Vsetín – Brumov 7:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:3 (0:1, 3:1, 4:1)
HC Brumov-Bylnice
Pátek 29.12.2017, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    Přátelské hokejové utkání dorostenců je u konce. Třetí třetina byla z celého zápasu nejvíce atraktivní. Šance byly k vidění na obou stranách, k zakončení se však dostávali hlavně domácí, kteří i přes nepříznivý vývoj utkání v jeho první třetině otočili skóre a nakonec se radují z výhry o čtyři branky.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína Vám přeji přeji příjemný zbytek pátečního večera. (19:10:09)
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Konstrukci vsetínské branky nastřelil Holba.
     
    59:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    MARTIN BAĎURA dostal do mezikruží přihrávku od Lukačky z pravého kruhu a povedenou střelou do horních pater branky navyšuje vedení Vsetína šestačtyřicet sekund před koncem zápasu na 7:3. Asistence: Marco Lukačka, Ján Petriska.
     
    58:34
    Častulík už se dostával za vsetínskou obrannou dvojici. Na poslední chvíli však zasáhl Fojtášek a odklonil puk do rohu kluziště.
     
    57:36
    Petriska se nyní sám dostal do individuální akce, kterou zakončil pokusem k pravé tyčce poté, co si gólmana vytáhl z branky. Kotouč se ale zastavil jen o brankovou konstrukci a nyní nejistému Hamrlovi pomohli spoluhráči.
     
    56:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Lukačka se v oslabení dostal do brejku. Po pravém křídle se nikým nebráněn dostal až branku, kterou objel a následně zakončil do odkryté části. Hamrla stačil zasáhnout a betonem udržel puk jen pár milimetrů od brankové čáry. Myslel si však, že má puk zcela pod kontrolou a nevšiml si najíždějícího JÁNA PETRISKY, který z druhé vlny dostal puk až za záda hostujícího gólmana. Asistence: Marco Lukačka.
     
    55:40
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vávra – 2 min., sekání).
     
    54:21
    Lukáš Lysák s Osackým se marně snažili udržet kotouč v útočném pásmu. Lukačka, jakožto bývalý obránce, předvedl dobrou práci v zadních řadách a dostává Vsetín do útoku.
     
    53:55
    Hra se odehrává ve středním pásmu, oba týmy chybují při rozehrávce.
     
    53:07
    Petriska si vyměnil kotouč s Půčkem napříč brankovištěm a od betonů odražený kotouč se dostal přesně do mezikruží na hokejku Baďury, jenž z první vypálil. Pohlednou kombinaci zakončil úspěšným zákrokem Hamrla.
     
    52:26
    Obě mužstva v plném počtu.
     
    51:37
    Klímek předvedl individuální akci, ve které si vytáhl gólmana z brány a pokusil se zakončit za něj okolo levé tyčky. Hamrlovi pomohl v brankovišti jeden z jeho spoluhráčů.
     
    51:15
    Do útočného pásma se dostal Brumov, střely hostujícího celku ale nejsou přesné.
     
    50:26
    Vyloučení v týmu HC Brumov-Bylnice (Divoš – 2 min., držení hole).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Půček R. – 2 min.).
     
    49:04
    Klímkovu střelu z mezikruží tečoval Petriska pouze na levý beton. Ke střele se dostával také Baďura, tomu však z hokejky vypíchl kotouč Tomáš Lysák.
     
    48:20
    Klímek s Lukačkou se vystřídali v pokusech z pomezí brankoviště blíže k pravé tyčce. Na první pokus gólman Brumova moc dobře neviděl a zakročil spíše se štěstím. Proti druhému už si ale povyjel k tyčce a s přehledem střelu zlikvidoval.
     
    47:03
    Fojtášek nabruslil středem kluziště do středního pásma, odkud poslal do útoku Lukačku. Ten si našel místo na pravém kruhu a počkal, až se jeho spoluhráči také rozestaví v útočném pásmu. Střelu z pravého křídla ještě u levé tyčky tečoval Fojtášek, a to přesně do Hamrlovy lapačky.
     
