Znojmo – Dornbirn 2:6 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:6 (1:2, 1:2, 0:2)
Dornbirn Bulldogs
Pátek 12.01.2018, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:57
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Novák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    53:16
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Guman – 2 min., krosček).
     
    51:09
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    To už je hodně kruté pro domácí barvy. Connellyho nahození od modré tečuje SCOTT TIMMINS mimo dosah Marka Schwarze, který dnes v brance prožívá hodně hořký zápas. Krutá efektivita Buldoků jim přináší šestý gól a prakticky jisté tři body. Asistence: Brian Connelly, Brodie Reid.
     
    49:31
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Hosté krutě trestají další chybu v orlí defenzivě. Dnes vynikající Sylvester si připisuje čtvrtou asistenci, poté co našel bekhendovou přihrávkou od brankové čáry volného MATTA FRASERA před brankou, a ten z první nekompromisně skóruje za bezmocného Schwarze. Fraser tak kompletuje hat-trick! Asistence: Dustiny Sylvester, Kevin Macierzynski.
     
    43:36
    Po delším zámku našel Matuš u vzdálenější tyče Čípa, ten z první ale odkrytou branku netrefuje.
     
    42:03
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Haberl – 2 min., hákování).
     
    38:43
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Hosté využívají i druhou přesilovku dnešního zápasu po krásné a rychlé kombinaci. Kotouč putoval od Sylvestera na Reida stojícího u levé tyče, ten ještě vylepšil pozici do mezikruží volnému spoluhráči a MATTHEW FRASER z první nedal Schwarzovi šanci. Střílí tak svůj druhý gól zápasu. Asistence: Brodie Reid, Dustin Sylvester.
     
    38:11
    Znojmo hrálo v šesti, trest odpyká Yellow Horn.
     
    33:28
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Hosté okamžitě využívají přesilovku po rychlé kombinaci. Pance ze strany přihrál do předbrankového prostoru na JAMESE ARNIELA, jenž jen nastavil hůl a zamířil do odkryté klece. Asistence: Žiga Pance, Scott Timmins.
     
    33:04
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Bořuta – 2 min., hákování).
     
    32:10
    Fraser nebezpečně tečoval kotouč před Schwarzem, ten ale těsně minul pravý horní růžek. Velmi dobře provedená teč od autora první branky zápasu a zároveň nejproduktivnějšího hráče hostů.
     
    28:48
    Hosté už v plném počtu, ale Rinne měl velké problémy s Gumanovým pokusem z mezikruží, který tak tak dokázal lapačkou tečovat mimo branku.
     
    26:48
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Leduc – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:45
    Znojmo vybojovalo puk v útočném pásmu a Tomáš Guman měl po přiťuknutí spoluhráče skvělou pozici mezi kruhy, jeho ránu vyráží ramenem pohotový Rinne.
     
    23:09
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté vyrobili obrovskou chybu po buly před svou brankou, kdy nechali mezi kruhy zcela volného a samotného ŠTĚPÁNA CSAMANGÓ a ten rychlou střelou překonal Rinneho. Pětice hráčů Dornbirnu se na sebe vyčítavě dívá, tuhle situaci nezvládli. Je vyrovnáno. Asistence: Marek Špaček, Radim Matuš.
     
    16:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo nakonec dlouhou přesilovku využívá, poté co se do nahrávky Plutnara opřel na modré čáře Němec a letící kotouč ještě tečoval clonící PETR MRÁZEK. Ten je dnes zatím velmi aktivní a nyní tedy může slavit i gólový zářez. Orli se dostávají na dostřel. Asistence: Michal Plutnar, Erik Němec.
     
    13:56
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Hosté předvádějí krutou lekci z efektivity, jejich druhé přečíslení končí druhou brankou, tentokrát dokonce ve vlastním oslabení. Situaci dvou na jednoho řešil Sylvester přihrávkou a obránce JEROME LEDUC předvedl krásnou kličku, kterou vymíchal Schwarze a skóruje. Asistence: Dustin Sylvester.
     
    12:46
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (McMonagle – 2 min., podražení + 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:11
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Caruso – 2 min., držení protihráče).
     
    07:09
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Po obrovských šancích Orlů využívají hosté prakticky první nebezpečnější akci, ujímají se vedení a připravují domácím hráčům hodně studenou sprchu. V situaci tři na jednoho zakončoval z pravé strany místo přihrávky spoluhráčům MATTHEW FRASER a trefil se přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Dustin Sylvester, Martin Grabher Meier.
     
    06:40
    Yellow Horn stál úplně sám vedle levé tyče, ale nedokázal překonat gólmana!
     
    02:42
    Yellow Horn měl před sebou po obrovském tlaku Znojma před sebou úplně prázdnou branku, nedokázal ovšem zamířit mezi tyče! Orli měli jít do vedení.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 17. Mrázek (Plutnar, Němec), 24. Csamangó (Špaček, Matuš) – 8. Fraser (Sylvester, Grabher Meier), 14. Leduc (Sylvester), 34. Arniel (Pance, Timmins), 39. Fraser (Reid, Sylvester), 50. Fraser (Sylvester, Macierzynski), 52. Timmins (Connelly, Reid)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Pechek) – Lattner, Lakos, Bořuta, Stehlík, Biro, Plutnar, Zajíc, Tejnor – Yellow Horn, Plíhal, Číp – Novák, Matuš, Guman – Němec, Bartoš, Mrázek – Csamangó, Raška, Špaček.
    Dornbirn Bulldogs: Rinne (Stroj) – Caruso, Gauthier Leduc, McMonagle, Connelly, Wolf, Vallant – D'Alvise, Timmins, Reid – Fraser, Sylvester, Grabher Meier – Pance, Arniel, Macierzynski – Haberl, Häussle, Neubauer.

    Rozhodčí: Baluška, Piragić – Hribar, Nemeth

    Diváci: 2451
    bahis siteleri