NY Islanders – Ottawa 5:6 (kon.) | NY Rangers – Carolina 5:1 (kon.) | Columbus – Anaheim 4:2 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 0:4 (kon.) | Florida – San Jose 1:2 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 1:4 (kon.)
Winnipeg – Vegas 7:4 (kon.) | Colorado – New Jersey 1:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 0:3 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Anaheim Ducks
Sobota 02.12.2017, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Nick FOLIGNO - 4:2
     
    59:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hotovo! Anaheim měl ještě zajímavou šanci, po které se ke kotouči dostal NICK FOLIGNO, na modré čáře si nachystal kotouč a pohodlně ho poslal do prázdné branky – 4:2! Asistence: Brandon Dubinsky, Jack Johnson.
     
    57:50
    Krátce po dalším přerušení využil Anaheim chvíle klidu pro oddechový čas!
     
    57:29
    Kotouč znovu skončil až na tribuně a tentokrát to bude i s trestem, protože Cam Atkinson (CBJ) dostává dvě minuty za zdržování hry.
    55:06 Josh ANDERSON - 3:2
     
    55:06
    Columbus právě vstřelil branku!
    Vzápětí pálil nepřesně Artěmij Panarin, po jehož střele tlak Blue Jackets pokračoval, až se mezi kruhy dostal k puku JOSH ANDERSON a šťastnou střelou po vyrážečka Johna Gibsona poslal svůj podruhé v utkání do vedení – 3:2! Asistence: Artěmij Panarin, Pierre-Luc Dubois.
     
    52:45
    Nationwide Arena bouří a děkuje Joonasi Korpisalovi! Finský brankář nejprve pokryl tvrdou střelu Francoise Beauchemina od modré čáry, po které mu chtěl zasunout Corey Perry kotouč mezi betony, jenže domácí brankář je včas sklepl k sobě.
     
    48:06
    Pozor! Blue Jackets si zahrají přesilovou pěti proti třem, protože Logan Shaw (ANA) vyhodil puk až za jejich střídačku a nabídl půlminutovou dvojnásobnou převahu domácím.
     
    46:36
    A domácí borec možná moc dobře věděl, co dělá. Kevin Bieksa (ANA) si totiž vykoledoval dvouminutový trest za hrubost, zatímco domácí útočník odešel s prázdnou – další přesilová hra Blue Jackets.
     
    46:36
    Přibývá nárazů a při jednom z nich dohrál Kevin Bieksa útočníka Nicka Foligna a následně už se to mlelo. Pořízek Ducks okamžitě zahodil rukavice, chtěl nám zřejmě předvést další úder Supermana, ale domácí útočník tento sebevražedný kousek nepodstoupil. To se pochopitelně tvrďákovi Anaheimu nelíbilo.
     
    44:17
    Obrovskou šanci spálil Ondřej Kaše! Brankář Joonas Korpisalo chybně rozehrál za brankou jen na Jacoba Silfverberga, jenž hledal před brankou zcela volného českého útočníka, před nímž napravil zaváhání finský brankář, trochu změnil dráhu střelu a zamezil tak pohodlnému zakončení.
     
    42:27
    Byli tomu velmi blízko! Corey Perry si hrál s pukem v kruhu pro vhazování, hodil ho na branku, kde Joonas Korpisalo puk jen vyrazil do strany a Nick Ritchie ho zasunul jen podél brankové čáry. Tohle by mohlo Anaheim velmi mrzet.
     
    39:52
    Zdá se, že Nick Foligno (CBJ) dostal dvě minuty za hrubost proti Johnu Gibsonovi (ANA). Ten dostal jen menší trest za podražení, které celou šarvátku způsobilo a mstitel Josh Manson (ANA), jenž se do strkanice přiřítil jako třetí, dostal další dvě minuty. Z toho tedy vychází přesilová hra pro Columbus.
     
    39:52
    A pozor! Nick Foligno si najel před branku, kde za přispění soupeře strčil do Johna Gibsona, který mu hokejkou sekl do nohy. Hra vzápětí pokračovala a projíždějící Nick Foligno šel k ledu poté, co ho brankář Anaheimu podrazil. Oba dva si pak jeli celou situaci vyříkat, hostující brankář po domácím hráči skočil a strhla se mela. Uvidíme, jak budou vypadat tresty, ale tato nezvyklá situace byla komická.
    30:54 Artěmij PANARIN - 2:2
     
    30:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí právě vyšlápli osmitisícovku, když využívají přesilovou hru! Výbornou práci odvedl Pierre-Luc Dubois, jenž na levé straně najel podél kruhu, navázal na sebe dva hráče soupeře a pěknou přihrávkou našel před brankou ARTĚMIJE PANARINA, který si zpracoval kotouč a přesně vymetl růžek branky – 2:2! Asistence: Pierre-Luc Dubois, Josh Anderson.
     
