Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 8:6 (kon.) | Opava – Nový Jičín 1:3 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 7:5 (kon.)
Šumperk – Poruba 2011 7:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nymburk 6:5 (kon.)
Písek – Pelhřimov 2:3 (kon.) | Sokolov – Most 7:2 (kon.) | Bílina – Kobra 5:7 (kon.)
David Servis – Klatovy 5:4 (po pr.) | Tábor – Žďár n/S 2:6 (kon.) | Děčín – Trutnov 3:4 (1:3 po s.n.)
po s.n. (1:3)
HC Děčín
3:4 (2:1, 1:2, 0:0 - 0:0)
HC Trutnov
Sobota 25.11.2017, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC BAK Trutnov.
    Autorem vítězné branky je PETR CHYTRÁČEK.
     
    30:37
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté znovu srovnávají s Medvědy krok. Z vrcholu levého kruhu vyslal střelu švihem DAVID SMÉKAL a puk si našel cestu mezi tři tyče – 3:3. Vyrovnané utkání tak pokračuje i nadále. Asistence: Petr Chytráček a Alexander Suvorov.
     
    25:25
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi měli další tlak před brankou Oty Jeschkeho a tentokráte už si své vedení berou zase zpátky. Těsně před brankou při signalizovaném vyloučení vystřelil PAVEL ZAJAN, který v brance hostí svou střelou vymetl pavučiny – 3:2. Asistence: Jan Chmelař a Jaroslav Hašek.
     
    21:24
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Pavel Zajan se dostal do další šance před Jeschkem, hosté se ubránili a vyrazili do rychlého protiútoku a je z toho vyrovnáno. TOMÁŠ ZAHRADNÍK dostal nabito před brankou Děčína a poté svou střelou prostřelil Lavingera – 2:2. Opět se tak začíná znovu od začátku. Asistence: Pavel Fedulov a Lukáš Bezděk.
     
    18:32
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tlak Medvědů sílil a nyní ho stvrzují vedoucí brankou. Po velké skrumáži před Jeschkem se nejlépe zorientoval Pavel Zajan, jenž našel volného JAROSLAVA HAŠKA, který zkušeně zasunul puk za jeho záda – 2:1. Medvědi tak strhávají vedení na svou stranu, když si v posledních chvílích vynutili velký tlak před trutnovskou klecí. Asistence: Pavel Zajan a Daniel Volráb.
     
    14:47
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Kotouč se odrazil na pravou stranu k RADIMU VACKOVI, který z ostrého úhlu vystřelil a našel skulinku mezi levou rukou Jeschkeho a jeho levou tyčkou a kotouč tak končí v hostující síti – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Lukáš Sladkovský.
     
    07:47
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Jenže hosté se znovu natlačili před děčínskou klec a založili tam pěknou kombinaci. Na jejím konci pak byla střela z pravé strany, kterou vyslal PETR CHYTRÁČEK a kotouč umístil pod horní část Lavingerovy branky – 0:1. Hosté se tak ujímají vedení. Asistence: Tomáš Zahradník a Pavel Fedulov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. Vacek R. (Chmelař), 19. Hašek (Zajan, Volráb), 26. Zajan (Chmelař, Hašek) – 8. Chytráček (Zahradník, Fedulov), 22. Zahradník (Fedulov, Bezděk), 31. Smékal (Chytráček, Suvorov), rozh. náj. Chytráček

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Tomáš Půlpán (TRU)
    1:0   Radim Vacek (DEC)
    2. série:
    1:1   Tomáš Zahradník (TRU)
    1:1   Lukáš Sladkovský (DEC)
    3. série:
    1:2   Petr Chytráček (TRU)
    1:2   Michal Oliverius (DEC)
    4. série:
    1:3   Aleš Půlpán (TRU)
    1:3   Jaroslav Hašek (DEC)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Málek, Tenkrát B., Chmel, Vaněk, Molnár (A) – Zajan, Sladkovský, Volráb – Fojt, Faigl, Oliverius (C) – Chovanec, Chmelař, Vacek R. – Hašek (A), Kopta, Amirov
    HC Trutnov: Jeschke (Ašenbrenner) – Vácha, Poul (A), Fedulov, Bezděk, Suvorov, Suk – Martinec, Půlpán A. (C), Svoboda – Chytráček (A), Zahradník, Půlpán T. – Voženílek, Smékal, Janoušek – Vacek D., Adolf

    Rozhodčí: Micka – Gabriel, Zmeškal

    Diváci: 474
    bahis siteleri