Hellas Verona – AC Milán 3:0 (kon.) | Bologna – Juventus 0:3 (kon.) | Crotone – Chievo 1:0 (kon.)
Fiorentina – Janov 0:0 (kon.) | Sampdoria – Sassuolo 0:1 (kon.) | Benevento – Spal 1:2 (kon.)
Atalanta BC – Lazio 3:3 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
0:0 (0:0)
Janov CFC
Neděle 17.12.2017, 15:00Italská Serie A • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Utkání nakonec končí bezgólovou remízou. Diváci se rozhodně nenudili, šance jsme nějaké viděli a ty větší měli spíše diváci. Ani jeden se ale nedokázal trefit, a jak je známu, pokud netrefíte zařízení, tak nemůžete vyhrát. Body se tedy spravedlivě po jednom každému celku. Ode mě je to vše, děkuj za sledování. (16:59:40)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hosté se sice dostali kupředu, ale domácí hned hráče s balonem zdvojili a nepovolili mu vůbec kousek popoběhnout. Špatnou rozehrávkou se o balon ale zase připravili.
     
    90+2
    Do vápna Janova sice centr přiletěl, ale velmi rychle jej taky opustil, nikdo se k němu totiž nedostal. A jelikož nebyl ani tečovaný, tak ho mají v moci právě hosté.
     
    90+1
    Rozhodčí ve druhé půli nastavuje klasické tři minuty a jsem zvědavý, co kdo ještě předvede. Na koni jsou nyní trošku hosté, ti ale zdá se se budou soustředit především na obranu.
     
    90
    Hosté ale nechtěli riskovat nějaký brejk, a tak na centr do vápna nabíhali jen dva. Míč sice nezískali, ale protiútok pak jejich spoluhráči nedopustili.
     
    89
    Zápas už se rychle blíží ke konci a hosté mají balon ve své moci. Navíc budou kopat standardku z dobré pozice. Na přímé ohrožení to není, ale hlavička by se ujmout mohla.
     
    88
    Dvě obrovské šance měl Badelj, nejprve ale trefil clonícího hráče, poté vysoko přestřelil!
     
    87
    Jestli jsem v 70. minutě psal, že času už domácí k projevení role favorita moc nemají, tak nyní už je to pro ně kritické. Naopak na straně hostů může být nálada lepší a lepší, jelikož to pro ně vypadá na body nadějně.
     
    86
    Laurini poslal do vápna pěkný pozdrav Perinovi, jeho vysoký centr si totiž hostující brankář v klidu stáhl pro sebe, nikdo ho ani nenapadal.
     
    85
    Což ví i Omeunga, který se pokoušel překvapit Sportiella střelou z dálky, balon se ale stočil na druhou stranu od branky.
     
    84
    Hra je nyní opravdu divoká, souvislý tlak domácích je rázem pryč a co se bude dít, to je ve hvězdách. Oba mají stále šanci na zisk všech bodů.
     
    84
    Hosté se nyní ve třech hnali do protiútoku, který sice nevyšel. Rozhodčí jim ale ponechávala výhodu za zákrok Veretouta, a tak se znovu dostávají k balonu.
     
    83
    Jako nyní Badelj (FIO), který na půlce setnul Omeongu, která měl dobře našlápnuto do protiútoku.
     
    82
    S ubíhajícím časem se sice stupňuje tlak, šance ale stále nepřichází. Naopak jsou častější chyby a fauly.
     
    80
    Hosté se navíc dostali s balonem na polovině domácích, kde se s ním snaží držet co nejdéle a daří se jim to. Pomáhá jim k tomu také dlouhá přihrávka domů a balon zase zpět na půlku domácích.
     
    79
    Fiorentina je totiž stále usazená na půlce Janova, obránci jsou ale dost aktivní a napadají každou rozehrávku. Domácí si sice balon drží, ale jejich cesta nikam moc nevede.
     
    78
    Jelikož mají oba týmy vyčerpána všechny střídání, tak se jim hlavně nesmí nikdo zranit. Především pak Janovu, dohrávat proti tomu tlaku v deseti by nebylo ideální.
     
    77
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Petar Brlek, přichází Stephane Omeonga.

    Tomáš Hála

    Branky:

    Karty:   26. Théréau (FIO), 83. Badelj (FIO) – 27. Brlek (JAN), 67. Rosi (JAN)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 14:1. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:9.
    ACF Fiorentina: Sportiello – Laurini, Ge. Pezzella, Astori (C), Biraghi – Benassi (76. Bastiao Dias), Badelj, Veretout – Chiesa, Simeone (65. Babacar), Théréau (65. Eysseric).
    Náhradníci: Drągowski – Milenković, Ca. Sánchez, Saponara, Eysseric, Olivera, Cristóforo, Lo Faso, Babacar, Bastiao Dias, Hugo, Gaspar.

    Janov CFC: Perin (C) – Izzo, Spolli (44. Rossettini), E. Zukanović – Rosi, Veloso, Bertolacci, Migliore – Brlek (77. Omeonga), Taarabt – Panděv (54. Lapadula).
    Náhradníci: Lamanna, Zima – Gentiletti, Cofie, Centurión, Lapadula, Biraschi, Rossettini, Galabinov, Lazović, Omeonga, Laxalt.
    bahis siteleri