Slavia – Přerov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 5:4 (kon.) | Motor ČB – K. Vary 2:1 (2:1 po s.n.)
Prostějov – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Kadaň – Třebíč 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:0 (kon.)
Havířov – Kladno 2:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 06.01.2018, 15:00 • ZS Eden, Praha-Vršovice • Chance liga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Přesně se sirénou ještě dostal osobní desetiminutový trest za nesportovní chování Marek Račuk (SLA).
     
    51:03
    Milan Procházka (PRE) podrazil rozjíždějícího se útočníka Slavie, který by jel spolu se svým kolegou do akce dva na jednoho. Další přesilovka pro domácí.
     
    46:04
    Znovu se přerovským nepovedlo umístit při výhozu z pásma touš do hrací plochy a opět je tu přesilovka pro domácí. Za zdržování hry jest tentokrát vykázán Mikuláš Zbořil (PRE).
     
    41:55
    Mužstvo sídlící pod střechou zimního stadionu v Edenu bude hrát početní převahu. Na lavici pro hříšné muže ledové plochy odchází za zdržování hry Milan Procházka (PRE).
     
    38:43
    Jindřich Barák se snažil dostat k brance, ale pod nohy mu při naznačení padl Roman Pšurný (PRE), který jej následně i hákoval. Dvě minuty pro hosty a necelých šedesát vteřin trvající dvojnásobná přesilovka Slavie.
     
    37:40
    Hra je nyní kouskovaná častým přerušováním. Nyní byla hra rozdělena a čas zastaven kvůli vyloučení. Radomír Pala (PRE) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    29:06
    Ještě osm vteřin a přesilovku budou hrát také sešívaní. Na trestnou lavici totiž putuje za nedovolené bránění Milan Procházka (PRE).
     
    26:30
    Tak tohle je pro sešívané řádná komplikace. Za katr totiž putuje třetí (!) hráč. Čili budou ještě přes minutu a čtvrt hrát ve třech. Martin Ondráček (SLA) je vyloučen za hákování.
     
    25:49
    Hněv střídá se s údivem. Na tribunách se těžko skousává, že Jaroslav Kasík (SLA) je vyloučen za hraní puku rukou. Oprávněný trest a přesilovka pět na tři pro hosty.
     
    25:14
    Domácí budou hrát v oslabení. Za podražení je vyloučen Lukáš Nedvídek (SLA), jenž se provinil při protiútoku Zubrů.
     
    20:47
    Po aktivním vstupu do prostředního dějství z obou stran přichází faul Slavie a přesilovka pro Přerov. Jaroslav Kasík (SLA) podrazil soupeře a ten v pádu smetl i čárového arbitra.
     
    18:08
    Přesilová hra pro domácí mužstvo. Dominik Frodl byl necitlivě složen Michalem Gagem (PRE), který tak oslabuje svůj tým.
     
    11:38
    Hosté si ale aktivitou došli pro přesilovou hru. Na spodku levého kruhu zametl se soupeřem Pavel Kolařík (SLA), jenž tedy pyká za nedovolené bránění.
     
    08:55
    Bude se hrát čtyři na čtyři. Za hosty je vyloučen za sekání Tomáš Sýkora (PRE). Sešívaní budou postrádat Zdeňka Kubicu (SLA), jemuž byl vyměřen trest za hrubost.
     
    06:22
    Další přesilovka pro Slavii. Ta se vymanila ze sevření soupeře a následně byl při brejku faulován Lukáš Endál Oldřichem Horákem (PRE). Slavia může svůj náskok znásobit.
     
    03:43
    Sešívaní mocně zatlačili a kromě několika nepřesných střel si vydobyli i početní převahu. Na zadním mantinelu podržel protihráče Martin Novotný (PRE), který pak sice rozhazoval rukama, ale marně. Sudí měl o situaci náramný přehled. Stál přímo před ní.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 6. Šagát (J. Doležal, Ryzák) – 24. Milan Procházka (Navrátil), 28. Pala (T. Sýkora, Pšurný)


    HC Slavia Praha: Frodl (Šorf) – Pohl (C), Kolařík, Barák, Šmíd, Ryzák, Kasík, Štibingr – J. Doležal, Šagát, Račuk – Jankovský (A), Šafránek, Kubica – Endál, Nedvídek, Z. Doležal – M. Ondráček.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – Chmelíř, Zbořil, M. Novotný, Pala (A), Malina, Lenďák, O. Horák – T. Doležal, T. Sýkora (C), Šlahař – Plášek (A), Pšurný, Plášek ml. – Milan Procházka, F. Dvořák, Goiš – Š. Kratochvíl, Gago, Navrátil.

    Rozhodčí: Jan Doležal, Michal Škrobák – Martin Kreuzer, Miroslav Šimán

    Diváci: 1 232
    thejrc.org