Slavia – K. Vary 2:1 (3:2 po s.n.) | Motor ČB – Třebíč 2:1 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 4:3 (kon.)
Litoměřice – Kladno 1:8 (kon.) | Prostějov – Vsetín 1:4 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 29.12.2017, 18:00 • Zimní stadion města Prostějov, Prostějov • Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:52
    Žovinec si vůbec nevšímal puku, nýbrž hráče a trest za nedovolené bránění ho nemine. Disciplinovanost v této fázi utkání domácím zoufale chybí.
     
    50:34
    Prokeš sruloval Březinu na zem a sám domácí hráč ví, že to byla zbytečnost.
     
    47:50
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Frolo – 2 min., podražení).
     
    34:31
    Navíc mají domácí, lidově řečeno, po ptákách, neboť špatně střídali a trest jde odpykat útočník Prokeš. Máme tu tak hru 35 sekund 4 na 4, následně přesilovku Vsetína.
     
    33:07
    Janáček sice šel po puku, Prokeše ale podsekl a je tak vyloučen.
     
    29:27
    Havlík prostě musel faulovat. Březina mu pláchl a pokud nechtěl vystavit Neužila další střele, zahákovat ho musel. To i udělal a trest ho neminul.
     
    24:05
    Kolář s Karafiátem si darovali pár tvrdších úderů a krosčeků, nejprve Karafiát trefil Koláře hokejkou do tváře, Kolář mu to vrátil, to vše jednak před časoměřiči a také sudími, oba hráči jdou na trestnou zchladnout.
     
    19:18
    12 sekund 5 na 3 pro domácí! Frolo vrazil Prokešovi hůl do obličeje stylem: tady ji máš, tak s ní něco dělej, a po právu jde za katr.
     
    17:30
    Beránek za brankou domácích podržel jednoho ze soupeřů a je vyloučen. Jestřábi tak mají první výhodu jednoho hráče v poli.
     
    08:33
    Rudovského hůl v obličeji Tepera přesně viděl sudí Skopal a domácího plejera posílá ven na dvě minuty.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 22. Divíšek (Rudovský, M. Drtina) – 28. Dundáček (Kopta, Březina), 29. Protasenja (Holomek, P. Beránek), 31. Protasenja (Teper, Kucharczyk), 60. Frolo (Ostrčil)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (31. Groh) – M. Drtina, D. Kolář, Havlík, A. Holík, Mikliš, Žovinec, Horyna – L. Luňák, Divíšek, Nouza – Rudovský, Venkrbec, Dvořáček – Zabloudil, V. Meidl, Hajný – Fiala, Prokeš, Nestrašil.
    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Horčička) – Teper, Janáček, Ostrčil, Frolo, Dundáček, Holomek, Žák – Slováček, Kopta, Březina – Protasenja, Kucharczyk, P. Beránek – Podešva, Šilhavý, Vávra – Karafiát, Illéš, Vítek.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Zídek, Špringl

    Diváci: 3275
    thejrc.org