Sampdoria – AC Milán 2:0 (kon.) | Cagliari – Chievo 0:2 (kon.) | Crotone – Benevento 2:0 (kon.)
Hellas Verona – Lazio 0:3 (kon.) | Inter – Janov 1:0 (kon.) | Sassuolo – Bologna 0:1 (kon.)
Fiorentina – Atalanta BC 1:1 (kon.)
konec
Inter Milán
1:0 (0:0)
Janov CFC
Neděle 24.09.2017, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán • Italská Serie A • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Další vyloučení Janova, který bude dohrávat v devíti
     
    90+3
    Druhý důležitý hráč Janova se vykartoval pro příští zápas! Červenou kartu uviděl také Adel Taarabt, jenž zajel skluzem do Karamoha a rovněž musí opustit hřiště předčasně.
     
    90+3
    Yann Karamoh startoval na pravém křídle, přičemž ho za cenu faulu a žluté karty zastavil až Ervin Zukanović.
    90. Červená karta pro Omeongu
     
    90
    Další pohroma pro hostující tým! Ten propadl po odvráceném centru do pokutového území, směrem na branku Perina z poloviny hřiště upaloval Éder, kterého za pravou ruku zatáhl Stephane Omeonga a zaslouženě dostal rovnou červenou kartu. Nic jiného mu v tomto momentu ale nezbývalo.
    88. Danilo D'AMBROSIO - 1:0
     
    88
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Obrovská radost domácích hráčů a fanoušků, kteří jdou těsně před koncem do vedení! Hrdinou milánského celku se stává pravý obránce DANILO D´AMBROSIO, který si naskočil na dobře zahraný Máriův rohový kop z levé strany a hlavou zakončil do protipohybu Perina, který byl naprosto bez šance.
     
    84
    Škriniar neudržel míč ve hřišti, takže následovalo dlouhé vhazování z levé strany. Milánští se ale ubránili a Karamoh chtěl vyrazit do rychlého brejku. V tom mu takticky zabránil Migliore a v osmaosmdesáté minutě jako první hráč dostal žlutou kartu.
     
    81
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Marcelo Brozović, přichází João Mário.
     
    79
    Perin poslal míč do autu, aby umožnil ošetření Velosa. Jeho problém s tříslem ale bude vážnějšího rázu, takže ho na poslední minuty nahrazuje Luca Rigoni.
    78. Stephane Omeonga (JAN)
     
    78
    Handanović podržel domácí tým! Po ztrátě Karamoha se Janov rychle přesunul do útočné fáze, Panděv z hranice vápna roztáhl hru více doprava, odkud Omeonga z úhlu vypálil do Handanoviće, jenž nadvakrát míč zkrotil.
     
    74
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Pietro Pellegri, přichází Goran Panděv.
    73. Éder (INM)
     
    73
    Domácí zničehonic zrychlili svou akci a dostali se do další slibné příležitosti! Éder po ose hřiště přihrál Icardimu, který mu míč narazil a Perin musel do vzduchu proti dělovce prvně jmenovaného útočníka Interu!
     
    72
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Borja Valero, přichází Yann Karamoh.
    69. Marcelo Brozović (INM), Mauro Icardi (INM)
     
    69
    Inter po dlouhé době předvedl přímočarou akci, což hned znamenalo problémy pro Perina. Ten nejprve vyrazil Brozovićovu střelu zhruba z pětadvaceti metrů a poté u tyče zlikvidoval také dorážku úplně volného Icardiho!
    64. Éder (INM)
     
    64
    Icardiho průnik po pravé straně skončil centrem, jenž Ervin Zukanović přesměroval na rohový kop. Brozovićův dobrý centr propadl až k vzdálenější tyči, u které byl Éder jen o chloupek později a proto nemohl doklepnout míč do sítě.
     
    60
    Po hodině hry přichází na řadu první střídání také na straně milánského Interu. Nevýrazného Antonia Candrevu nahradil útočník Éder.
     
    53
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Diego Laxalt, přichází Francesco Migliore.
    47. Diego Laxalt (JAN)
     
    47
    Rosiho přihrávka na pravou stranu nastartovala Omeongu, který obešel Dalberta a odcentroval do vápna. U jeho vnější hranice stál Diego Laxalt a jen o centimetry přestřelil břevno!
     
    45
    Obrovská šance tentokrát pro Inter! Marcelo Brozović vypálil zpoza velkého vápna a trefil levou tyč Perinovy brány! Akce domácích ještě pokračuje po stranách.
    43. Adel Taarabt (JAN)
     
    43
    Pár chvil před koncem prvního poločasu tu byla první vážnější šance pro Janov! Samir Handanović se musel hodně natahovat při skoku k levé tyči, aby alespoň na roh vyrazil hezký projektil ze třiadvaceti metrů z kopačky Adela Taarabta.
    40. Pietro Pellegri (JAN)
     
    40
    Biraschi z pravé autové čáry parádně nacentroval do pokutového území. Tam Škriniar úplně nezachytil pohyb mladíčka Pellegriho, ovšem jeho rybička letěla hodně mimo a Handanović zasahovat nemusel.
    2. Ivan Perišić (INM)
     
    2
    Inter začal pěkně zostra a nechybělo moc, aby se ujal bleskového vedení. Po centru z pravé strany si balon ve vápně zpracoval Perišić a vypálil jen těsně nad břevno Perinovy brány!

    Michal Břuchanský

    Branky: 88. D'Ambrosio (Mário)

    Karty:   84. Migliore (JAN), 90+3. E. Zukanović (JAN)   90. Omeonga (JAN), 90+3. Taarabt (JAN)


    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Dalbert – Valero (72. Karamoh), Brozović (81. Mário) – Candreva (60. Éder), Vecino, Perišić – Icardi (C).
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Éder, Gagliardini, Karamoh, Mário, Nagatomo, Pinamonti, Ranocchia, Santon, Vanheusden.

    Janov CFC: Perin (C) – Biraschi, Rossettini, E. Zukanović – Rosi, Cofie, Veloso (79. L. Rigoni), Laxalt (53. Migliore) – Omeonga, Taarabt – Pellegri (74. Panděv).
    Náhradníci: Lamanna – Brlek, Centurión, Galabinov, Gentiletti, Lazović, Salcedo Mora, L. Rigoni, Ricci, Panděv, Palladino, Migliore.

    Rozhodčí: Guida – Carbone, preti
    bahis siteleri