Vladivostok – Viťaz 3:4 (po pr.) | Omsk – Chanty-Mansijsk 3:2 (po pr.) | Barys – Novosibirsk 0:4 (kon.)
Minsk – Magnitogorsk 5:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 0:1 (kon.) | Jaroslavl – Toljatti 2:1 (kon.)
Petrohrad – Čeljabinsk 5:0 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Neděle 17.09.2017, 13:05 • Barys Arena, Astana • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:20 Vjačeslav OSNOVIN - 0:4
     
    57:20
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Ve vlastním pásmu se puku chopil VJAČESLAV OSNOVIN a přes celé hřiště jej poslal do prázdné astanské sítě! Zajímavé je, že stejný hráč potvrdil i páteční výhru Novosibirsku. Bez asistence.
    26:37 Vladislav NAUMOV - 0:3
     
    26:37
    Sibir právě vstřelil branku!
    Barysu začíná ujíždět vlak, hosté vedou už o tři branky a malinkatý hlouček jejich fanoušků je štěstím bez sebe! Kvůli naprostému selhání domácí obrany vznikl před Kudrjavcevem naprostý chaos, v němž se jako první zorientoval VLADISLAV NAUMOV. Ten jen doklepl kotouč za bezbranného brankáře, který v dnešním utkání pravděpodobně dochytal. Asistence: Alexandr Šarov, Sergej Koňkov.
    13:20 Ivan VEREŠČAGIN - 0:2
     
    13:20
    Sibir právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka, Novosibirsk vede už o dva góly! Naumov si s pukem na holi vyjel na branku domácích a nabil na kruh připraveného IVANU VEREŠČAGINOVI, který střelou z voleje posílá druhý kotouč za záda Sergeje Kudrjavceva. Asistence: Vladislav Naumov, Patrik Zackrisson.
    07:54 Jonas ENLUND - 0:1
     
    07:54
    Sibir právě vstřelil branku!
    První střela hostů, první gól – Novosibirsk jde nečekaně do vedení! Po krátké kombinaci skončil puk na holi připraveného Demidova, který jej od modré poslal na bránu. Mimo dosah gólmana kotouč v mezikruží tečoval JONAS ENLUND a otevřel tak skóre dnešního zápasu! Asistence: Nikolaj Demidov, Sergej Koňkov.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. Enlund (Demidov, Koňkov), 14. Vereščagin (Naumov, Zackrisson), 27. Naumov (Šarov, Koňkov), 58. Osnovin


    Barys Nur-Sultan: Kudrjavcev (27. H. Karlsson) – Dallman, Dietz, Šalapov, M. Semjonov, Savčenko, Lipin, Polochov – Dawes, Vey, Frattin – Michajlis, Puškarjov, St. Pierre – Žajlauov, Belgibajev, Sagadajev – V. Nikulin, Markelov, Baldin – Gurkov.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Salák) – K. Vorobjov, Vereščagin, K. Alexejev, Ignatovič, Polášek, Naumov, Demidov – Zackrisson, Bergström, Sigarjov – Enlund, Koňkov, Šarov – Tkačenko, Osnovin, Pervušin – Zyrjanov, Barbašev, Zemčenko.

    Rozhodčí: Soin, Ravodin – Sysujev, Otmachov

    Diváci: 6 402
    bahis siteleri