Řisuty – Jablonec n/N 1:8 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 0:1 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 7:0 (kon.)
Kopřivnice – Poruba 2011 0:6 (kon.) | Nymburk – Písek 4:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Letňany 2:5 (kon.)
Kolín – Havlíčkův Brod 3:4 (1:2 po s.n.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 6:4 (kon.) | Klatovy – Tábor 0:2 (kon.)
Bílina – Most 6:3 (kon.) | Pelhřimov – David Servis 4:6 (kon.) | Děčín – Kobra 2:5 (kon.)
Trutnov – Vrchlabí 3:4 (kon.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
0:6 (0:1, 0:4, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 18.11.2017, 17:00 • Zimní stadion Kopřivnice • 2. liga skupina Východ • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:45
    Poruba právě vstřelila branku!
    0:6! Takový stav nyní ukazují kopřivnické světelné tabule! Jiří Zdeněk vyhrál buly v útočném pásmu a poslal puk za sebe, odkud nekompromisně pálil VLADIMÍR LUKA. Asistence: Jiří Zdeněk.
     
    39:59
    Poruba právě vstřelila branku!
    Gól v poslední vteřině! Domácí se už zřejmě viděli v šatně a poslední vteřiny vypustili. To se jim však stalo osudným. Na konci krásné útočné akce porubských hokejistů stál DAVID BALLNER, který z mezikruží doslova propálil Petra Hromadu v domácí brance. Asistence: Vladimír Luka a Jan Puškár.
     
    34:59
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tohle už vypadá na rodící se debakl! Po špatné rozehrávce domácích se puk postupně dostal až k JAKUBU GELNAROVI, který se v samostatném úniku nemýlil. Asistence: Michal Janota a Marek Haas.
     
    33:11
    Poruba právě vstřelila branku!
    A už je rozdíl ve skóre třígólový! Po Finsterleho nájezdu, se kterým si Hromada ještě s vypětím všech sil poradil, uklidil puk do sítě TADEÁŠ JAROŠ. Asistence: Lukáš Finsterle a Samuel Ollender.
     
    29:27
    Poruba právě vstřelila branku!
    A je to o dva góly! Po dlouhém tlaku hostů přišla pěkná Káňova přihrávka na LUKÁŠE FINSTERLEHO, který nikým neatakován uklidil puk do odkryté branky. Asistence: Tomáš Káňa a Jan Dresler.
     
    13:55
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Po chybě jednoho z obránců zůstal osamocený puk před Hromadovou bránou. K puku přijel nikým nehlídaný TOMÁŠ KÁŇA a z bezprostřední blízkosti golfákem Hromadu propálil. Asistence: Jiří Zdeněk.

    David Kubatík

    Branky a nahrávky: 14. Káňa (Zdeněk), 30. Finsterle (Káňa, Dresler), 34. Jaroš (Finsterle, Ollender), 35. Gelnar (Janota, Haas), 40. Ballner (Luka, Puškár), 41. Luka (Zdeněk)


    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrych) – Heinzl, Stříž, Marek, Mrowiec, Kropka, Bail, Merenda – Tomášek, Vyčesaný, Hrubý, Sluštík, Mach, Suchý, Bartošák, Pěnčík, Kofroň, Gola
    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Kubáň) – Dresler, Slavík, Janota, Kaluža, Hryciow, Adam, Popela, Puškár – Ballner, Zachar, Fojtík, Finsterle, Káňa, Zdeněk, Luka, Haas, Jaroš, Ollender, Gelnar

    Rozhodčí: Holaň – Rožánek, Konvička
    bahis siteleri