Florbal Ústí – Vítkovice 4:5 (kon.) | Pardubice – Chodov 2:11 (kon.) | Ostrava – Bulldogs 5:4 (po pr.)
Liberec – Česká Lípa 5:6 (kon.) | Střešovice – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Otrokovice – Znojmo 5:8 (kon.)
konec
Florbal Ústí
4:5 (1:1, 2:1, 1:3)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 17.12.2017, 17:00Livesport Superliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Nepodaří. Vítkovice nakonec pro sebe dokázaly rozhodnout tento divoký zápas a odvezou si z hřiště Ústí tři body. Může za to především skvěle odehraná vítkovická třetí třetina. Já se s vámi loučím, z tohoto zápasu je to vše! Přeji nejlepší možný vstup do nového týdne. (18:49:37)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Necelých dvacet sekund zbývá do konce poslední dvacetiminutovky a vypadá to také, že do konce celého zápasu. Podaří se Ústí ještě vyrovnat?
     
    58:16
    Ústí se bude snažit vyprodukovat závěrečný tlak, nejprve se ale musí vymanit ze sevření v obranné části.
     
    57:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To je smůla pro Ústí! Domácí florbalisté inkasují necelé tři minuty před koncem, díky čemuž jdou Vítkovice do vedení, které již určitě nebudou chtít pustit. TOMÁŠ SLADKÝ se dostal do akce, kterou zakončuje střelou na vzdálenější tyč, kam následně míček zapadá! Asistence: Martin Nehera.
     
    56:29
    Ozývají se také domácí fanoušci, kteří podporují svůj tým v obranné činnosti. Vítkovice jsou v útoku a jejich nápor je větší a větší.
     
    55:35
    Do konce třetí třetiny moc času nezbývá. Uvidíme, zda se dočkáme senzačního výsledku pro domácí hráče, kterým je zatím vyrovnané skóre.
     
    54:13
    Oddechový čas pro domácí.
     
    53:29
    Lukáš Hrubý dostal nabito a z velké vzdálenosti pálí z příklepu! Jeho pokus si ale cestu až mezi tři tyče nenašel.
     
    52:35
    Ondřej Firda dostal přihrávku, přičemž byl tísněn domácími beky. Přesto se zkoušel otočit a vystřelit, což se mu nakonec nedaří a kotouč končí jen v rohu hřiště.
     
    51:21
    Hra se nám začíná poměrně kouskovat, což je, pokud se podíváme na ukazatel skóre, logické. Domácí se snaží spíše bránit a nikam se s rozehrávkou neženou.
     
    50:24
    V útočné polovině jsou stále hráči Vítkovic, kteří očividně nechtějí připustit remízu.
     
    49:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To je škoda pro domácí tým, který téměř sahal po senzačním výsledku! MARTIN TOKOŠ využil dobře odraženého balónku přímo na jeho hůl a následně ho uklízí za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Sladký.
     
    49:05
    Adam Delong se nebál střely z velké vzdálenosti. Z nápřahu zacílil mezi tři tyče, jenže domácí brankář je připraven a dokázal střelu vytěsnit!
     
    48:21
    Nezbývalo mnoho a mohlo být opět srovnáno. Vyrovnat mohl Josef Rýpar, který si našel pro střelu parádní pozici, poté ale pálí jen těsně mimo!
     
    47:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme to opět o jedinou branku. Dočkáme se snad vyrovnání, které už jsme v dnešním utkání viděli? JOSEF RÝPAR nyní využil zaváhání domácího hráče a svou střelou se nemýlí! Asistence: Jiří Besta.
     
    46:40
    Josef Rýpar dostával pas do dobré pozice, naštěstí pro domácí se ale jeden z hráčů Ústí včas stáhl a střelu z první Rýparovi znemožnil.
     
    45:54
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nakonec se jim ale přechod do útoku povedl na jedničku a je z toho čtvrtá branka ve vítkovické brance! MIKULÁŠ KRBEC dostal nabito do velmi dobré střelecké pozice a odtud svižnou střelou na bližší tyč rozvlňuje síťku! Asistence: Radim Kühnel.
     
    45:24
    Ústí se snaží procpat se do útoku a přidat branku. která by mohla uklidnit jejich rozehrávku. Zatím se ale kvůli velmi dobrému napadáni Vítkovic nemohou vymanit z vlastní poloviny.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 13. Kolstrunk (Fuchsig), 24. Kolstrunk (Krbec), 32. Josef Novák (Stummer), 46. Krbec (Kühnel) – 15. Gál (Besta), 21. Firda (Jan Šebesta), 48. Rýpar (Besta), 50. Tokoš (Sladký), 58. Sladký (Nehera)


    Florbal Ústí: Fibiger (Weissgarber) – Stummer, Semerád, Täuber, J. Horák, Stibor, Kühnel – Kužel, Kolstrunk, Procházka – Kopecký, Josef Novák, Vl. Štorek – Täuber, Fuchsig, Krbec – Šafařovský.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Gurkovský (Souček) – Jankulár, Nehera, Jastřembský – Hrubý, Sladký, Firda – Jan Šebesta, Tokoš, Vilím – Rýpar, Gál, Bräuer – Hubálek, Delong, Besta.

    Rozhodčí: Pangel, Šedivý
    bahis siteleri