    46:18
    Fojtášek byl Holbou zatlačen až do vlastního pásma. To ale vsetínského obránce neznepokojilo a dostává se k rozehrávce.
     
    45:27
    Petriska si nabruslil na pravý kruh a poslal puk na bližší tyčku. Hamrla puku zatarasil cestu a kotouč se tak od levé tyčky odrazil zpátky do hry.
     
    44:34
    Klímek s Půčkem se dostalo do přečíslení proti Lukáši Lysákovi. Klímkovi však sjel kotouč z hokejky, a proto už nezbylo tolik času pro přesné zakončení či přihrávku na levé křídlo, kam si sjížděl Půček.
     
    43:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí využívají další přesilovou hru, tentokrát zásluhou MARCA LUKAČKY, který z předbrankového prostoru zakončil k pravé tyčce. Asistence: Vojtěch Pernický.
     
    42:50
    Domácí v plném počtu.
     
    42:45
    Vsacané se stále drží okolo Hamrlovy branky. Sám před brankovištěm stál Klímek, byl i v dobré střelecké pozici a mohl pálit. Rozhodl se ale o vyšperkování akce a přihrávku k pravé tyčce na Půčka, ten už s tímto tahem nepočítal a kotouč mu přeskočil hokejku.
     
    41:46
    Vyloučení v týmu HC Brumov-Bylnice (Osacký – 2 min., podražení).
     
    41:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se prosazuje i v oslabení. Nenápadnou střelou mezi betony dostává domácí celek do opětovného vedení ROMAN PŮČEK. Asistence: Bez asistence.
     
    40:50
    Za Hamrlovou brankou došlo ke střetu Krupy a Krúžely. Hostující hráč zůstal dlouho nehybně ležet na ledě a Krupa již míří na trestnou lavici, kde za něj odpyká dvouminutový trest Baďura, on sám pak zůstane mimo hru deset minut.
     
    40:31
    Brumov právě vstřelil branku!
    Brumov srovnává se svým soupeřem krok a tento zápas bude ještě hodně zajímavý. Náporu v úvodu třetí třetiny využívá střelou nad pravé rameno TOMÁŠ LYSÁK. Asistence: Tadeáš Častulík.
     
    40:14
    Od modré vypálil Tomáš Lysák, střela končí na betonech Málka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nabrala na tempu, a to hlavně na straně Vsetína. Domácí celek si dokázal vytvořit více šancí a zcela zaslouženě vsítil tři branky. Brumov však své jednobrankové vedení na začátku druhé třetiny navýšil, což domácí dostalo do nepříjemné situace. Po druhém gólu Vsetína se na led dostala také druhá část týmu, která zápas dohraje.

    Do třetí třetina za Vsetín nastoupí tato sestava:
    Málek – Fojtášek, Vávra, Houser, Pernický – Baďura, Petriska, Klímek – Lukačka, R. Půček, Krupa.

    Třetí třetina začne cca v 19:28.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:37
    Vsacané mají puk na svých hokejkách, hra se ale odehrává v jejich obranném pásmu. Obě mužstva už se nikam neženou.
     
    38:44
    Lukáš Lysák nastřelil z pravého kruhu beton Málka. Domácí se dostávají na kotouč.
     
    38:25
    Z mezikruží pálil Osacký. Do střely mu vložil hokejku Vávra a puk končí vysoko nad brankou.
     
    37:01
    Krupovu střelu z vrcholu levého kruhu zblokoval Krúžela, který se okamžitě chopil situace a vydal se dopředu. Sekundoval mu Macháč, který následně také dostal přihrávku na pravé křídlo. Na Macháčovu střelu Málek dobře neviděl, nakonec však kotouč přeci jen ukrývá pod lapačkou.
     
