NY Rangers – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Washington – Toronto 0:2 (kon.) | Philadelphia – Florida 5:1 (kon.)
New Jersey – Tampa 5:4 (1:0 po s.n.) | Ottawa – Vancouver 0:3 (kon.) | Nashville – Colorado 4:1 (kon.)
Winnipeg – Columbus 2:5 (kon.) | Dallas – Arizona 3:1 (kon.) | Edmonton – Carolina 3:5 (kon.)
Vegas – Buffalo 5:4 (po pr.) | San Jose – Montreal 5:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
Montreal Canadiens
Středa 18.10.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Máme tu ještě jeden trest. Domácí Jannik Hansen dostává dvě minuty za sekání. Ale už spíše symbolicky, tahle montrealská početní výhoda toho moc nezmění.
     
    56:15
    Velká šance Pavelskiho, který vybídl ke skórování Thorntonta. Gól z toho sice nebyl, ale za hákování bude muset na trestnou lavici odejít hráč Canadiens. Konkrétně český útočník Tomáš Plekanec.
     
    52:10
    Za brankou Careyho Price se trošku přiostřilo, došlo k malé postrkované. A bude se vylučovat na hostující straně, protože Morrow dostává menší trest za krosček. Takže další komplikace pro Montreal.
     
    41:56
    Za vyhozený puk padl trest, domácí zadák Justin Braun inkasuje dvě minuty, protože zdržoval hru. A tak má Montreal šanci něco udělat s výsledkem v přesilovce.
     
    36:35
    Je tu komerční přestávka, ještě před ní ale další trest. Žralok a kapitán domácího výběru Joe Pavelski inkasuje dvě minuty za vysokou hůl. To znamená další početní výhodu pro Montreal.
     
    33:56
    Aleš Hemský ujížděl sám na branku a málem mohl změnit výsledek. Ale Jones ho vychytal. Nicméně domácí Ryan u toho fauloval, takže si hosté zahrají přesilovou hru.
     
    33:18
    Rozhodčí dnes tresty rozhodně nešetří. Sotva se na ledovou plochu vrátil Joe Thornton, posílají za katr hostujícího hokejistu. Jej jím konkrétně Hudon, který se provinil podražením.
     
    31:03
    Montreal může dokonce vyrovnat. Joe Thornton totiž fauloval soupeře hákováním a je rozhodčími odeslán na trestnou lavici. Dnes je to tedy na ledě hodně nahoru dolů.
     
    30:11
    Šance pro Canadiens, jak se dostat výsledkově zpátky do zápasu. Na dvě minuty za podražení totiž musí na trestnou lavici domácí Joonas Donskoi. Uvidíme, jak se Montrealu povede.
     
    26:58
    A další trest pro Montreal. San Jose si dnes poprvé zahraje početní výhodu pět na tři, protože Danault poslal svou hůl do obličeje Joe Pavelskiho. Takže jasná vysoká hůl a komplikace pro hosty.
     
    26:02
    Meier vypálil z protiakce velmi dobře, navíc pro San Jose vybojoval další faul. Tentokrát je nucen odjet do boxu trestoměřičů montrealský Aleš Hemský. Canadiens se tak budou muset znovu bránit.
     
    22:06
    Navíc jsou tu další komplikace pro Montreal, dvě minuty za podražení si bude muset jít odsedět hostující Hudon. Dobrá šance pro domácí, jak navýšit své vedení.
     
    06:22
    Budeme sledovat také první vyloučení zápasu a přesilovou hru si zahrají San Jose Sharks. Tomáš Plekanec totiž inkasuje dvě minuty za sekání.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 4. Couture (Hertl, Braun), 21. Pavelski (Labanc, Burns), 29. Hertl (J. Thornton, Couture), 34. Couture (Pavelski, Heed), 60. J. Thornton (Couture, Vlasic) – 5. Drouin (Lehkonen, Alzner), 31. S. Weber (Mete, Drouin)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Vlasic, Braun, J. Ryan, Burns, Dillon, Heed – Labanc, J. Thornton, Pavelski – Hertl, Couture, M. Karlsson – Bødker, Tierney, Meier – Hansen, Carpenter, Donskoi.
    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – Mete, S. Weber, Alzner, Petry, Morrow, Davidson – Pacioretty, Drouin, Lehkonen – Byron, Plekanec, Gallagher – Hudon, Danault, A. Shaw – Galchenyuk, T. Mitchell, Hemský.

    Rozhodčí: Lee, Meier – Mach, Sericolo

    Diváci: 17 377
    bahis siteleri