Kladno – K. Vary 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 4:6 (kon.) | Havířov – Vítkovice 5:3 (kon.)
Žďár n/S – Mountfield HK 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 1:10 (kon.) | Kometa Brno – Warriors Brno 2:0 (kon.)
Vsetín – Zlín 1:7 (kon.) | Jihlava – Olomouc 3:0 (kon.) | Letňany – Sparta 3:6 (kon.)
Mladá Boleslav – Slavia 4:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:3 (1:1, 3:2, 0:0)
HC Slavia Praha
Sobota 23.09.2017, 16:30 • ŠKOENERGO Aréna - malá hala • Extraliga staršího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    39:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští na závěr druhého dějství zabrali, pořádně zatopili hostující obraně a při závaru našel puk a dopravil jej do odkryté brány DAVID DOBŠA. Asistence: Andrej Moravčík, Jakub Šípek.
     
    34:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané z protiútoku znovu vyrovnali. Podél pravého mantinelu ujel a pohledně pod víko zakončil ADAM KLAPKA. Asistence: Milan Antoš.
     
    25:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    První branka, která v tomto utkání nepadla v přesilové hře. Hosté si neuhlídali rychlého DAVIDA DOBŠU, který od levé tyče prostřelil střídajícího brankáře Slavie. Asistence: Mikuláš Hovorka.
     
    24:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka a Slavia znovu vyrovnala. Z levého kruhu se prosadil JAN ŠTIBINGR. Asistence: Vladislav Houška, Ondřej Holý.
     
    22:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí dobře stínili brankáři, v mezikruží se dostal ke kotouči ANDREJ MORAVČÍK, který přesně zamířil k levé tyči a prosadil se podruhé v tomto utkání. Asistence: Samuel Dotter, Karel Klikorka.
     
    13:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a pražský celek z přesilové hry vyrovnal. Při skrumáži u domácí branky se podařilo dostat kotouč do brány ONDŘEJI HOLÉMU. Asistence: Vladislav Houška, Damien Hradil.
     
    13:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po vyhraném vhazování se boleslavští hokejisté radují z úvodního gólu. Z pravého kruhu se prosadil ANDREJ MORAVČÍK. Asistence: Jakub Šípek, David Dobša.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 14. Moravčík (Šípek, Dobša), 23. Moravčík (Dotter, Klikorka), 26. Dobša (Hovorka), 40. Dobša (Moravčík, Šípek) – 14. Holý (Houška, Hradil), 25. Štibingr (Houška, Holý), 35. Klapka (Antoš)


    BK Mladá Boleslav: Rylich (Dusil) – Klikorka, Sýkora, Dotter, Houška, Beneš, Červenka (A), Hovorka, Imlauf – Vasilev, Schulz, Šípek (C), Dobša, Novák, Moucha, Čermák, Jindra, Švec, Moravčík, Jelínek
    HC Slavia Praha: Pánek (26. – 52., 53. Málek) – Fiala, Štibingr (C), Zderadička, Antoš, Mareček, Holý, Srdínko – Brož (A), Kižlin, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Turek, Janča, Houška, Petrák, Klapka

    Rozhodčí: Folk – Kurtin, Beneš

    Diváci: 52
    ocianews.com