    35:26
    Půček dokazuje, že Vsetín je nyní aktivnější. Domácí útočník se dostal do brejku a snažil se poslat kotouč mezi Hamrlovy betony. Při zakončování už byl však příliš blízko brankoviště a nenasměroval puk přesně.
     
    34:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH PERNICKÝ otáčí v přesilové hře skóre zápasu! Vsetín se aktivně tlačil do brankoviště a pro Pernického připravili skvělou pozici Baďura s Krupou. Po jejich střelách už hostující gólman ztrácel na svém pracovišti přehled a Vsetín se může radovat. Asistence: Martin Baďura, Tomáš Krupa.
     
    33:55
    Domácí se drží v útočném pásmu, brankář Hamrla má plné ruce a nohy práce, zatím je však úspěšný.
     
    33:11
    Vyloučení v týmu HC Brumov-Bylnice (Lukšo – 2 min., krosček).
     
    31:57
    Vsetín byl pod velkým tlakem, který vyřešil vyhozením za modrou čáru. Jednoduchou akci se snažil dokončit Klímek, který si kotouč dobruslil. Hráče domácího celku začali rychle napadat brumovští obránci a Klímek se musel puku vzdát, jelikož neměl kolem sebe nikoho ze spoluhráčů.
     
    31:04
    Domácí vyhráli buly ve vlastním pásmu, nedostali se ale přes střední pásmo, kde se kotouče chopil Macháč. Útočník Brumova nabruslil až před Málka, který musel hasit jeho individuální akci.
     
    29:23
    Jak již bylo zmíněno před zápasem, domácí celek je rozdělen na dvě poloviny a nyní se do zápasu dostává druhá část týmu pro dnešní utkání.
     
    29:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V polovině zápasu se skóre mění na nerozhodné. ADAM TUREK přehodil z levého kruhu beton hostujícího gólmana. Asistence: Jan Půček.
     
    29:02
    Také Novosad mohl být v podobné situaci, jako před chvílí Krúžela. Jeho spoluhráč na levém křídle byl ale zastaven.
     
    28:17
    Krúžela s Macháčem se vydali do rychlého přečíslení dva na jednoho. První jmenovaný poslal přesnou křižnou přihrávku, do které Macháč pouze nastavil hokejku. Kotouč si to zamířil mezi Chrásteckého betony a domácí gólman zasahuje.
     
    27:38
    Domácí vystřelili ihned po vyhraném vhazování na pravém kruhu útočného pásma. Vsetín je nyní hodně aktivní a tlačí se do branky.
     
    27:07
    Jan Půček byl blízko k vyrovnání! Z levého kruhu zakončoval na betony hostující gólmana. Hamrla byl v pro něj nepříjemném úhlu a při zákroku měl veliké štěstí.
     
    26:01
    Z mezikruží vystřelil na domácí branku Lukáš Lysák, k dorážce byl připraven Osacký. Oscaký se kotouče dotkl u levé tyčky a snažil se zasadit jej přesně mezi levou brusli a tyčku. Chrástecký se stačil přemístit včas.
     
    25:38
    Klímek vzal puk od Tomáše Lysáka a z otočky v mezikruží vystřelil. Hamrla na jeho pokus dobře viděl a ukrývá jej mezi betony.
     
    25:18
    Kožený převzal puk za vlastní brankou a od útočné modré čáry nahazuje na gólmana hostujícího celku.
     
    23:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín vsítil kontaktní branku, která se zrodila na hokejce Romana Půčka, který z levého křídle poslal puk do brankoviště. Klímek dostal kotouč do lepší pozice a to přesně na ADAMA ZETOCHU, který z vrcholu pravého kruhu zametl kotouč do odkryté části Hamrlovy branky.
     
    22:47
    Brumov právě vstřelil branku!
    Macháč nastřelil z pravého kruhu betony Chrásteckého a domácí gólman se chystal kotouč uklidnil. Rychlejší byl ale LUKÁŠ LYSÁK, jenž se kotouče v brankovišti chopil a poslal jej do levého horního rohu. Asistence: Jiří Macháč.
     
