Fiorentina – Udinese 2:1 (kon.) | Bologna – Spal 2:1 (kon.) | Cagliari – Janov 2:3 (kon.)
Crotone – Turín 2:2 (kon.) | Sampdoria – Atalanta BC 3:1 (kon.) | Sassuolo – Chievo 0:0 (kon.)
Inter – AC Milán 3:2 (kon.)
konec
Inter Milán
3:2 (1:0)
AC Milán
Neděle 15.10.2017, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Mauro ICARDI - 3:2
     
    90
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tohle je zápas jako řemen a derby jak má být! K penaltě se postavil nejlepší hráč domácí MAURO ICARDI, který zvolil opačný kout branky, než gólman Donnarumma, a mohl tak oslavit svůj dnešní hattrick!
    81. Giacomo BONAVENTURA - 2:2
     
    81
    AC Milán právě vstřelil branku!
    A je to tady, jako bych to přivolal! Z pravé strany přišel na první pohled nenápadný centr, který však Silva instinktivně prodloužil partou na Curtone, jenž míč netrefil, ale na zadní tyč jej skvěle doklouzal GIACOMO BONAVENTURA, jenž jej nasměroval na branku, Handanovič byl u své tyče pozdě a míč mu o několik centimetrů propadl do sítě. Vše potvrdily hodinky rozhodčího, které gól uznaly – 2:2!
    63. Mauro ICARDI - 2:1
     
    63
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Domácí přežili klinickou smrt a z protikace se opět dostávají do vedení! Icardi ve středu hřiště zachytil míč a Inter vyrazil do brejku. Balón se dostal doleva k Perišičovi, který dobře vymotal svého soupeře, jenž posadil naprosto přesný centr opět na hlavu MAURU ICARDIOVI, jenž trkl míč přesně ke vzdálenější tyči a podruhé v zápase se zapsal do střelecké listiny – 2:1!
    56. SUSO - 1:1
     
    56
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Přišlo to, co přijít muselo – hosté vyrovnávají! Akce začala na pravé straně, kde domácí nechali až příliš mnoho prostoru SUSOVI. Ten si nenápadně navedl míč na střed a poté na ránu levačkou, a jeho parádní technický pokus zapadl přesně ke vzdálenější tyči. Začínáme od znovu – 1:1!
    28. Mauro ICARDI - 1:0
     
    28
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení a tribuny poprvé v zápase propukají nadšením. Za trochu prudkou přihrávkou po pravé straně vyrazil Candreva, který však z první kolem obránců načechral do vápna famózní centr, na nějž si mezi stopery naběhl MAURO ICARDI a lehkou tečí prodloužil míč přesně ke vzdálenější tyči. Donnarumma zůstal přikovaný na čáře – 1:0!

    Daniel Kinc

    Branky: 28. Icardi (Candreva), 63. Icardi (Perišić), 90. Icardi (pen.) – 56. Suso (Borini), 81. Bonaventura (André Silva)

    Karty:   15. Miranda (INM), 25. Vecino (INM), 66. Gagliardini (INM), 79. Perišić (INM), 90+1. Icardi (INM), 90+4. Éder (INM) – 22. A. Romagnoli (ACM), 90. Ricardo Rodríguez (ACM)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:9. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 16:12.
    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Nagatomo – Vecino, Valero (85. Éder) – Candreva (73. Cancelo), Gagliardini, Perišić – Icardi (C) (90+3. Santon).
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Cancelo, Santon, Ranocchia, Pinamonti, Dalbert, Éder, Karamoh.

    AC Milán: G. Donnarumma – Musacchio, Bonucci (C), A. Romagnoli (78. Locatelli) – Borini, Kessié (46. Cutrone), Biglia, Bonaventura, Ricardo Rodríguez – Suso, André Silva.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Storari – C. Zapata, Paletta, G. Gómez, Calabria, Abate, Montolivo, J. Mauri, Locatelli, Gabbia, Cutrone.

    Rozhodčí: Paolo Tagliavento
    bahis siteleri