Znojmo – Bolzano 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC LERAM Orli Znojmo
3:4 (2:1, 1:0, 0:2 - 0:1)
HC Bolzano
Sobota 21.10.2017, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:58
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Krutý konec pro domácí tým. Po obrovském závaru před Melicherčíkem, ve kterém se puk několikrát potulovat nehlídán po brankovišti, jej najednou obdržel CHRISTOPER DESOUSA, který se vydal osamocený na Schwarze, jemuž nedal rychlou střelou zápěstím šanci.
     
    55:50
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Střelu AUSTINA SMITHE znojemský gólman jen zbrzdil, puk se ale pod jeho výstrojí vykutálel a došel až do brány. Asistence: Alexander Petan a Charles Gartner.
     
    55:24
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Nakonec se ale přece podařilo. Po buly se dostal puk k MICHAELU HALMOOVI, který si poodjel dále do kruhu. Odtud vypálil přesně do růžku brány, Schwarz neměl šanci. Orli budou hrát ve čtyřech, zbývají necelé dvě minuty Birova trestu. Asistence: Austin Smith.
     
    27:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelný JAN LATTNER! Sólem se dostal až před Smithe, na něhož vyslal střelu zápěstím. Ta mířila přesně do vzdálenějšího růžku, Smith neměl šanci!
     
    18:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Nádherný gól! Yellow Horn poslal střelnou přihrávku od mantinelu do mezikruží, ERIK NĚMEC pouze nastavil hůl a nasměroval puk do brány! Hostům ale stále zůstává druhý dvouminutový trest. Asistence: Colton Yellow Horn.
     
    08:17
    Orli právě vstřelili branku!
    To byla pecka! Bořuta ve středním pásmu našel PATRIKA NOVÁKA, který přebruslil modrou čáru a velkým nápřahem vyslal neskutečnou dělovou ránu, na kterou neměl Smith sebemenší nárok. Asistence: Antonín Bořuta.
     
    01:20
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo nečekané! MARKUS GANDER se dostal ke střele z velmi ostrého úhlu, Schwarz na puk viděl, ale nějakým způsobem mu kolem tyčky propadl za záda. Asistence: Luca Frigo.

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 9. Novák (Bořuta), 19. Němec (Yellow Horn), 28. Lattner – 2. Gander (Frigo), 56. Halmo (A. Smith), 56. A. Smith (Petan, Gartner), 64. DeSousa


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Lattner, Bořuta, Stehlík, Biro, Pohl, Šnajnar, Zajíc – Němec, Bartoš, Yellow Horn – Novák, Raška, Číp – Beroun, Matuš, Mrázek – Račuk, Guman, Csamangó – Špaček.
    HC Bolzano: Smith (28. Melicherčík) – Gartner, Carlisle, Clark, Tomassoni, Egger, S. Marchetti, Glira – Halmo, De Sousa, Petan – Frigo, Oleksuk, Gander – Angelidis, Bernard, Smith – Frank, Monardo, M. Marchetti – Schweitzer.

    Rozhodčí: Kincses, Stano – Nagy, Tvrdoň

    Diváci: 2445
    bahis siteleri