Kanada – Rusko 2:3 (kon.) | Česko – Švýcarsko 4:3 (kon.) | USA – Švédsko 2:1 (po pr.)
Finsko – Německo 4:1 (kon.)
konec
Česko
4:3 (0:1, 3:1, 1:1)
Švýcarsko
Sobota 06.01.2018, 13:30 • Dmitrov, Ice Palace (B Arena) • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
     
    58:03
    Parádní zákrok Bláhové! Švýcarky se i ve vlastním oslabení dostaly do přečíslení dva na jednu. Hauserová přistrčila kotouč na Rüediovou, která však Bláhovou nepřekonala! Česká brankářka dokázala zneškodnit i dorážku Hauserové!
     
    57:26
    Budeme hrát přesilovou hru! Těsně před koncem zápasu fauluje Wetliová, která posílá svůj tým do čtyř.
     
    57:09
    Velká šance Švýcarska! Enzlerová z otočky dostala kotouč před branku, kde byla osamocená Rüediová, avšak její bekhendová střela skončila v boční síti.
     
    54:27
    Enzlerová vybojovala kotouč v pravém rohu a pohotovou přihrávkou našla na hranici pravého kruhu Janine Hauserovou. Její střelu však dokázala Bláhová chytit!
     
    53:02
    Zanedlouho poté vystřelila Vallariová, jejíž střelu Bláhová vyrazila před seb. Pohotová Enzlerová se zhostila kotouče, ale byla tísněná Erbenovou, a tak nezakončila.
     
    52:39
    Bláhová rozehrála přímo na hůl Schlegelové, která však byla z nabídnuté příležitosti evidentně zaskočená, a tak vůbec nezakončila.
     
    49:06
    Po minutě přesilové hry se síly na ledové ploše vyrovnají. Češky totiž špatně střídaly a hráčská lavice dostává dvouminutový trest. Ten odpyká Tereza Mazancová.
     
    48:01
    Český tým bude mít možnost odskočit svému soupeři na rozdíl dvou branek – zahraje si totiž přesilovou hru. Na trestnou lavici míří Wetliová.
     
    45:47
    Lara Zimmermannová se na levém křídle krásně uvolnila a mířila na Bláhovou. Ta však tento mini-souboj vyhrála a střelu chytila.
     
    44:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, jdeme znovu do vedení! Parádní akci nyní předvedla KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, která převzala kotouč ve středním pásmu, nabruslila mezi kruhy a přesně mířenou střelou dává svůj druhý gól v zápase! Asistence:
     
    42:47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky však přesilovou hru využívají. Na modrou čáru dostala přihrávku LISA RÜEDIOVÁ, která pohotově vystřelila a její pokus skočil v české síti. Bláhová měla bohužel zakrytý výhled. Asistence:
     
    41:53
    Nyní bude český tým čelit přesilové hře soupeře. Kristýna Kaltounková v levém rohu podrazila jednu ze švýcarských hráček a míří na trestnou lavici.
     
    37:46
    Z pravého kruhu se dokázala uvolnit Laura Lerchová, která se dostala do slibné střelecké pozice. Její skrytou střelu však Maurerová vyrazila lapačkou!
     
    36:42
    Do další slibné akce se dostala Natálie Mlýnková. Česká útočnice se dostala mezi kruhy a pohotově vypálila. Její střelu dokázala Maurerová vyrazit na břevno, od kterého se kotouč odrazil do ochranné sítě.
     
    36:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda, jdeme do vedení! LAURA LERCHOVÁ zatáhla po pravé straně kotouč do útočného pásma a rázem vznikla situace dvě na jednu. Lerchová dostala kotouč na Kaltounkovou, která kotouč pohotově vrátila na Lerchová, a ta dorážela do prázdné branky! Krásná kombinační akce! Asistence: Kristýna Kaltounková
     
    31:39
    Teď měl český tým velké štěstí! Z levé strany poslal křížnou přihrávku před branku Pagnamentová, která hledala Rüediovou. Švýcarská útočnice však promáchla!
     
    30:03
    Kaltounková dostala kotouč na modrou čáru, odkud ho pohotově poslala na branku. Kaltounková dokázala puk tečovat, avšak Maurerová zasáhla!
     
