Kladno – Plzeň 3:0 (kon.) | Sudoměřice – Rakovník 2:5 (kon.)
konec
HBC Kladno
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HBC Plzeň
Neděle 15.10.2017, 10:00 • Městská hokejbalová aréna • CROSSDOCK Extraliga • 5. kolo
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (11:33:34)
     
    Ačkoli Kladno nepředvedlo ideální výkon, nakonec potvrdilo roli favorita a Plzeň nakonec překonalo díky třem brankám. Hosté zahráli opravdu velkou mizérii především směrem dopředu a Jirotkovi vlastně nedělalo příliš velký problém udržet čisté konto. Domácím pak lépe vyšla druhá i třetí třetina a nakonec zaslouženě získali tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    44:00
    Utkání se už dohrává pouze z povinnosti. Plzeň ví, že body ze středu Čech domů nepřiveze.
    43:05 Dominik BARNOŠÁK - 3:0
     
    43:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    DOMINIK BARNOŠÁK pečetil tříbodové vítězství domácího mužstva. Nakonec je označený za střelce branky on, byť střelu na Kráčinu, který si hodil míček za brankovou čáru lapačkou a tenhle gól si za rámeček určitě nedá, vyslal Šíma. Zřejmě tam došlo k nějaké teči. Asistence: Radek Šíma, Petr Šícha.
     
    42:29
    ... Procházka trefil břevno! Tenhle kladenský talent ukryl svou střelu tak, že na ní Kráčina ne úplně dobře viděl. Teď měla Plzeň velké štěstí.
     
    42:13
    Kráčina se nyní ocitl mimo branku! Kladenští hráči však nedokázali této skutečnosti využít, jelikož Procházka promáchl svou hokejkou. Tak jako tak Kladno drží míček na svých hokejkách...
     
    41:14
    Malý se řítil dopředu, jenže u míčku byl nakonec o chvilku později než vracející se Soukup, který mu sebral míč čistě z hokejky. Jirotka toho v brance, stejně jako ve druhé třetině, moc řešit stále nemusel.
     
    40:10
    Pokorný chtěl nahodit míček dopředu, dorážet se snažil Pauer, jenže kladenská obrana zase dobře zasáhl. Čas se Plzni neúprosně krátí.
     
    39:20
    Plzni už zbývá opravdu málo času na to, aby s tímhle duelem ještě něco udělala. V ofenzívě dnes opravdu nepředvedla vůbec dobrý výkon. Domácím nakonec na výhru možná nakonec budou stačit pouhé dvě branky.
    38:16 Radim ŠTĚPÁNÍK - 2:0
     
    38:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle může být možná definitivní pojistka za domácím vítězstvím. RADIM ŠTĚPÁNÍK si seběhl k zadní tyčce na přihrávku D. Hnízdila a bekhendem dotečoval míček od břevna za brankovou čáru. Kráčina byl bez šance. Asistence: Daniel Hnízdil, Jiří Hrabár.
     
    37:30
    Následovat bude předem domluvená výměna stran.
     
    37:29
    Určitě dobrá přesilovka pro kladenské hráče. Zase jsou o dost nebezpečnější směrem dopředu. Barnošák nyní dobře operoval za brankou, nakonec ale Kráčinu nepřekonal.
     
    36:25
    Vyloučení v týmu HBC Plzeň (Pejchar – 2 min., sekání).
     
    36:15
    Kohout výtečně zabojoval u mantinelu, vybojoval faul a ještě ohrožoval soupeřovu bránu. Nakonec však jeho přihrávka na spoluhráče nebyla úspěšná. Avšak ALPIQ si zahraje početní výhodu.
     
    35:29
    Vodrážka hledal svou dlouhou přihrávkou nabíhajícího si Malého, jenže ten míček nestačil zpracovat. Škoda pro Plzeň. Hostující kapitán by se jinak řítil sám na bránu.
     
    34:30
    Aktuálně uběhlo zhruba nějakých pět minut ve třetí třetině. Kladno zatím drží nejtěsnější možný náskok, ale nikde není psáno, že by o něj nemuselo přijít. Každopádně i nadále nepůsobí Plzeň směrem dopředu úplně nejlépe.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 30. Štěpáník (Soukup), 39. Štěpáník (D. Hnízdil, Hrabár), 44. Barnošák (Šíma, Šícha)


    HBC Kladno: Jirotka – Soukup, Hrabár, Šícha, Voráček, Novák, Nosek – Štěpáník, D. Hnízdil, Špaček, Barnošák, Šíma, Šrámek, Prokop, Kohout, Procházka
    HBC Plzeň: Kráčina – Vodrážka, J. Benedikt, Hanuš, O. Benedikt, Pokorný, Kavalír – Valenta, Gřonka, Kunzmann, Pauer, Pejchar, Ulč, Malý, Švarc, Majer

    Rozhodčí: Cícha, Uhlíř
    bahis siteleri