    29:49
    Vánoce jsou tady, co si jen přát... Známá melodie oblíbeného známé reklamy je nám povědomá, ale domácí teď od rozhodčích dostávají spíše to, co si rozhodně nepřejí. Obránce Kevin Bieksa (ANA) trefil hokejkou obličej Joshe Andersona, čímž nabídl domácím další přesilovou hru. Ty jsou ale zatím pro Blue Jackets spíše noční můrou.
     
    25:59
    Anaheim měl obrovskou šanci na třetí gól, když Zach Werenski upadl na modré čáře a Chris Wagner měl ve vlastním oslabení šanci, jako přes kopírák podobné té gólové v podání Kevina Roye. Hostující útočník zvolil blafák, s nímž ale na domácího brankáře nevyzrál!
     
    25:45
    Útok se jim nevydařil a dokonce půjdou opět do čtyř! Hampus Lindholm (ANA) si na modré čáře počínal při souboji se soupeřem nedovoleně a dostane menší trest.
    22:32 Kevin ROY - 1:2
     
    22:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Chceš gól? Útočník KEVIN ROY výzvu vyslyšel, když po chybě beků na útočné modré čáře dostal kotouč přímo do jízdy, jel sám na brankáře Joonase Koorpisala, počkal si na jeho pohyb a backhandem zasunul puk mezi jeho betony. Útočník Adam Henrique si tak připisuje první bod v Anaheimu – 1:2! Asistence: Adam Henrique.
     
    20:35
    Přesilová hra Anaheimu končí, alespoň prozatím. Při vhazování totiž Chris Wagner (ANA) podrazil soupeře a půjde si na dvě minuty nedobrovolně odpočinout.
     
    19:27
    Zajímavá příležitost pro Anaheim! Alexander Wennberg (CBJ) šel u mantinelu do souboje se soupeřem a neúmyslně zasáhl holí jednoho ze soupeřů. Tím byl Adam Henrique, který si na z premiéry v dresu Anaheimu odnese zřejmě pár stehů. Za hru vysokou holí a krev zároveň to tedy znamená nešťastné čtyři minuty pro domácího útočníka.
     
    15:13
    Chris Wagner (ANA) si u mantinelu vyšlápl na Pierra-Luca Duboise, což se nelíbilo sudím a dvouminutovým trestem za hrubost posílají domácí do přesilové hry.
     
    12:40
    Do čtyř už půjdou i Ducks. Jmenovitě Corey Perry (ANA), jenž si v souboji s Tylerem Mottem pomohl hákováním a bude za to potrestán menším trestem.
    09:04 Cam FOWLER - 1:1
     
    09:04
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks vyrovnávají a nutno říct, že podobným gólem jako domácí. CAM FOWLER dostal v kruhu pro vhazování kotouč od Dereka Granta, zkušeně si počkal, až bude mít Joonas Koorpisalo zakrytý výhled a přesnou střelou našel mezeru v jeho výstroji – 1:1! Asistence: Derek Grant, Dennis Rasmussen.
    07:02 Josh ANDERSON - 1:0
     
    07:02
    Columbus právě vstřelil branku!
    Trochu jsem to zakřikl, domácí už odskakují. Útočník BRANDON DUBINSKY dostal v kruhu pro vhazování kotouč, najel si na střelu a od mantinelu nahodil puk na branku. Před ní výborně clonil Josh Anderson a zdálo se, že puk ještě tečoval, jenže ten nakonec proplul až za Johna Gibsona – 1:0! Asistence: Artěmij Panarin, Josh Anderson.
     
    01:59
    Důvodem je nevybíravý zákrok Scotta Harringtona (CBJ), jenž u mantinelu dohrál Antoineho Vermetta a poslal ho hlavou na mantinel. Máme tu první přesilovou hru zápasu.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 8. Dubinsky (Panarin, J. Anderson), 31. Panarin (Dubois, J. Anderson), 56. J. Anderson (Panarin, Dubois), 60. N. Foligno (Dubinsky, J. Johnson) – 10. Fowler (D. Grant, Rasmussen), 23. Roy (Henrique)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo – S. Jones, Werenski, D. Savard, J. Johnson, Nutivaara, Harrington – J. Anderson, Dubois, Panarin – N. Foligno, Dubinsky, Jenner – Atkinson, Wennberg, Milano – Bjorkstrand, Sedlák, Motte.
    Anaheim Ducks: Gibson – Manson, H. Lindholm, Bieksa, Fowler, Beauchemin – Perry, Henrique, N. Ritchie – Silfverberg, Wagner, Cogliano – Blandisi, O. Kaše, Vermette – Roy, L. Shaw, D. Grant – Rasmussen.

    Rozhodčí: K. Rehman, J. Hebert – M. Shewchyk, P. Racicot.

    Diváci: 16 206
    bahis siteleri