Kladno – Vsetín 7:1 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 3:2 (po pr.) | K. Vary – Třebíč 5:1 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 6:3 (kon.) | Slavia – Prostějov 0:3 (kon.)
Havířov – Motor ČB 3:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
6:3 (1:1, 2:0, 3:2)
SK Trhači Kadaň
Sobota 16.09.2017, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Třetí třetina se nesla v podobném tempu jako druhá. Stadion si držel útočnou převahu, Kadaň dokázala využít soupeřových chyb ke střeleckým příležitostem. Litoměřice tedy mají druhou výhru v řadě. Kadaň nadále čeká na nějaký bodový zisk.

    Statistické okénko:

    Střely na branku: 12:12
    Zblokované střely: 2:5
    Hity: 3:1
    Vhazování: 19:13
    Trestné minuty: 6:6
    Průměrný ice-time: 5:31 : 5:17 (19:28:14)
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    V závěru zápasu se Litoměřice nadále drží v útočném pásmu a snaží se protlačit poslední gól za Lukešova záda.
     
    58:49
    Radek Jeřábek se snažil kotouč vyhodit do středního pásma. Dvoučlenná zeď z řad hráčů Kadaně však měla jiný názor a kotouč zblokovala.
     
    57:50
    Vojtěch Komárek vybojoval kotouč pro svůj tým v rohu kluziště. Kombinace se kališníkům však nevyvedla dle jejich představ a o puk přišli. Naopak Trhači se dostali k dalšímu útoku.
     
    56:41
    Domácí v plném počtu.
     
    56:41
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka Trhačů. V mezikruží stojící PATRIK KADEŘÁVEK přijal puk zprava a neomylně ho poslal za Kloučkova záda. Asistence: Luboš Rob.
     
    55:33
    Darek Hejcman nyní působí jako prostředník, který stojí za brankou Kloučka a předává přihrávky mezi Trhači na jednu či druhou stranu. O kotouč však Kadaň přišla a k dalšímu útoku se dostaly Litoměřice.
     
    54:48
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Vítězslav Bílek – 2 min., pád pod nohy).
     
    54:30
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Z vhazování se dostal kotouč doleva před brankoviště k JANU VESELÉMU, který puk dorazil do branky. Sám Veselý má tedy na kontě svůj druhý střelecký zásah v dnešním zápase. Asistence: Vítězslav Bílek.
     
    53:46
    Vojtěch Komárek se dostal k další střele, kterou se pokoušel překonat Štěpána Lukeše. Nedal však do ní dostatečnou razanci a kadaňský gólman s ní neměl příliš problémů.
     
    53:18
    Hosté v plném počtu.
     
    52:37
    Další prudká střela Trhačů od modré čáry, která letěla do ochranné sítě nad brankou Milana Kloučka. Hra byla poté přerušena.
     
    51:39
    Kadani se povedlo ihned z kraje dalšího oslabení puk vyhodit až ke Kloučkovi, odkud byli kališníci nuceni vydat se na další střeleckou výpravu. Velmi rychle však byli vytlačeni mimo ohrožení svatyně Trhačů.
     
    51:18
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Blaha – 2 min., držení protihráče).
     
    Dnešní utkání sleduje 810 diváků.
     
    50:22
    Aleš Macháček nedokázal přesným passem najít volného Jiřího Tupého, stojícího před brankovištěm. Puku se poté zmocnili domácí hokejisté, kteří se velmi rychle vydali k dalšímu útoku.
     
    49:23
    Matěj Chalupa se snažil stihnout kotouč, který projel přes celé hřiště až k Lukešovi. Tam jej však dokázal gólman zastavit a nasměrovat svůj tým k další šanci.
     
    49:00
    Hosté v plném počtu.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. Komárek (Pavlas), 28. M. Chalupa (Kantner, Smetana), 33. M. Chalupa (Jandus), 41. J. Veselý (Pavlas, Bílek), 47. J. Šimeček (L. Doudera), 55. J. Veselý (Bílek) – 20. R. Černý (Hejcman), 45. Trefný (Hejcman, Chrpa), 57. Kadeřávek (Rob)


    HC Stadion Litoměřice: Klouček (Michajlov) – Pavlas, Jeřábek, Smetana, L. Doudera, Strejček, Jandus – R. Pilař, J. Veselý, Bílek – M. Chalupa, Helt, Kantner – Jirásek, J. Šimeček, Stříbrný – Hanták, Komárek, M. Havelka.
    SK Trhači Kadaň: Š. Lukeš (Tadeáš Dvořák) – Trefný, L. Chalupa, Kadeřávek, Szathmáry, R. Černý, Blaha – Tůma, Hejcman, Wágner – J. Müller, Rob, Chrpa – Kohút, Rindoš, Adámek – Ringler, Tupý, Macháček.

    Rozhodčí: Dědek, Kopeček – Lučan, Měkýš

    Diváci: 810
    bahis siteleri