    22:02
    Lukšo se dostal s kotoučem do středního pásma, kde mu jej však vypíchl Kočí, který také nahazuje do pásma.
     
    21:00
    Jan Půček vyhrál buly v útočném pásmu na Mikulenčáka, který však kotouč na modré nezastavil a puk se dostává až za branku Chrásteckého. Krúžela se snažil o rozehrávku, Půček ale vše překazil a dostává se podél mantinelu do útočného pásma.
     
    20:08
    Domácí v plném počtu.
     
    20:07
    Brumov se bleskurychle vydal do útoku, aby ještě využil přesilovou hru. Osacký všechny přebruslil a pokusil se zasunout kotouč pod Chrásteckého betony. Zdálo se, že domácí gólman není ještě v plné koncentraci, proti kotouči ale zasáhl.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina skončila lépe pro hostující celek, který se ve 13. minutě dostal zásluhou Lukša do vedení. Brumov byl v útoku více nebezpečný a aktivní, domácí se do šancí dostávali pouze ojediněle a velké množství střel skončilo mimo branku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Kunst poslal přesnou přihrávku na Klímka, který se protáhl okolo mantinelu. Jeho snahu o akci v oslabení zastavil až offside, a to kvůli nedočkavosti jeho spoluhráče.
     
    19:46
    Klímek s Kunstem drží kotouč za vlastní brankou a rozehrávají.
     
    18:57
    Brumov je kompletní a jde to hodně znát. Hostující celek přidal na tempu a žene se dopředu. Vsetín je však pozorný na obranné modré čáře a snaží se nepustit svého soka do pásma.
     
    18:40
    Hosté v plném počtu.
     
    18:08
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Mikulenčák – 2 min., vysoká hůl).
     
    18:02
    Vsetínské střely z dálky nejsou přesné. Už lépe se domácím daří v předbrankovém prostoru, ani odtud ale ještě neuspěli. Brumovu se daří vyhazovat.
     
    16:40
    Vyloučení v týmu HC Brumov-Bylnice (Macháč – 2 min., hákování).
     
    16:38
    Vsetín se ve dvou vydal na Hamrlovu branku. Klímek si kotouč před gólmanem chvíli podržel a kotouč zvedl nad pravé rameno brankáře. Hamrla si s tímto pokusem skvěle poradil a stále drží čisté konto.
     
    16:25
    Lukáš Lysák vystřelil ihned po buly v útočném pásmu, střelu zastavila až pravá tyčka vsetínské branky.
     
    15:45
    Jan Půček vybojoval pro Vsetín útočné pásmo a snažil se dostat do situace, ve které by jel sám na branku. Nakonec se odhodlal ke střele z vrcholu levého kruhu, která se zastavila o brusle Krúžely.
     
    15:03
    Vsetín se dokázal po dlouhé dvě herní minuty držet v útoku, vyslal však pouze dvě střely a ani jedna branku hostů neohrozila. Brumov vyváží kotouč za branku Chrásteckého.
     
    12:38
    Brumov právě vstřelil branku!
    Hosté se po individuální akci dostávají do vedení. KRISTIAN LUKŠO prokličkoval po levém křídle až před vsetínskou branku, kde si položil gólmana a elegantní kličkou zakončil mezi levý beton a tyčku. Asistence: Bez asistence.
     
    11:04
    Brumov se vydal do přečíslení dva na jednoho. Macháč se rozhodl pro střelu, i když mu po levém křídle najížděl do dobré střelecké pozice Novosad. Macháč vypálil na střed brankoviště, Chrástecký puk na poslední chvíli vytěsnil betonem.
     
    10:56
    Koženého střelu tečoval před brankou Roman Půček, Hamrla nepředvídatelný kotouč kryje lapačkou.
     
