Sparta – Kometa Brno 6:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:0 (0:0, 2:0, 4:0)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 30.11.2017, 17:30 • Malá hala, Praha-Holešovice • DHL Extraliga juniorů • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dohráno! Překvapivý výsledek je na světě, domácí Sparta poráží rivala z Brna jednoznačně 6:0 a připisuje si do tabulky důležité tři body. To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Na počtenou! (19:28:18)
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Do konce třetí části zbývá už jen sedmnáct sekund, třetina se dohrává v brněnské části ledové plochy. Tři body už domácím vůbec nic nesebere.
     
    58:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Holešovický brankostroj se nehodlá zastavit a překonává Dostála už počtvrté ve třetí třetině! Autorem trefy je opět SEBASTIAN JANDA. Asistence: Lukáš Rousek.
     
    56:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Už je definitivně rozhodnuto, domácí využívají přesilovku a zvyšují na 5:0 po přesné trefě SEBASTIANA JANDY. Brnu už teď pomůže jen zázrak... Asistence: Jan Hanuš, Lukáš Rousek.
     
    55:46
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Lukáš Frydrych – 2 min., sekání).
     
    55:00
    Brněnští se usadili před Wolfem a snaží se kombinovat. Uvidíme, co jejich ofenzíva vymyslí...
     
    54:36
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Lukáš Rousek – 2 min., hákování).
     
    53:13
    Tomáš Pšenička se dostal to úniku, připravený Dostál jeho zakončení postavil do cesty beton. Sparta tak stále vede "pouze" o čtyři branky.
     
    52:37
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Marek Karoch – 2 min., držení protihráče).
     
    51:54
    Domácí se usadili v útoku a posílají na Dostála jednu ránu za druhou, ten ale rozhodně nehodlá inkasovat už popáté a všechny pokusy likviduje.
     
    50:54
    Sparta se dopouští icingu, po krátké pauze se bude vhazovat po levé ruce Adama Wolfa. Brno má nyní příležitost rychle udeřit a aspoň trochu se vrátit do zápasu.
     
    49:47
    Hra už pokračuje dál, momentálně sledujeme poměrně vyrovnanou podívanou. O něco málo více ze hry mají hokejisté pražské Sparty.
     
    48:48
    Jedná se o Vojtěch Střondalu, který je nyní z kluziště vyprovázen za pomoci lékaře a jednoho ze spoluhráčů. Zřejmě to nebude nic vážného.
     
    48:48
    Jeden z hráčů Brna zůstal po střetu s protihráčem ležet za brankou, na led už míří zdravotník. Snad bude hostující borec v pořádku.
     
    47:40
    Maskovaný muž v domácí brance zasáhl proti střele z kruhu hokejkou, kotouč se následně odráží do rohu kluziště. Odsud jej jeden z domácích vyhazuje ven z pásma.
     
    46:53
    Kometa se snaží v útočném pásmu rozjet kombinaci, pohotová domácí defenzíva ale přihrávky soupeře pravidelně rozbíjí. Celé oslabení má zatím pevně pod kontrolou.
     
    46:24
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Vojtěch Střondala – 2 min., sekání).
     
    45:34
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Sebastian Janda – 2 min., podražení).

    Matěj Mayer

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 27. Jandus (Rousek), 32. Pejchal (Schwamberger, Pejchal), 44. Pšenička (Jandus), 46. Jandus (Pšenička, Schwamberger), 57. Janda (Hanuš, Rousek), 59. doplníme (Rousek)


    HC Sparta Praha: Wolf (Hofmann) – Janda, Simotics, Mrkvička, Eliáš, Hanuš, Karoch – Jandus, Schwamberger, Rousek, Nacházel, Fabiánek, Larsen, Pejchal, Chlouba, Kropáček, Pšenička, Dubský.
    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Slabý, Krejčí I, Kučeřík, Rafaj, Jeřábek, Kowalczyk, Mlčák – Novák, Süss, Svoboda, Hasoň, Gajarský, Střondala, Čejka, Mlynář, Ferda, Frydrych, Krejčí II.

    Rozhodčí: Micka – Ondráček, Špůr

    Diváci: 70
    thejrc.org