Arsenal – Tottenham 2:0 (kon.) | Bournemouth – Huddersfield Town 4:0 (kon.) | Burnley – Swansea 2:0 (kon.)
Crystal Palace – Everton 2:2 (kon.) | Leicester – Manchester City 0:2 (kon.) | Liverpool – Southampton 3:0 (kon.)
West Brom – Chelsea 0:4 (kon.) | Manchester Utd. – Newcastle 4:1 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
4:0 (2:0)
Huddersfield Town
Sobota 18.11.2017, 16:00 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 12. kolo
Předzápasové kurzy
    84. Callum WILSON - 4:0
     
    84
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Stadion v Bournemouthu je na nohou, domácí se totiž krátce před koncem prosazují už počtvrté, a přidávají tak razítko na dnešním parádním výkonu. Celá akce započala u Kinga, který se díky skvělé technice probojoval až do šestnáctky, kde udržel míč proti několika protivníkům. Poté jej navíc předložil pro z druhé vlny si nabíhajícího CALLUMA WILSONA, který s přehledem překonal Lössla, a zkompletoval tak hattrick.
    70. Harry ARTER - 3:0
     
    70
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Troufám si říci, že o vítězi tohoto utkání je i přes zbývajících dvacet minut rozhodnuto, Bournemouth totiž přidává třetí trefu! Obrana hostí špatně zareagovala na rozehrávku přímého kopu The Cherries, poté míč těsně před vápnem navíc ztratil Malone. Toho využil HARRY ARTER, který zachoval chladnou hlavu, přehodil si balon na levačku a přízemní ranou jej nekompromisně uklidil k tyči.
    31. Callum WILSON - 2:0
     
    31
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Na hráče Huddersfieldu padla po prvním inkasovaném gólu pořádná deka a jejich rozpoložení se určitě nezlepší, domácí se totiž prosazují podruhé! Bournemouth opět udeřil po rozehrávce standardní situace, na Surmanovu nabídku si seběhl na hranici ofsajdu číhající CALLUM WILSON a i tentokráte si v souboji tváří v tvář proti Lösslovi počínal suverénně.
    26. Callum WILSON - 1:0
     
    26
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Bournemouth si v úvodních minutách počínal velice nezodpovědně, několik kritických momentů ale zvládl přestát a nyní se zničehonic ujímá vedení! Celá situace se narodila po rozehrávce rohového kopu, na Ibeův načechraný centr si v malém vápně naskočil trestuhodně neobsazený CALLUM WILSON a z bezprostřední blízkosti nedal Lösslovi šanci.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 26. C. Wilson (Ibe), 31. C. Wilson (Surman), 70. Arter, 84. C. Wilson (J. King)

    Karty:   28. S. Cook (BTH), 36. Francis (BTH), 44. Arter (BTH), 58. Pugh (BTH) – 85. Quaner (HUD), 90. Hadergjonaj (HUD)   45+4. Francis (BTH)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:8. Rohy: 8:11. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:10.
    AFC Bournemouth: Begović – Francis (C), S. Cook, Aké, Daniels – Ibe (43. A. Smith), Arter (88. L. Cook), Surman, Pugh – J. King (86. Gosling) – C. Wilson.
    Náhradníci: Boruc – A. Smith, Gosling, L. Cook, Fraser, Mousset, Afobe.

    Huddersfield Town: Lössl – Hadergjonaj, Jørgensen, Cranie (61. Sabiri), Malone – Mooy (C), Williams (46. Mounié) – Kachunga (61. Quaner), Ince, van La Parra – Depoitre.
    Náhradníci: Coleman – Löwe, Smith, Sabiri, Whitehead, Quaner, Mounié.

    Rozhodčí: Lee Probert – Andy Garratt, Derek Eaton

    Diváci: 10 879
    bahis siteleri