Chomutov – K. Vary 0:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 5:3 (kon.)
Sparta – Slavia 3:4 (po pr.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:2 (2:1 po s.n.)
Třinec – Havířov 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 7:4 (kon.)
Salzburg – Jihlava 6:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 21.10.2017, 13:00 • Tipsport arena • Extraliga staršího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    54:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Poul vyslal do samostatného úniku ONDŘEJE TOBIÁŠE, který poslal kotouč přesně pod horní tyčku, Arbelovský byl roztažený v celé části branky, ale jen ve spodní polovině. Asistence: Matěj Poul a Adam Nedelka.
     
    36:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Rychlá akce po pravé straně končí brankou, obránce nedokázal zastavit PETRA ANTONÍČKA, který přesnou trefou vrátil domácím tříbrankové vedení. Asistence: Jiří Bucek.
     
    34:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rychlá pohledná akce končí snižující brankou. RICHARD CACHNÍN nahrál na levou stranu při přečíslení dvou na jednoho Křehlíkovi, ten mu kotouč vrátil zpět a on z první zakončoval přesně mezi tři tyče. Asistence: Tomáš Křehlík.
     
    15:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Zeman z levé strany od modré nahodil puk na branku a vypadalo to, že to bude lehká kořist pro Rachůnka, jenže ten neudržel puk v lapačce. Pohotově zakončil k brance dojíždějící PETR ANTONÍČEK. Asistence: Tomáš Zeman.
     
    15:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se snažili zblokovat přihrávku TOMÁŠE ZEMANA z levého kruhu na spoluhráče stojícího u zadní tyčky, místo toho si puk srazili do vlastní sítě, Rachůnek neměl šanci zakročit. Bez asistence.
     
    13:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se po parádní akci dvou na jednoho ujímají vedení. Leder dostal přihrávku na modré, po kličce nahrál na levou stranu volnému ONDŘEJI ROHLÍKOVI, jenž si bekhendovým blafákem položil gólmana a zakončoval do odkryté klece. Asistence: Václav Leder a Radek Šír.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 14. Rohlík (Leder, Šír), 16. Zeman, 16. Antoníček (Zeman), 37. Antoníček (Bucek), 55. Tobiáš (Poul, Nedelka) – 35. Cachnín (Křehlík)


    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Růžička) – Dubovči, Hrádek, Oliva, Leder, Pejzl, Nedelka, Secký, Blažej – Šír, Poul, Zeman, Rozlílek, Antoníček, Trejbal, Kostka, Rohlík, Tobiáš, Bucek, Koffer, Rouha.
    BK Havlíčkův Brod: Rachůnek (15:48 Arbelovský) – Dvořák, Adam, Škareda, Horák, Dudycha, Vaněk – Vaňous, Pejchal, Petržilka, Kohout, Tecl, Hromádka, Rybáček, Křehlík, Pokorný, Kulhánek, Cachnín.

    Rozhodčí: Micka – Kotlík, Nekvapil
    bahis siteleri