    28:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    A teď je to ještě lepší – vyrovnáno! Na naší modré skvěle vypíchla kotouč KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, která zamířila do protiútoku. Následně vystřelila z mezikruží a mířila přesně pod břevno! Asistence:
     
    28:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, snižujeme! Na modrou dostala kotouč Škrdlová, která pohotově vystřelila. Maurerová dokázala kotouč vyrazit pouze před sebe, kde se ho po přiklepnutí Exnerové ujala VERONIKA LORENCOVÁ, která rychle obkroužila branku a dostala puk do sítě! Asistence: Martina Exnerová
     
    26:14
    A český tým bude čelit další přesilové hře soupeře. Enzlerová se hnala do protiútoku, když za záchranou brzdu zatáhla Magdalena Erbenová, která soupeřku podrazila.
     
    24:14
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A Švýcarky záhy svou přesilovou hru také využívají! Enzlerová dostala kotouč do předbrankového prostoru, kde byla dostatečně důrazná STEFANIE WETLIOVÁ, které se podařilo dostat kotouč za záda Bláhové. Asistence: Rahel Enzlerová, Lisa Rüediová
     
    23:33
    České hokejistky však nyní budou čelit dalšímu oslabení. Češky hrály totiž v šesti.
     
    22:10
    Pěknu akci předvedla Daniela Pejsová, která se uvolnila mezi kruhy a doázala vystřelila, avšak její střelu Maurerová vyrazila!
     
    20:39
    Na modré dostala kotouč Erbenová, která našla před brankou volnou Kaltonkovou, avšak ta ve vyložené šanci přestřelila!
     
    19:38
    Český tým čeká v závěru první třetiny přesilová hra. Na trestnou lavici míří Sydney Bertová za hru vysokou holí.
     
    19:03
    Švýcarky vyhrály v našem pásmu vhazování a dostaly se znovu ke střele. Tentokrát střílela Bachmannová. Její pokus byl tečovaný, avšak Bláhová skvěle zareagovala a kotouč vyrazila!
     
    16:40
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky bohužel svou druhou přesilovou hru v tomto zápase využívají. Po dlouhém tlaku v útočném pásmu se rozhodla z mezikruží vypálit NICOLE VALLARIOVÁ, jejíž střela mířila do horní poloviny branky a Bláhová nedokázala zasáhnout. Asistence: Bude doplněno.
     
    15:01
    Tentokrát si zahrají přesilovou hru Švýcarky. Na trestnou lavici míří Martina Exnerová.
     
    12:16
    Česká reprezentace si také zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Švýcarka Lutzová za hákování.
     
    04:33
    České hráčky budou čelit prvnímu oslabení. Šmajdová podrazila Enzlerovou a míří na trestnou lavici.
     
    04:29
    Česká hráčka chybovala při rozehrávce a dostala do velké šance Rahel Enzlerovou, která rázem jela osamocená na Bláhovou. Ta však těžkou chvilku přečkala a kotouč vyrazila!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 29. Lorencová (Exnerová), 29. Kaltounková, 37. Lerchová (Kaltounková), 45. Kaltounková – 17. Vallariová (Ryhnerová), 25. Wetliová (Enzlerová, Rüediová), 43. Rüediová (Enzlerová, Wetliová)


    Česko: Bláhová (Švejdová) – Škrdlová, Erbenová (C), Kotounová (A), Pejšová, Šmajdová, Jandušíková, Seroiszková, Zachová – Lerchová (A), Kaltounková, Machalová – Čajanová, Mlýnková, Mazancová – Matoušková, Sarnovská, Exnerová – Škorpíková, Hornická, Lorencová
    Švýcarsko: Maurerová (Spiesová) – Wetliová (C), Christenová, Sina Bachmannová (A), Vallariová (A), Hauserová, Lutzová, Gianolaová, Ingoldová – Pagnamentaová, Rüediová, Enzlerová – Bertaová, Schlegelová, Leemannová – Zimmermannová, Ryhnerová, Emmeneggerová – Brandová, Staubová, Sara Bachmannová

    Rozhodčí: Cugliettaová (GBR), Kontturiová (FIN) – Hammarová (SWE), Mochovová (RUS).
    bahis siteleri