    09:42
    Po zakázaném uvolnění se hra přestěhovala před Chrásteckého. Hostující celek buly vyhrál, střela z vrcholu levého kruhu ale domácí branku minula a na druhou stranu se vydávají hráči ve žlutozelené kombinaci.
     
    08:41
    Hraje se v pomalém tempu, ani jeden z celků se bezhlavě nežene do útoku a hodně se hraje podél mantinelů. Zetocha nabruslil do útočné třetiny a vypálil od modré. Jeho rána postrádala přesnost a skončila v ochranné síti.
     
    07:03
    Turek udržel útočné pásmo a bojuje o kotouč u mantinelu. Na pomoc mu přijel Calaba, díky kterému domácí puk získali. Vsetín začíná kombinaci rozehrávkou zpoza branky Brumova.
     
    06:16
    Vsetínu se nedaří udržet v útočném pásmu, ojedinělé šance domácích nejsou pro hostujícího gólmana nikterak těžké, všechny pokusy s přehledem kryje.
     
    05:34
    Lukáš Lysák nahodil prudce do pásma, Chrástecký má puk v lapačce.
     
    03:46
    Roman Půček dostal přesnou přihrávku do mezikruží, odkud se přes dva obránce vydal až k Hamrlově brance. Skákavý puk však nedokázal uklidnit včas a hostující gólman si se střelou poradil výborným zákrokem vyrážečkou.
     
    03:26
    Domácí jsou u vlastní branky v problémech. Holba prokličkoval po levém křídle do útočného pásma, kde z ostrého úhlu překvapil Chrásteckého. K dorážce se dostal jeho spoluhráč na pravém křídle a do útoku se dostávají domácí.
     
    01:58
    Také Brumov se dostal do útočného pásma, na vsetínského gólmana Chrásteckého však žádná střela nešla.
     
    01:00
    Vsetín začal utkání aktivněji a první větší šancí se z pravého kruhu prezentoval Turek. Jeho střelu do horních pater branky kryje hostující gólman.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Dobré odpoledne, ať už jste v teple domova, venku s přáteli nebo třeba na horách, vítám vás u dnešního online přenosu ze vsetínského Lapače, kde se dorostenecké týmy domácího VHK a hostujícího hokejového klubu Brumov-Bylnice utkají v přátelském, možná by se dalo říct vánočním, utkání.

    Za domácí nastoupení v tomto utkání tým složený ze starších o mladších dorostenců VHK. Také je nutno zmínit, že hráči Vsetína jsou rozděleni na dvě poloviny, každá z nich odehraje jednu část zápasu.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje!
    Starší dorostenci celků VHK ROBE Vsetín a HC Brumov-Bylnice si zpestří tréninkový kolotoč během vánoční pauzy přátelským utkáním na vsetínském Lapači. Zatímco domácí tým hraje Extraligu staršího dorostu, mužstvo z Brumova pravidelně nastupuje v nižší dorostenecké soutěži, uvidíme tedy, jak proti soutěži z vyšší soutěže uspěje.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 24. Zetocha (Klímek, Půček R.), 30. Turek (Půček J.), 35. Pernický (Baďura, Krupa), 42. Půček R., 44. Lukačka (Pernický), 57. Petriska (Lukačka), 60. Baďura (Lukačka, Petriska) – 13. Lukšo, 23. Lysák L. (Macháč), 41. Lysák T. (Častulík)


    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký – Kunst, Kočí, Mikulenčák, Kočí – R. Půček, Zetocha, Klímek – Calaba, J. Půček, Turek.

    Druhá polovina zápasu:
    Málek – Fojtášek, Vávra, Houser, Pernický – Baďura, Petriska, Klímek – Lukačka, R. Půček, Krupa.

    HC Brumov-Bylnice: Hamrla (Žižka) – T. Lysák, M. Lysák, Lukšo, Divoš, Krúžela – Častulík, L. Lysák, Osacký, Holba, Novosad, Mikoviny, Macháč.
    bahis siteleri