    SK Uničov: Uvízl – Swiech, Vejvoda (C), Rajnoha (65. Purzitidis), Vasiljev T., Binar, Komenda, Dostál (46. Nuc), Kasal (85. Koutek), Krč, Juřátek
    Náhradníci: Nakládal – Purzitidis, Nuc, Koutek

    Rozhodčí: Vostrejž – Hanáková, Nejezchleb

    Diváci: 213
    bahis siteleri