Nymburk – Žďár n/S 0:1 (0:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 6:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Trutnov 3:1 (kon.)
SHK Hodonín – Poruba 2011 5:3 (kon.) | Opava – Kopřivnice 3:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 6:3 (kon.)
Písek – Tábor 0:6 (kon.) | Bílina – Děčín 2:7 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 5:6 (kon.)
Most – Jablonec n/N 1:5 (kon.) | David Servis – Kolín 4:1 (kon.) | Pelhřimov – Klatovy 6:2 (kon.)
Letňany – Kobra 2:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:4 (1:2, 2:1, 3:1)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Sobota 16.09.2017, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4 000) • 2. liga skupina Střed (ČR) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři vybojovali kotouč a vyhodili jej přes střední pásmo. Puk pak vybojovali Kryštof Kulhánek s Tomášem Chlubnou, jenž jej poslal na MIROSLAVA TŘETINU, který trefil prázdnou branku a podtrhuje vítězství Bruslařů! Asistence: Tomáš Chlubna a Kryštof Kulhánek.
     
    55:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jestli něco funguje, tak je to spolupráce Lukáše Endála a Miroslava Třetiny! I kdyby na chleba nebylo a Temelín měl letět do povětří, tak tihle dva budou předvádět parádní kombinace. Lukáš Endál zajel do útočného pásma, kde přenechal do tandemu kotouč svému věrnému parťákovi z útočné formace MIROSLAVU TŘETINOVI, který utěšenou ranou pod břevno poslal domácí znovu do náskoku! Asistence: Lukáš Endál a David Vala.
     
    51:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští hokejisté znovu vyrovnávají! Bruslaři se nastěhovali do útočné třetiny, kde se na modré čáře odhodlal ke střele Tomáš Semrád, který pouze vyprášil betony Jana Brože. K dorážce se ale dostal JIŘÍ VAŠÍČEK, který už si věděl rady a rozjásal ochozy havlíčkobrodské Kotliny! Asistence: Tomáš Semrád a Miroslav Třetina.
     
    46:56
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Další využitá přesilovka ze strany hostujícího mančaftu znamená návrat do vedení! Ve druhé třetině místy neškodné včeličky se opět proměnily v zákeřné sršáně a po parádní kombinaci opět tahají za delší konec provazu. Po Romanu Mikešovi se dostal k puku na pravém rohu brankoviště DANIEL KABELKA, který z první přestřelil Novákův beton! Asistence: Roman Mikeš a David Horký.
     
    37:34
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme vyrovnáno a musím uznat, že to byla lahůdka! Agilní Denis Kusý si na brankovišti po sjetí z kruhu vymíchal Čeňka Nováka a předložil nabídku, která se neodmítá, LADISLAVU RYTNAUEROVI. Ten také nepohrdl a parádní práci svého kolegy korunoval zakončením do prázdné branky. Asistence: Denis Kusý.
     
    33:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Augustin Žák se nyní drbe pod vousy, jelikož jeho mužstvo promrhalo dvoubrankový náskok a v Havlíčkově Brodě musí dotahovat. Jiří Vašíček vybojoval puk, který posunul za branku na hůl Jakuba Šuhaje. Ten našel milimetrovým pasem JANA MILFAITA, jehož dělovkou z první utemoval touš pod horní tyčku! Asistence: Jakub Šuhaj a Jiří Vašíček.
     
    30:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině máme vyrovnáno! Bruslaři se dostali díky zaváhání obránce Žihadel do přečíslení, při kterém Luboš Voříšek posunul kotouč na střed hrací plochy, kde Jakub Šuhaj bleskově předal touš na pravý růžek brankoviště, kde stál JAN MILFAIT. Jeho zakončení z první ještě fantasticky vytáhl brankář Moravských Budějovic, ale domácí forward se bleskově zorientoval a zvedl kotouč nad Brožův beton! Asistence: Jakub Šuhaj a Luboš Voříšek.
     
    19:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým zaznamenává v oslabení gól do šatny po rychlém brejku! Tomáš Chlubna vybojoval na levém mantinelu kotouč a posunul jej na Tomáše Pipka, jenž si odstavil na středu útočného pásma protihráče a přes Chlubnu dostal touš na TOMÁŠE SEMRÁDA, jenž zametl na pravém rohu brankoviště puk za záda marně se natahujícího Brože! Asistence: Tomáš Pipek a Tomáš Chlubna.
     
    14:47
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Soubor z třebíčského okresu vede již 2:0! Čermákova střela z úhlu skončila jen na vyrážečce Nováka. Puk ale vybojoval Daniel Kabelka, po němž naservíroval kotouč Roman Mikeš PETERU PUCHEROVI, jenž ze spodku pravého kruhu poslal milimetrovou dělovku do šibenice! No, nechtěl bych být tím pavoukem, který hnízdil ve vinglu domácí branky. Ten se teď totiž stěhuje na déšť. Asistence: David Horký a Daniel Kabelka.
     
    07:28
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Žihadla se při hře čtyři na čtyři dostávají kuriózním způsobem do vedení! LADISLAV RYTNAUER dostal nahrávku na střed hřiště a vystřelil. Po svém pokusu, který mířil nad, už už lámal zlostí hokejku, ale kotouč se odrazil od zadního mantinelu a o záda domácího muže s maskou se odrazil do sítě! Asistence: Denis Kusý.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 20. T. Semrád (Pipek, Chlubna), 31. Milfait (Šuhaj, Voříšek), 34. Milfait (Šuhaj, Vašíček), 52. Vašíček (T. Semrád, Třetina), 56. Třetina (Endál, Vala), 60. Třetina (Chlubna, Kulhánek) – 8. Rytnauer (Kusý), 15. Pucher (Horký, Kabelka), 38. Rytnauer (Kusý), 47. Kabelka (Mikeš, Horký)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, Balgalvis, Havlík, Kříž, M. Semrád – Přidal, Třetina "C", Endál, Voříšek, Milfait "A", Šuhaj, Kozlík, Szilva, Pipek, Chlubna, Ludvík, Kuchta.
    Trenéři: Václav Adam a Ladislav Fixa.

    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Brož (Čáp) – R. Čermák, Kabelka, Wasserbauer, Sobotka, Pelikán, Kliment, Peroutka – Pucher "C", Mikeš, Rytnauer "A", Matějka, Lupač, Horký, Hačecký, Kusý, Niederhafner, D. Čermák.
    Trenér: Augustin Žák.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Martin Musil, Jiří Roupec

    Diváci: 846
    bahis siteleri