Třinec – Plzeň 5:2 (kon.) | Sparta – Jihlava 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 2:4 (kon.)
Zlín – Pardubice 0:2 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 1:2 (kon.)
Litvínov – Liberec 2:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:4 (0:1, 1:3, 1:0)
HC Kometa Brno
Neděle 10.09.2017, 17:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Vylučuje se na obou stranách. Z Mountfieldu je potrestán Jaroslav Bednář, z týmu Komety Marcel Haščák. Oba za vysokou hůl.
     
    54:22
    Tohle je pro Východočechy komplikace. René Vydarený je totiž vyloučen na 4 minuty za faul vysokou holí a Brno má tak k dispozici přesilovku.
     
    50:44
    Bedřich Köhler se proti pravidlům provinil vražením soupeře na hrazení a už sedí na trestné. Přesilovka pro hostující tým.
     
    46:29
    Za menší potyčku vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost hradecký René Vydarený a brněský Jan Hruška. Po komerční pauze se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    43:30
    Za sekání je potrestán hradecký Patrik Miškář, což znamená, že Kometa bude hrát s jedním mužem v poli navíc.
     
    34:11
    Ale pozor, téměř dvě minuty teď Hradec bude hrát dvojnásobnou přesilovku! Tomáš Bartejs totiž držel protihráče a už sedí na trestné lavici!
     
    31:04
    Richard Jarůšek už je na ledě, vylučuje se ale na druhé straně. Za tvrdý zákrok na Lukáše Cingela je trestem 5 min. + OK potrestán Michal Gulaši.
     
    28:28
    Druhé vyloučení zápasu, druhé na hradecké straně. Richard Jarůšek si jde odpykat dvojku za hákování a v početní výhodě tak bude hrát Brno.
     
    01:23
    A Kometa může své vedení navýšit z početní výhody, za vysokou hůl jde pykat Rudolf Červený!
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 35. Červený (Jaroslav Bednář, F. Pavlík), 54. Köhler (Cibulskis, Koukal) – 1. V. Němec (Štencel), 21. T. Svoboda (Hruška, O. Němec), 26. Haščák, 39. Hruška (M. Erat, T. Svoboda)


    Mountfield HK: J. Sedláček (41. J. Pavelka) – F. Pavlík, Gregorc, Cibulskis, Graňák, Pláněk, Vydarený, Rosandić – Jaroslav Bednář (C), Koukal (A), Cingel – Jarůšek, Džerinš, Červený – Köhler (A), Kukumberg, Šimánek – Vopelka, Miškář, J. Dvořák.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – O. Němec (C), J. Krejčík, Štencel, Gulaši, Bartejs, Malec, F. Král – M. Erat (A), Hruška, T. Svoboda – Vincour, V. Němec, Zaťovič (A) – H. Zohorna, Nahodil, Mallet – Haščák, Dočekal, J. Káňa.

    Rozhodčí: Pešina, Úlehla – Svoboda, Zavřel

    Diváci: 5275
    bahis siteleri