Toronto – NY Rangers 8:5 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 6:3 (kon.) | Washington – Montreal 6:1 (kon.)
Florida – Tampa 5:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 1:2 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Nashville 4:0 (kon.)
Carolina – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Dallas 4:2 (kon.) | Chicago – Columbus 5:1 (kon.)
Arizona – Vegas 1:2 (po pr.) | Anaheim – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Calgary – Winnipeg 6:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:2 (kon.) | San Jose – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Nashville Predators
Neděle 08.10.2017, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:33 Olli MÄÄTTÄ - 4:0
     
    40:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Sidney Crosby se v pravém rohu útočného pásma otočil s pukem a parádní zpětnou diagonální přihrávkou naslepo našel na vrcholu levého kruhu pro vhazování OLLIHO MÄÄTTU, který si puk zpravoval a poté parádní ránou s příklepem vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Asistence: Sidney Crosby a Bryan Rust.
    32:52 Ryan REAVES - 3:0
     
    32:52
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Olli Määttä na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím, kterou RYAN REAVES holí na úrovni horní tyče tečoval, a puk po jeho doteku zamířil přesně mezi betony Juuseho Korpisala! Penguins vedou již 3:0. Asistence: Olli Määttä a Carter Rowney.
    10:57 Jake GUENTZEL - 2:0
     
    10:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Brian Dumoulin na levém křídle vystřelil z kruhu pro vhazování zápěstím a Juuse Saros skvěle zasáhl betonem. Před bránou se ho poté snažili z blízkosti překonat Sidney Crosby a Bryan Rust, ani jeden z hráčů Penguins ho ale mezi betony prostřelit nedokázal a ujala se až dorážka JAKEA GUENTZELA, který zvýšil do odkryté brány na 2:0! Asistence: Bryan Rust a Sidney Crosby.
    01:06 Jevgenij MALKIN - 1:0
     
    01:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Carl Hagelin před střídačkami převzal puk a na levém křídle uvolnil Phila Kessela, který počkal na vrcholu kruhu pro vhzování, až mu ze druhé vlny najede na přihrávku JEVGENIJ MALKIN, po níž ruský bohatýr napřáhl od modré čáry bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem a vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Penguins vedou 1:0. Asistence: Phil Kessel a Carl Hagelin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 2. Malkin (Kessel, Hagelin), 11. Guentzel (Rust, Crosby), 33. Reaves (Määttä, Rowney), 41. Määttä (Crosby, Rust)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Niemi) – Dumoulin, Letang (A), Cole, J. Schultz, Määttä, Hunwick – Guentzel, Crosby (C), Rust – Hagelin, Malkin (A), Kessel – S. Wilson, McKegg, Sheary – Kühnhackl, Rowney, Reaves. Hlavní trenér: Mike Sullivan.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi (C), Irwin, Ekholm (A), P. K. Subban, Y. Weber, Bitetto – F. Forsberg, Johansen (A), Arvidsson – Hartnell, Järnkrok, Åberg – Sissons, Bonino, C. Smith – C. McLeod, Watson, Salomäki. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Brian Pochmara. Čároví: Ryan Daisy, Michel Cormier

    Diváci: 18645
    bahis siteleri